Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тя селящината не е географско понятие, а състояние на духа, ако разбирате френския ми  ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Що, да не го е хванало някакво суеверие? :laughing1:

Не си ли разбрал? Никой не знае защо.

Чете, но отговаря на постовете в другата спамърска тема. Аз лично не разбирам какъв ефект се постига, но ... :)

Понеже напоследък темата се чете от повече хора, ще я използвам да помоля всички, които редовно ми пишат на ЛС с молби да затварям теми, да коригирам заглавия, да трия лични данни, да оправям развалени отношения и всичко друго, вече да не ми пишат, защото няма да им удовлетворявам молбите - просто най-вероятно няма да влизам във форума поради загуба на интерес към целия форум в последно време. Не питайте за причината - съвсем доброволно се отказвам от модераторство, а и 10-те години, в които го правя ми се струват предостатъчни.

So sad.

Сад не сад, човек си има някакви граници на поносимост, а моите свършиха точно днес (след доста натрупване и надежди някой  и нещо да се оправи). Btw това ми е един от последните постове, които пиша във форума, тъй като вероятно трябва да приключа с още някой пост ангажиментите си в търговския раздел ; все още няма да си трия акаунта и ще чета от време на време когато имам кеф, но всъщност всичкото това съм го обяснил в модераторския форум.

Ха дано! Щото мизерната ти мижитурска, мишкинска особа ми губи ценни секунди... Марш там в дерето в Габрово, величие неземно, нечувано от никого и повече да не си влезнал тук! 

Грубо,много грубо.Та чак грозно.

Поредната огромна загуба за форума. Досга и аз четях от време навреме, но вече не виждам хептен смисъл. 

Тъжно... липсата на коментарите на Мидекс ще бъде още една причина да намалят посетителите на форума.

Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/

Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/

Виж цитата горе де. :)

Улицата се води "Вегетарианска".

Хахахахахахахахаххахахах!!!!

Една интересна мисъл:

Когато един управник предавал властта на приемника си, му оставил в завещание три плика. Заръчал му, когато дойде криза да отвори първия плик - и така поред, при всяка една криза в управлението. След известно време се появила криза и първият плик бил отворен. Вътре имало бележка, която гласяла "Обвини бившето правителство, че е заложило капани в управлението на страната." Управникът това и направил и туширал ситуацията. След време обаче се появила нова криза и той отворил втория плик, където пишело - "Обвини медиите, че неправилно тълкуват действията ти". И това помогнало. Дошъл моментът на поредната криза и управникът отворил и последния, трети плик. Вътре пишело - "Подготви три плика."

Добре де, много пъти съм виждал разни подобни неща в интернет. Мен като малък в училище са ме учили, че ако няма скоби, реда на действията е умножение/ деление първо и след това събиране/ изваждане. А в подобен ред задачки отговорът е получен като са извършени действията в грешен ред. 

Отне ми около 5 секунди да намеря първия очевиден отговор, после около 30 сек. чудене, и още 10 за проверка на втория, неочевиден отговор.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...