w00x Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Нямам наблюдения над Кантон, но ми изглежда някакъв вехт на тая снимка. Дори не е дървен. Изчакай черния петък. Емаг бяха пуснали Polk Audio събвуфер миналата година на добра цена. Аз купих моя Taga Harmony със 150лв намаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Кога е черния петък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Пред-последният Петък на Ноември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Кога е черния петък?В случая е 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Точно пък въпросният индивид Килеринчо, е единствения който ми е слагал warn + disable, защото в някакъв спор нещо се бяхме сдъвкали и той като един истински мъж се възползва от малкото власт, което му дава модераторството! Другите ти глупости спирам да ги коментирам. Колкото до ... модераторството... Бил ли си някога такъв? Със сигурност не! Трябва да ти кажа, че докато съществуваше тракера с доста народ на ден ми се налагаше да контактувам, къде лично, къде по коментари, къде по въпросите на правилата. Натоварващо е доста. Изведнъж се оказва, че тази `привилегия` (стига да не ти е просто титул) обсебва прекалено много от личното ти време. Тоест, няма как да вкарваш нужната доза емпатия към всеки и да проявяваш усет, кой, къде и как го сърби.Не знам за конкретния казус (не ми е и работа), но в контекста на горното, него поне го разбирам. П.п. Модераторството не е власт, нещо от рода на - Управител на асансьор е. Доброволно приета работа, включваща неземното удоволствие да имаш достъп до копчета, но и задължението да контактуваш с всякакви типове. Някои от, които, представляващи академичен интерес за психиатрите или ентомолозите А на всичко отгоре не си малко истории, които съм чувал за разни гаври, издевателства, в някои случаи довели до самоубийства.Ъхъм... Историите. Именно историите казват истината, само истината и самата истина! Особено пред блока на по пакетче семки, споделени сред мъжкарчета, кой от кой по препатили, та да се направят на големите мъжове, че са препатили такъв ужас, като военната служба Аз пък ката ден чета за изродщини, извращения и наглярщини в пресата. И не, не са споделени от третия брачед, на шуринайкото на лелята на другото гадже на сестрата, ами са подкрепени със снимков материал и фактология. И... О, ЧУДО! Тия работи не са в казармата, а в цивилното общество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 . И... О, ЧУДО! Тия работи не са в казармата, а в цивилното общество.Да, но участниците от мъжки пол, ако са над 34 годишна възраст, много вероятно е да са били в казармата. Нали това обсъждаме в случая? Че задължителната наборна служба, както и нейната липса, не е гаранция за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Според мен гадо троли Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Другите ти глупости спирам да ги коментирам. Колкото до ... модераторството... Бил ли си някога такъв? Със сигурност не! Трябва да ти кажа, че докато съществуваше тракера с доста народ на ден ми се налагаше да контактувам, къде лично, къде по коментари, къде по въпросите на правилата. Натоварващо е доста. Изведнъж се оказва, че тази `привилегия` (стига да не ти е просто титул) обсебва прекалено много от личното ти време. Тоест, няма как да вкарваш нужната доза емпатия към всеки и да проявяваш усет, кой, къде и как го сърби.Не знам за конкретния казус (не ми е и работа), но в контекста на горното, него поне го разбирам. П.п. Модераторството не е власт, нещо от рода на - Управител на асансьор е. Доброволно приета работа, включваща неземното удоволствие да имаш достъп до копчета, но и задължението да контактуваш с всякакви типове. Някои от, които, представляващи академичен интерес за психиатрите или ентомолозите Модератор съм бил само на игри и разни сървъри не на форуми, но пак съм имал възможност да банвам за щяло и нещяло хора, но не съм го правил. За другите "глупости" както ги наричаш, нормално да спреш да коментираш, защото като говорим с фактология и вашата теза се изпарява. Същата теза като на крайно религиозните, защитаващи някоя религия - абе има нещо, не е баш така, ама спирам да коментирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Предполагам, че е знаете фразата: A Hungry Stomach, An Empty Pocket And A Broken Heart Can Teach The Best Lessons Of Life. ... та има и други по-ефективни начини да се научи човек на дисциплина без да е необходимо да ходи в казармата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Поляризиране след поляризиране. По много интересен начин...как да кажа... се идеализира всичко, което се отрича. Вие майки и бащи нямате ли, баби, дядовци, те същите приказки ли ви разправят или не си комуникирате вече много-много с тях? Или пък по-скоро държите да сте различни? Проблемът не е в това дали едните са за казарма, а другите са против. Дори не съм сигурен, че някои затова говорихме изобщо. Усеща се някакво дървено-философско бунтарство, което за съжаление при 80% от членовете му е равно на никакви заслуги в общ план към обществото, никаква инициативност. Просто отричане и бунтарство. От собствената "трибуна". Вкъщи. Зад компютъра. Или навън - на някоя маса/пейка. Същата работа като лафа за приказките от коневръза. В случая са интелигентни приказки от коневръза. Интелигентни, ама от коневръза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Поляризиране след поляризиране. По много интересен начин...как да кажа... се идеализира всичко, което се отрича. Вие майки и бащи нямате ли, баби, дядовци, те същите приказки ли ви разправят или не си комуникирате вече много-много с тях? Или пък по-скоро държите да сте различни? Проблемът не е в това дали едните са за казарма, а другите са против. Дори не съм сигурен, че някои затова говорихме изобщо. Усеща се някакво дървено-философско бунтарство, което за съжаление при 80% от членовете му е равно на никакви заслуги в общ план към обществото, никаква инициативност. Просто отричане и бунтарство. От собствената "трибуна". Вкъщи. Зад компютъра. Или навън - на някоя маса/пейка. Същата работа като лафа за приказките от коневръза. В случая са интелигентни приказки от коневръза. Интелигентни, ама от коневръза. Никога не съм чул баща ми да идеализира така казармата. Хем е бил в ШЗО-то в Плевен, та не е като да е имал лоша служба. След това е бил някъде край Пловдив като младши лейтенант.Та не е въпрос на бунтарство, а отричане на религиозен тип изказвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Ъхъм... Историите. Именно историите казват истината, само истината и самата истина! Особено пред блока на по пакетче семки, споделени сред мъжкарчета, кой от кой по препатили, та да се направят на големите мъжове, че са препатили такъв ужас, като военната служба Аз пък ката ден чета за изродщини, извращения и наглярщини в пресата. И не, не са споделени от третия брачед, на шуринайкото на лелята на другото гадже на сестрата, ами са подкрепени със снимков материал и фактология. И... О, ЧУДО! Тия работи не са в казармата, а в цивилното общество. Баща ми и калеко ми не вярвам много да са се правили на мъже точно пред мен. А команди от типа "Обръсни портрета" или "Измий пода или тоалетната чиния с четка за зъби" издава само духовно извисяване, спазване на реда, дисциплината и голяма мъжественост и достойнство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Поляризиране след поляризиране. По много интересен начин...как да кажа... се идеализира всичко, което се отрича. Вие майки и бащи нямате ли, баби, дядовци, те същите приказки ли ви разправят или не си комуникирате вече много-много с тях? Или пък по-скоро държите да сте различни? Проблемът не е в това дали едните са за казарма, а другите са против. Дори не съм сигурен, че някои затова говорихме изобщо. Усеща се някакво дървено-философско бунтарство, което за съжаление при 80% от членовете му е равно на никакви заслуги в общ план към обществото, никаква инициативност. Просто отричане и бунтарство. От собствената "трибуна". Вкъщи. Зад компютъра. Или навън - на някоя маса/пейка. Същата работа като лафа за приказките от коневръза. В случая са интелигентни приказки от коневръза. Интелигентни, ама от коневръза. Точно това дървено-философство е защитата на казармата от всички вас - на база на приказки на този и онзи от пейката! Като ги попиташ защо са такива лайна масата от хора, които са били в казарма и някакъв реален фактически ефект, освен загуба на пари и време да има, се почват разтягане на локуми и глупости! Кой с какви хора още се уважавал и поздравявал от казармата - това ли и е гениалния и незаменим смисъл? Поле за социализиране и добиване на контакти? Или смешната бойна подготовка с жалко въоражение, което в една съвременна битка ще оживееш няколко минути? Но май е най-вече точно за да дървено-философстваш пред по-младите и да изтъкваш колко голям мъж си защото си минал от там, а те не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Точно това дървено-философство е защитата на казармата от всички вас - на база на приказки на този и онзи от пейката! Като ги попиташ защо са такива лайна масата от хора, които са били в казарма Поста ти граничи с обида. Предлагам малко да смекчиш тона, с който обявяваш, че сме лайна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 шамрок, и ти не си много прав. не е конкретизирал примерно "всички минали казармата", а визира някаква имагинерна "маса". и не разваляйте спора между поколенията с кавги и обиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Поста ти граничи с обида. Предлагам малко да смекчиш тона, с който обявяваш, че сме лайна. Аз не виждам да е насочена обидата към някой. Пише “са”, а не “сте”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Ами сигурно съм много тъп и не мога да схвана поста, както и още десетина назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Тихо ся, Шармока е офенднат Трябва да сте по-толерантни към чувствата му Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Поста ти граничи с обида. Предлагам малко да смекчиш тона, с който обявяваш, че сме лайна. Съжелявам, ако си се почувствал лично обиден, не ми е било това целта, но стоя плътно зад думите си - масата от хора ходили и не ходили в казарма са лайна - нискоинтелигентни, нискообразовани с много дипломи, безполезни, претенциозни, гледащи и гласуващи в реалити формати по телевизията, с нулева финансова и здравна култура, радващи се на малоумника Бойко защото и той е див нагъл селянин като тях, лайна! Много тъжно, ако се самопричисляваш в тази маса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 "Прот", ти ли си? Да търся ли синята птичка? Не си заминавай за "Кей-пакс", не поне докато не я видим, или ти ни пишеш оттам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Не знам как така тръгна към тази посока този спор, но за мен казармата не е била нищо повече от създаване на дисциплина в мен и носене на отоговорност и то на много малка възраст с оглед на временета, в които живеем. Аз ставах сутрин рано, тренирах, закусвах и след това от 8:30 до към 18:00 съм ходил на работа - това беше моята казарма месеци наред. Тия ексцесии с миене и други тъпотии влизат във фолклора... Имам незабравими момемнти от там и нищо лошо не тая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 -Какъв искаш да станеш като порастнеш? -Полицай. -А ако не станеш полицай? -Военен! -Ако и това не станеш? -Не знам, ама ще измисля друго, пак да не върша нищо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 "You take the blue pill, the story ends. You wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes." И във връзка с кинотемата, препратка от друга емблема: "When you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you." Ta...или спри червените апчета, или спри да се взираш в тази заешка дупка, че ще изпуснеш всички друго около нея Айде, пийс and rock your world! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 "You take the blue pill, the story ends. You wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes." И във връзка с кинотемата, препратка от друга емблема: "When you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you." Ta...или спри червените апчета, или спри да се взираш в тази заешка дупка, че ще изпуснеш всички друго около нея Айде, пийс and rock your world! Матрицата съм го гледал повече пъти от теб, та няма нужда да ми вадиш цитати от там Много ме кефи как не можеш да кажеш дори един смислен контрааргумент по нещата, които изброих и от махленско-пиянски брътвежи премина в откровени глупости Нещо прекалено насериозно май помисли, че съм се впрегнал, щом за пропасти чак взе да говориш Местя си го от единия крачол в другия, дали искате да има казарма и дали ще има, защото винаги е имало вратички и винаги ще има, за да не си губиш времето по подобен малоумен начин! Забавно ми е как от хилядите защитници на сакралната институция казарма, никой не може да изкаже смислен довод, освен истории от беседката зад блока Преди малко мернах във фейсбук поредната малоумна картинка с някакъв педал и надпис къде отиде казармата - викаш влиза педал и излиза коренно променен и започва да харесва жени :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Не знам как така тръгна към тази посока този спор, но за мен казармата не е била нищо повече от създаване на дисциплина в мен и носене на отоговорност и то на много малка възраст с оглед на временета, в които живеем. Аз ставах сутрин рано, тренирах, закусвах и след това от 8:30 до към 18:00 съм ходил на работа - това беше моята казарма месеци наред. Тия ексцесии с миене и други тъпотии влизат във фолклора... Имам незабравими момемнти от там и нищо лошо не тая... Фолклор?! Имал си късмет да попаднеш на място и хора, но други не са имали....Съгласен съм с Нео. Имаше много лайна в моя набор... и лайна си останаха.... Имаше много точни хора, и до момента са си такива....Служил съм, беше готин експириънс, ама безсмислен. Файдата е никаква, който иска да става войник може да го направи без казарма....има стотици свободни места за редници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.