vikktor Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Пише, че оператор изготвя документи и ги предава на общината. Пловдив е от общините, които работят съвместно с хората пт приложението. Още не съм го прожвал, но чета отзиви, че има резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 На всяко запитване общинарите са длъжни да отговорят в ооределен срок. Проверено с мой сигнал за изгнили знаци. Подмениха ги за 2-3 седмици. Става ли да докладвам дупки, които не са поправяни от години и само стават по-големи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Става ли да докладвам дупки, които не са поправяни от години и само стават по-големи? Ами то май за това го ползват главно хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 чудя се как все на абв пощата се лепят разни дарения от височайши хора в моя полза в стотици хиляди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 чудя се как все на абв пощата се лепят разни дарения от височайши хора в моя полза в стотици хиляди... Явно са преценили, че щом си достатъчно гламав да ползваш тази поща, си точно в тяхната таргет група! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Явно са преценили, че щом си достатъчно гламав да ползваш тази поща, си точно в тяхната таргет група! Ем хуу, де. А твоят крап бокс къде е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Ем хуу, де. А твоят крап бокс къде е? До момента не съм виждал по - добри филтри от тези на gmail. Тогава обаче споделяш всичко с тях. Ако искаш сериозна сигурност: Proton Mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Ем хуу, де. А твоят крап бокс къде е? gmail главно и yahoo, където ми е по-скоро като събирателно за джънк. И ти ли си от abv стадото? Одеве един приятел ми прати тази снимка - действието се развива на Асеновградско Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Явно са преценили, че щом си достатъчно гламав да ползваш тази поща, си точно в тяхната таргет група! От къде в моя пост се разбира,че я ползвам? Преди години я ползвах при регистрация в разни не много полезни сайтове.Но вече и това не правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 От къде в моя пост се разбира,че я ползвам? Преди години я ползвах при регистрация в разни не много полезни сайтове.Но вече и това не правя. Прочети си пак поста и помисли! Или пращат в чужда абв поща дарения в твоя полза??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Момчета, Крап бокс е тази поща, която се използва за регване в съмнителни сайтове и прочее. Тоест, колектор за събиране на всичкия спам, с който неименуемо ще започнат да те заливат след това. А истинската поща е друга работа и е ясно къде се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 И аз се набих в тапата. Разстоянието между светофарите на мебелна и околовръстното се взима за 30мин...пълна тъпотия. Знака за ремонт е сложен срещу мегалукс. Нямам идея защо толкова натоварено кръстовище не се работи през нощта! Имаше една водоноска паркирана напряко на платното и е остъргано кръстовището. Някак си имам чувството, че ще разкопаят някой важен булевард точно преди сериозните валежи и зимата и така ще си остане до на пролет. Ем хуу, де. А твоят крап бокс къде е? gmail главно и yahoo, където ми е по-скоро като събирателно за джънк. И ти ли си от abv стадото? Одеве един приятел ми прати тази снимка - действието се развива на Асеновградско Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Закривай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Закривай? Какво ще закриваш бе? Няма закриване тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 Закривай?По - вероятно е ферари да станат шампиони във F1, някой ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Долни хххора! Злобни хора! Завистливи хора. Лоши хора. От 2 седмици съм на нов адрес и неделният ми ден мина в смяна на гуми. Някой комшия е решил, че трябва да нареже 2те ми задни губи, да мине да одере колата по широчина със същия остър предмет и по път да счупи огледалото. Остави мойта, ами на приятелката ми същото. В тази връзка искам да похваля един гумаджия на бул. Мариця около 100 м след мак доналдс в посока към Столипиново. Не взема скъпо, а той е много внимателен и старателен. Хубав човек. Той си заслужи голям бакшиш. А на въпросния гражданин на столицата н културата...... явно вече много кофти неща са му са се случили, щом толкова бързо изля цялата си вътрешна помия върху колите ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Пожелавам ти да го разбереш кой е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 За първи и последен път ходя на автомивка Румекс до гробищата. Тези са бахти лешперите. Едно, че за на жена ми колата взеха 21 кинта, второ, че я бяха мили през пръсти. Наредих ги целия персонал да търкат и да си свършата работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Аз моята кола я мия само тук: https://www.google.com/maps/@42.1251671,24.7721178,113m/data=!3m1!1e3 Синьото на снимката е навеса на автомивката. И съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Ще го имам в предвид за бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Аз моята кола я мия само тук: https://www.google.com/maps/@42.1251671,24.7721178,113m/data=!3m1!1e3 Синьото на снимката е навеса на автомивката. И съм много доволен. И аз ще го пробвам това място. До сега съм ходил в Тракия след банката, която я взревиха последните месеци и на Източен, ама нея я преместиха някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Според националната статистика на Германия, българите живеещи в страната към 01.01.2018г. са общо 310 415 И доколкото си спомням се спрягат числа за над 1 200 000 българи в чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Къде живееш? За първи и последен път ходя на автомивка Румекс до гробищата. Тези са бахти лешперите. Едно, че за на жена ми колата взеха 21 кинта, второ, че я бяха мили през пръсти. Наредих ги целия персонал да търкат и да си свършата работата. Аз вече няколко пъти използвам автомивката която е на кръговото на околовръстното(Кукленско шосе) и съм много доволен. Имаш избор от различни видове програми. Това което най - много ме привлича е, че е доста бързо. Преди време си я миех в мол Марково тепе, но там в последно време не съм имал случай да ми кажат, че ще стане за по - бързо от 2 часа и половина. https://www.facebook.com/RevoPlovdiv/ edit: Цялостно измиване с всички екстри е 20.50 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Специално Рево и други хора ми я препоръчаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Тия четки нараняват лака на колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.