Moon Light Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 По принцип бих се съгласил с теб, но все си мисля че на човек най-често му идеват такива мисли когато например е нещастно влюбен и търси начин да привлече внимание зависи до колко е хлътнал Поне да си стоят само мисли... Като бях 8 клас едно момиче се беше наръгало с нож в корема заради някакъв нещастник... после в жълтата Марица естествено изкараха, че е страдала непреодолимо заради развода на техните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Има го и този момент, но обикновенно това детски простотии.Е да. Никой не твърди обратното Като бях 8 клас едно момиче се беше наръгало с нож в корема заради някакъв нещастник...Ауч... жалко че чувствителните момичета доста често попадат на разни изруди Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Ауч... жалко че чувствителните момичета доста често попадат на разни изруди Че кои не са Дълбоко,дълбоко в сърцето на мъжа се намира.....Звяр Ходя по къщите.Правя оглед и си тръгвам.Записвам на Бял лист и после правя статистика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Че кои не са Е ти ако ги намираш само такива... си е леко твой проблем @intense - Интересно ми е на базата на колко мъже си стигнала до тези крайни заключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Че кои не са Дълбоко,дълбоко в сърцето на мъжа се намира.....Звяр Не е чак толкова дълбоко. ПП intense скъпа моя ненагледна, ако ме неречеш още веднъж Аяуила, ще се шамаросваме :smile: Скоро се задава форум среща... ела да врътнеш на всички по една статистика Вече така ли му викате Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Ходя по къщите.Правя оглед и си тръгвам.Записвам на Бял лист и после правя статистика. Скоро се задава форум среща... ела да врътнеш на всички по една статистика @Аяuila: на кое бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 @Аяuila: на кое бре Минава ми през главата, че afx си пада по мен и иска да пляскам и него. Сори майна засъжаление все още съм хетеро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 аз не мисля да се самоубивам-прекалено мноо се обичам,не мога ,обаче мисля да самоубия една мастия Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Aquila се произнася - АКВИЛА.. с ударение на И. Ако самия aquila не се дразнеше - нямаше да го бъзикаме .. като йозо например Колкото до мен... Видях се с един много готин човек .. след това си купих 2 литра Шуменско.. сипах на баща ми и майка ми по някоя чашка за приспиване.. пуснах си Aphex Twin - Selected Ambient Works 85-92.. .. малко солетки за мезе - пуснах климатика... разположих се във фотьойла пред компютъра .. и се наслаждавам на живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Тъпо ми е, топло ми е и ми се яде и искам да излезна с приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Абе, някой може ли да ми обясни как в рамките на 1 месец вкъщи се обаждат двама души, които търсят прадядо ми, починал преди 11 години?! духове са тва,не са никви "двама души",а са си две души Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Абее,всъщност...ти сигурна ли си,че тези двама души са живи?Оффф,ако техниците не се появят до утре да ми сложат климатика,ще се хвърля през терасата и ще направя няколко салта Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Няма да се плашиш,това са някакви дядовци,които едно време са били големи шегаджии,а сега са им пуснали аванта на оня свят и тормозят копчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Абе, някой може ли да ми обясни как в рамките на 1 месец вкъщи се обаждат двама души, които търсят прадядо ми, починал преди 11 години?! Един въпрос: Телефонния номер на негово име ли се води в указателя? Има най-различни перковци, които звънят на произволни номера(или взети от указателя). На брат ми съвсем скоро му се обади един и му искаше пари за нещо си(брат ми има същото име като на дядо ми). Представи се за някакъв роднина, носещ едно от онези имена, които са най-често срещани и започна да го муфти. На мен пък преди доста години ми се беше обадил един господин, който ми се представи за сексолог. Правил някаква анкета и такива ти ми работи. Много ме ядоса тогава. Човекът явно обича секс телефоните. След месец вече знаех как се казва и къде живее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Това не са шегички. Нещата, за които казва Жужи са истина и са вид измама. Казват ти, че са ти роднини и че не им достигат пари за някаква сделка и искат да се включиш, срещу голяма печалба естествено. Като се навиеш, те пращат да "капарираш" стоката при съучастника си и след това повече не чуваш нищо за тях. След известно време прочиташ във вестника, че са заловени 2ма телефонни измамници и така... Лошото е, че има много наивни хора, които се връзват на такива мушеници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Майтап няма,че са се навъдили такива телефонни мошеници. На баба ми също беше звънял някакъв и й обяснявал,че е във финансова криза и прочее глупости,а тя се стреснала жената,ама не се сетила навреме да се обади да засекат обжаждането и после да играем футбол с жива мръвка Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ако отидеш като физическо лице-май не,виж,ако минат нещата през полицията-тогава става.Но не пречи да попиташ,може и да имаш късмет Сетих се още нещо-tankis e замесен в тези странни телефонни неясноти.Ето защо сме в подписа му.Ама аз съм Пух,а Пух ще смаже всяко зло./тук се чуват фанфари и разни други инструменти/придаващи важност на изказването/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Седя и гледам - хора, вървят на някъде. Всеки с мисълта си, с болката и радостта. Всеки човек има тези привилегии. Просто не знам как да го обясня. Всеки познава някой, всеки е снабден с чувства и мисли. Толкова много хора. Войни - умират хора, и с тях спомени и мечти. Колко сме много по този свят с различни умения... Абе просто - ХОРАТА РУЛЗ! Едит: kopche, много си хубава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Мисля си, че когато изживееш нещо прекрасно е важно, да има с кой да го споделиш, с кой да го съприживееш и да си го припомняш. Така спомена остава с теб по-дълго, а и чувстваш човека до теб много по-близък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Май по принцип не е лошо да има с кого да споделяш-без значение хубави или лоши неща.Иначе хубавите неща много бързо се забравят,а лошите ти се струват още по-лоши.Няма начин човек да си е самодостатъчен....всъщност има,но краят определено не е хубав.Сега си сипете по едно мохито и бегом на терасата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Изкарах изключително ползотворна и приятна нощна смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Малко трудно ще ме накарат по телефона да дам пари на някой си, само ме притеснява да не правят "предварително проучване" на хората вкъщи и някой ден да не дойдат да го "потърсят", докато няма живи хора тук... Има ли възможност да поискам разписка от БТК с номерата, които са набирали нашия телефон?............ позволи ми да не се съглася с велвет по въпроса за разпечатката. по принцип услугата е напълно безплатна и достъпна при всяко обаждане, ако имаш телефон с екранче, поддържащ функцията CLIP(Calling Line Identification Presentation - една от основните функции в система за сигнализация номер 7, която се използва в телекомуникациитя на европа и азия). напоследък има хиляди подобни телефони на доста ниски цени, които дори работят свястно. та тези телефони запомнят до 10 номера примерно. иначе в базата данни на БТК, която се съхранява един месец до разпечатване на следващата сметка се съхранява И тази информация за входящите повиквания, но не се документира и не се предоставя, ако не е поискана изрично. необходимо е собственика на телефона да отиде до центъра за работа с клиенти да си попълни съответния формуляр и вече ще получава абсолютно подробна разпечатка с входящите повиквания за договорения период. ако от въпросния център какичките се опитат да го убедят , че няма нужда от цялата галимация той спокойно може да се позове на Закона за далекосъобщенията и на общите условия на договора му като абонат на БТК, в които изрично е записано, че компанията трябва да съдейства за предотвратяването на всякакви случаи на злоумишлено използване на услугите й. и тъй като така или иначе в момента ВСЯКО обаждане (с малки изключения, като мобилен-мобилен на един и същи оператор) в страната преминава през мрежата на БТК, то този който ти се обажда използа услугите й злоумишлено абе в общи линии всичко може стига да го искаш достатъчно силно и да ти се занимава. обикновено отговарят че ОТСЕГА нататък ще засичат обажданията, но истината е, че директивата на ЕС за съхранение на информация за всички проведени разговори в продължение на 5 години от всеки оператор се спазва, още от създаването им, тъй като подобно изискване си има и в българското законодателство открай време. виж вече за самото съдържание на разговора става напечено и се изискват една камара съдебни разрешения. пак се отплеснах, но се надявам да съм помогнал. edit: kopche, предупредих те че първо така ще ти кажат. ако ще ходиш до полицията си пусни и жалба срещу БТК, че ти отказват обслужване и те тормозят по телефона. услугата си я имат, просто не си попаднала на отзивчив човек (а и за кво да е отзивчива, като ще я гонят до края на годината таз леличка?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Не се знае какви са тези.На село на едни познати са отишли в къщата и са се представили за стари познати на дядото ( който е починал ) . Преди бая години работел в северна България и от там го знаели има ли му ЕГН-то и разни подробности и искали да въртят общ бизнес.Тъй , че внимавайте защото всеки си е башка луд и някой може да се е подмамил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Цял ден се чудя защо нямам интернет... и си мислех, че още не са го пуснали заради бурите... Да, ама нашите отсъединили кабела в другата стая...хитри...ама не по-хитри от мен Откъде да знаят, че това ще е единственият ден в месеца в който ще реша да изчистя, без да има нужда да ме молят, и ще открия 'повредата'... Усещам, че дотук беше с чистенето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Утре заминавам за морето да бачкам и ми се върти из главата как ли ще се впиша в обстановката,защото до сега не съм бачкал сервитьор . Абе тръпка ми е яко ... Хем ми се заминава да открия нови хоризонти ,хем не ми се оставят приятелите тука ... ама тва е положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.