BlackGuardian Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Само ако има рай, ще съм там, близо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Днес в главата ми е някакъв разпадащ се пъзел и не мога да измисля нищо по-добро от някоя лиготия , но малко се поуспокоих и сега всичко ми е наред ... странни неща стават . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 влизаш във война, от която не можеш да излезеш победител... Ако го определяш като "война" - I already won. В момента в който разбереш защо, лично ще дойда при теб и ще ти стисна ръката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 неам желание дъ изтрезнявам в къщи на работа шума от сървърите е по-приятен от шума в квартала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Е хайде разкрийте го тоя подпис че от доста време ме мъчи и написаното и картинката Чакай да се опитам... "Аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо"...а следващото трябва да е свързано със страстта му по байковете (щото не съм го виждал досега да язди кон )..."Карам колело - следователно съществувам"...нещо такова ще да е... А странната мисъл, която ми идва е, че не мога да му разшифровам картинката... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Яздил съм кон, само за статистиката. А картинката... абе хора стегнете се... в нея май виждате повече, отколкото съм видял аз Не виждам к'во толкова за разшифроване има. Няма скрито послание, няма скрит код, не е криптирано нищо... Подсказка: поста на w00x :] Ред: Абе вие двамата, пишляра и апчих ме забавлявате с глупавия си конфликт още от времето на клуб "Самотно-с-ръце"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Именно! Скорпус, обясни ми как става това, аз защо се разбирам чудесно и с двамата, а те не могат да се траят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Ако го определяш като "война" - I already won. В момента в който разбереш защо, лично ще дойда при теб и ще ти стисна ръката. Предполагам, защото си толкова елементарен, че е силно вероятно само да си мислиш за дадено събитие, преди то да се е състояло. Но ако казваш, че си победил и, че аз трябва да се сетя защо - ок. Колко време ми даваш? (Но ми е комфортно да ми стискаш ръката или каквото и да било друго, мисля че ще се разберем само с "БРАВО!") @Скорпи Meine Liebe! Занимавай се с хубавата ти косичка и остави пишлигарчетата на мира. Ок? Толкова си затъпял в София, че даже вече не си интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Ваньо, след подобен тип мъдрости само пускането на водата няма да стигне. Трябва да ползваш и четка Иначе се чудя... защо долната снимка ми навява мисли за Борето a.k.a. PSYCHOSIS: Ред: Ваньо, трябва да се обсъди на по бира :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Пеше, рано сутрин, мъдростите ти не са гениални, както след 1вата бира. Не знам защо... Иначе тоя пич цепи мрака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Темата я превърнахте в пълна боза. Иначе, простотиите рано сутрин с кафенцето са добър старт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 И за да разбулим най-накрая мистерията на подписа на Antares click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Офицялно обявявам днес петък 13ти за ден за мързел! Енджой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 защо долната снимка ми навява мисли за Борето a.k.a. PSYCHOSIS Хахахааха, то доскоро една от снимките от "фотосесията" с брадва ми окрасяваше профила Минава ми през главата, че онази вечер в мола имаше един пич, който се влачеше баш като зомби и искаше 60-70 ст. Ако разполагаше с такова сечиво, сигурно щеше да има повече успех в търсенето Като става дума за мола - там има буротота, кесадии, енчилади и всякакви други мексикански неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Офицялно обявявам днес петък 13ти за ден за мързел! Енджой! +1 а ми минава през главата, защо хората ползват лан ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 За да могат да играят multi на пиратските копия на игрите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Минава ми през главата, че единственото нещо, което знам на холандски е: Ik ben lul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Минава ми през главата, че единственото нещо, което знам на холандски е: Ik ben lul. Аз знам Kankerkop и дотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Попадам аз на ТОВА и си викам "Боже колко мъка има по тоя свят!". Позачетох се и .... ХОП - какво да видя. И веднага ми мина през главата въпроса дали някой ще попита тоя момък откъде събра, че и потроши толкова пари за такъв автомобил..... последно помня цената беше 700000 лева.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Чакай бе, Рапторе. Първите снимки на строшеното не са от България. Знакът на стълба е на английски, а и пътят е толкова добре поддържан и чист в най-първата снимка, че и да не се виждаше знака, пак човек би си помислил, че не е България Остава само въпроса как молодецът е събрал пари да си купи това, дето е снимано в София, но мисля, че всички знаем какъв ще е отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Чакай бе, Рапторе. Първите снимки на строшеното не са от България. Знакът на стълба е на английски, а и пътят е толкова добре поддържан и чист в най-първата снимка, че и да не се виждаше знака, пак човек би си помислил, че не е България Остава само въпроса как молодецът е събрал пари да си купи това, дето е снимано в София, но мисля, че всички знаем какъв ще е отговора ми раптора точно за парите се чуди как са му се откъснали от сърцето да ги потроши по една колица.... строшеното поршенце е явно американско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 А, разбирам. Аз разбрах "потрошени" не за самите пари, а за строшената кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 А, разбирам. Аз разбрах "потрошени" не за самите пари, а за строшената кола Курунире, Курунире, тея преводи са ти изпили мозъка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Курунире, Курунире, тея преводи са ти изпили мозъка! Са му изпили кое? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Инуендото ти не остава незабелязано! Сложи си един Unreal в тая София, да се разберем като мъже! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.