gado Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Тя селящината не е географско понятие, а състояние на духа, ако разбирате френския ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Виден май е рожденик днес. ЧРД, мисире! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Май да. Честит рожден ден. Жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Така е. Виден, жив и здрав да си. Честит ти празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Той май не пише в тая тема Инак да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Той май не пише в тая тема Що, да не го е хванало някакво суеверие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Що, да не го е хванало някакво суеверие? Не си ли разбрал? Никой не знае защо. Чете, но отговаря на постовете в другата спамърска тема. Аз лично не разбирам какъв ефект се постига, но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Понеже напоследък темата се чете от повече хора, ще я използвам да помоля всички, които редовно ми пишат на ЛС с молби да затварям теми, да коригирам заглавия, да трия лични данни, да оправям развалени отношения и всичко друго, вече да не ми пишат, защото няма да им удовлетворявам молбите - просто най-вероятно няма да влизам във форума поради загуба на интерес към целия форум в последно време. Не питайте за причината - съвсем доброволно се отказвам от модераторство, а и 10-те години, в които го правя ми се струват предостатъчни. So sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Сад не сад, човек си има някакви граници на поносимост, а моите свършиха точно днес (след доста натрупване и надежди някой и нещо да се оправи). Btw това ми е един от последните постове, които пиша във форума, тъй като вероятно трябва да приключа с още някой пост ангажиментите си в търговския раздел ; все още няма да си трия акаунта и ще чета от време на време когато имам кеф, но всъщност всичкото това съм го обяснил в модераторския форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ха дано! Щото мизерната ти мижитурска, мишкинска особа ми губи ценни секунди... Марш там в дерето в Габрово, величие неземно, нечувано от никого и повече да не си влезнал тук! Грубо,много грубо.Та чак грозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Бахти и драмата се е разразила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Видях за какво става въпрос и искам да кажа, че подкрепям Midex на 100% и абсолютно го разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Тъжно... липсата на коментарите на Мидекс ще бъде още една причина да намалят посетителите на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Огромна загуба ще е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Поредната огромна загуба за форума. Досга и аз четях от време навреме, но вече не виждам хептен смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Eee, вие пък с опитите за драматизъм започвате да ставате груби. Аз още съм си тук!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Днес някой е потопил айфонския форум със точно 100 еднакви поста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Тъжно... липсата на коментарите на Мидекс ще бъде още една причина да намалят посетителите на форума. Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/ Виж цитата горе де. Улицата се води "Вегетарианска". Хахахахахахахахаххахахах!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Една интересна мисъл: Когато един управник предавал властта на приемника си, му оставил в завещание три плика. Заръчал му, когато дойде криза да отвори първия плик - и така поред, при всяка една криза в управлението. След известно време се появила криза и първият плик бил отворен. Вътре имало бележка, която гласяла "Обвини бившето правителство, че е заложило капани в управлението на страната." Управникът това и направил и туширал ситуацията. След време обаче се появила нова криза и той отворил втория плик, където пишело - "Обвини медиите, че неправилно тълкуват действията ти". И това помогнало. Дошъл моментът на поредната криза и управникът отворил и последния, трети плик. Вътре пишело - "Подготви три плика." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Добре де, много пъти съм виждал разни подобни неща в интернет. Мен като малък в училище са ме учили, че ако няма скоби, реда на действията е умножение/ деление първо и след това събиране/ изваждане. А в подобен ред задачки отговорът е получен като са извършени действията в грешен ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Който се е сетил нека не издава още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Нема, нема да издаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Отне ми около 5 секунди да намеря първия очевиден отговор, после около 30 сек. чудене, и още 10 за проверка на втория, неочевиден отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.