gado Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Волен feat. Преслава поздрав за всички бавноразвиващи, които са гласували за него! Ъъъ... А ти... Техно, тоест европейска чалгица или рапец, тоест, негърска чалгица ручаш, миличък? Щото и двете са същия шит, като изврясканото от Вреслава П.п. Не, че ми е важно да знам, ама се чудя, ей така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 А кое не е чалга в тоя ред на мисли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 А кое не е чалга в тоя ред на мисли? Вероятно музиката, която Гадо харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Ъъъ... А ти... Техно, тоест европейска чалгица или рапец, тоест, негърска чалгица ручаш, миличък? Щото и двете са същия шит, като изврясканото от Вреслава П.п. Не, че ми е важно да знам, ама се чудя, ей така.... Ти да не си от гласувалите за него, че да се обиди миличък? Горе-долу успя да напипаш какво слушам да и черна чалгица и хаус чалгица ручам! Че даже и неща като Disturbed, Limp Bizkit - американска чалгица ручам Каквото и да ручам такъв прост селянин като тоя няма да съм! А ти каква специална чалгица ручаш, че осъди всички останали? Внимавай да не се натровиш със Зайо Байо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Волен feat. Преслава поздрав за всички бавноразвиващи, които са гласували за него! Тоя "има" чувство за ритъм... Вероятно е погълнал толко бело, че в главата му е Star Wars, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Хм,за първи път го виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Хм,за първи път го виждам Хората са си казали нова година нов късмет или са свършили спестяванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Ами по-скоро като се има предвид плачевната обстановка и липсата на перспектива просто последен преглед на вакантните места в града.Казвам последен понеже все повече има предлагане на позиции в Западна Европа та дори и в Чехия с пъти по-висока заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Последно като гледах обява за Чехия в Jobs.bg, заплатата беше 800 - 1000 евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Последно като гледах обява за Чехия в Jobs.bg, заплатата беше 800 - 1000 евро. С цена на квадратен метър на апартамент в големите градове около 2500евро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Именно. Аз в такава връзка го казах. Че изобщо не е много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Кой е казал,че иска да купува недвижим имот точно там?Отива се да се правят пари.А тука примерно с 500 евро месечно какво може да направиш? Едни момче с видеоканал в youtube,което последните години пребиваваше в Германия преди 2-3 месеца беше направил сравнение относно поддръжката и всички финансови задължения в годишен план свързани с ползването на кола втора употреба там и тук-оказа се,че при нас е в пъти по-голяма тежестта.А там се вадят в пъти по-добри заплати. П.С.Да не забравяме ГОЛЯМАТА си наша особеност властимащите-тук се включва и бизнеса като цяло,да не се съобразяват с правила еле пък закони.От най-големите та до кварталния кръчмар.Това Закон за движение за пътищата,Кодекс на труда...всеки ги пренаписва както си ще.И моля ви не ми опонирайте-вече бях в Германия и видях със собствените си очи разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Е, то и наема е също съезмеримо по-висок. Няма да те убеждавам къде е по-добре и по-зле - всичко зависи с какви умения си и с какво можеш да допринесеш за бизнеса на твоя работодател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Кой е казал,че иска да купува недвижим имот точно там?Отива се да се правят пари.А тука примерно с 500 евро месечно какво може да направиш? Едни момче с видеоканал в youtube,което последните години пребиваваше в Германия преди 2-3 месеца беше направил сравнение относно поддръжката и всички финансови задължения в годишен план свързани с ползването на кола втора употреба там и тук-оказа се,че при нас е в пъти по-голяма тежестта.А там се вадят в пъти по-добри заплати. П.С.Да не забравяме ГОЛЯМАТА си наша особеност властимащите-тук се включва и бизнеса като цяло,да не се съобразяват с правила еле пък закони.От най-големите та до кварталния кръчмар.Това Закон за движение за пътищата,Кодекс на труда...всеки ги пренаписва както си ще.И моля ви не ми опонирайте-вече бях в Германия и видях със собствените си очи разликата. Не мисля, че някой ти опонира. Просто си споделяме мнението. А това, че на теб ти е харесало в Германия не означава, че на всеки ще му хареса повече. Според мен това е сигурно най-пенсионерската държава в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Имаше един сайт с user submitted data по различни критерии за цената на живот в всички по-големи градове в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Според мен това е сигурно най-пенсионерската държава в Европа. Това едва ли пречи на някого.Докато това,че сме системно бедни въпреки положения труд пречи за нормално човешко съществуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Имаше един сайт с user submitted data по различни критерии за цената на живот в всички по-големи градове в България. https://www.numbeo.com/cost-of-living/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Това едва ли пречи на някого.Докато това,че сме системно бедни въпреки положения труд пречи за нормално човешко съществуване. На мен лично ще ми пречи много! На теб явно също не ти е харесало особено, щом си се върнал и не си останал там! Ако целта ти е да съществуваш и да правиш пари има много по-добри места от България! Моята е да си живея живота по приятен за мен начин, успоредно с това да се опитам да правя пари, а не да съм робот - от работа вкъщи и това да е 95% от целият ми живот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Имаше един сайт с user submitted data по различни критерии за цената на живот в всички по-големи градове в България. https://www.numbeo.com/cost-of-living/ ? Май това беше. Полезно е да се види от емигриращите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 На мен лично ще ми пречи много! На теб явно също не ти е харесало особено, щом си се върнал и не си останал там! Ако целта ти е да съществуваш и да правиш пари има много по-добри места от България! Моята е да си живея живота по приятен за мен начин, успоредно с това да се опитам да правя пари, а не да съм робот - от работа вкъщи и това да е 95% от целият ми живот! Аз като съм в България не значи ,че там не ми е харесало.Имам ангажименти и задачи за вършене тука. За какви 95 % говориш говориш като и там се работи не повече от 5 дни в седмицата по 8 часа ,а през останалото времо можеш да водиш какъвто искаш социален живот и занимания.Не е като да са пусти и улиците-лятото в по-големия град през уикенда откриваш сцена с музиканти и жива музика и прочие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Като затварят заведенията в 10-11, къде да ида? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 То ако си опрял да се местиш в чужбина това ли ще ти е проблема в НАЧАЛОТО? Ама Tomorrowland и подобните събития ще са ти по-близко,нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Кой говори за началото само? По-близо ще са ама то не е като всяка година да ходя там. Освен това са 1 път годишно. А и самолетен билет ще ми е на същата цена най-вероятно, та е все тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 И на мен ми стана културно. Ама много културно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Пешо, велико. Поздравления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.