deflax Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Имате ли чувство, че оглушавате след продължително слушане на музика на слушалки???? Пробелма на нискокачествените слушалки е че не вадят честотите правилно. Най-вече ниските честоти. Като няма достатъчно bass - човек е склонен да увеличи volume-то с идеята да достигне ниво при което музиката ще има достатъчно power. Само дето.. поради изкривяването... със това увеличаване на звука се вдигат прекалено много високите.. най вече средите.. а знаем че ухото е най-чувствително на тях тъй като човешкия говор се разполага там... Ето и една примерна разлика http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=651&graphID[]=303 Така че - да.. евтините слушалки изморяват слуха доста бързо. Ако слушате често на слушалки ... инвестирайте в нещо по-качествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Дайте ми реогъна , рокетланчера , машийн гъна , гравитито и малко свободно време ... после гледайте как изтребвам всичко . Един калашник 10000лв , амуниций 150лв , да гледаш как измират извънземните (ако идват с мир няма да е коректно от наша страна) , безценно . Ето война на световете . Земята ВС Нибиру . КАРТИНКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 По-точно календара на маите е САМО до 2012 година, никой не е казал че ще има РЕСЕТ или нещо подобно.... Всъщност никой не е казал, че ще има каквото и да е друго освен RESET, ама карай...нали така е по-интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Пробелма на нискокачествените слушалки е че не вадят честотите правилно. Най-вече ниските честоти. Като няма достатъчно bass - човек е склонен да увеличи volume-то с идеята да достигне ниво при което музиката ще има достатъчно power. Само дето.. поради изкривяването... със това увеличаване на звука се вдигат прекалено много високите.. най вече средите.. а знаем че ухото е най-чувствително на тях тъй като човешкия говор се разполага там... Ето и една примерна разлика http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=651&graphID[]=303 Така че - да.. евтините слушалки изморяват слуха доста бързо. Ако слушате често на слушалки ... инвестирайте в нещо по-качествено. Да препоръчаш нещо за човек, който прекарва ~ 30 часа на слушалки седмично Сегашните ми са Philips SHE 7850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Има нещо вярно за слушалките.. преди карах със сравнително евтини слушалки и след около час слушане ушите ме заболяваха.Преди няколко месеца взех слушалки за 50 кинта , точен модел не мога да дам в момента , но мога да карам цял ден с тия слушалки като volume-то на плеъра е на макс и няма никви слухови поражения Кофтито е ,че слушалките почнаха да се развалят , а не ми се дават пари за нови.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Исках да кажа , че Нибиру прави обиколко около нашето слънце за 3600 години , толкова е и календара на маите , чудно . Края на календара се пада 21 12 2012 и точно тогава платената ще е най-близко до земята , още по учудващо ! От къде ги знаят тези неща , не ми е много ясно ... ако ще е лошо не искам и да разбирам . п.п. Това е рождениаят ми пост хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 то е ясно какво ще стане - обръщане на полюсите, което означава неистова радиация за няколко години Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Може , но според мен няма да мине толкова близо за да доведе такива фатални последствия . Според някои учени само щало да има огромни природни бедствия , като тези по новините , но неколкократно по-силни , а това е достатъчно . До колкото гледах предаване за Ванга , тя е казала , че 2012 щяло да има огромни природни бедствия , което щяло да доведе до загиването на 2/3ти от населението на земята . п.п. Има някаква връзка , но е тънка и повечето неща не са доказани . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Странно как всеки, който малко от малко знае нещо за маите, се дистанцира от подобен спор. Най-малкото защото нулирането на календара не изглежда да е било важно за маите. Да не говорим, че само календарът на дългото време се нулира тогава. По ритуалния календар датата ще е 4 ахау, което само доказва, че нулирането е просто функция на измислен от човека календар, макар и базиран на движението на небесните тела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 I've got something to put in you, at the GAY BAR, GAY BAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Абе мен лично ме притесняват онея в CERN с техните ускорители. Ама ще ги видим и тях. Ако стане нещо, ще е с гръм и трясък Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Исках да кажа , че Нибиру прави обиколко около нашето слънце за 3600 години , толкова е и календара на маите , чудно .Края на календара се пада 21 12 2012 и точно тогава платената ще е най-близко до земята , още по учудващо ! От къде ги знаят тези неща , не ми е много ясно ... ако ще е лошо не искам и да разбирам . п.п. Това е рождениаят ми пост хора . още по интересното е че според други източници тогава слънцето навлиза от ерата на рибите в ерата на водолея... zeitgeist е хубаво филмче... въпреки че там говореха за 2150-та... макар че... кой знае... 2012-та ми се струва по-интересна година Предлагам преди края на света да си организираме massive party много секс... бири мири.. фишеци.. и други животински удоволствия Ако може да е на няколко сцени за да има за всекиго по нещо.. drumandbass set-a ми задължително ще започне със current value - scared Иначе за слушалките... някакъв модел около 100 кинта на sehnreiser... е доста приемлив вариант Виж този сайт: http://www.headphone.com/ има интересни ревюта и сравнения като си харесаш нещо вианги можеш да видиш за цени във amazon или zzound Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 То и за 2000-та година се довореше така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 То и за 2000-та година се довореше така... Е тва го говореха ония религиозните фанатици. FUK DEM! абе.. ще поживеем и ще видим... но предложението ми за massive партито остава http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=54196252 peace и dark rain са доста добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Тази вечер аз съм хубавааа Ако искате да направите подарък на гаджето си,моля свържете се с мен Навън е прекрасно,само където цял ден на работа...много приятно,мноого Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Тази вечер аз съм хубавааа Ако искате да направите подарък на гаджето си,моля свържете се с мен Навън е прекрасно,само където цял ден на работа...много приятно,мноого А мога ли да направя подарък на себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Да , но 2000 не мина планета близо до земята , която по принцип се описва в древната митология и куп факти долитат с това , а искам да питам дали някой е попаднал на нещо по-интересно ... повече информация по въпроса и да е сравнително нова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Не мога да разбера, защо се разискват толкова сериозно неща чието място е в раздел "Занимателно четиво". К'во щяло да стане тогава ? Ами ще ви кажа. Слагате си найлонови торбички на главата и тръгвате наведени към гробищата ! Наведени щото иначе като се бъгне магнитният щит на планетата, заради покачването на температурата найлонът от торбичките ще ви капе по краката. То до скоро се е вярвало, че земята е плоска, да - да ама не ! Свера е мамицата и. То и догоните въпреки удивително точните си митове (познания) за възникването на вселената, до ден днешен си търсят въжетата на люлката с която се бил спуснал от небето техният (нашият) праотец Номо. Предполага се, че все още си висят от небето и стигат до Сириус . Ра както и Виракоча във всичките му форми са богове на слънцето. Помня миналата година майче беше, си седяхме на по биричка с едно приятелче физик ( с дипломи, безумен поглед и прочее атрибути на науката) и си говорехме на подобни теми. Та той ми спомена за някакви (какво съвпадение) слънчеви цикли от по 3600 години. И пак той каза, че наближава край на такъв цикъл, тогава слънчевата активност щяла да достигне максимумът си, след това щяла да започне да намалява, и така още толкова време. Втора звезда в системата ? Как пък не !? Можете ли да си представите орбитите на планетите ако (теоритично) имаше налична такава маса в системата. Във всеки случай нямаше да имат нищо общо с елипса, по-скоро щяха да са някакви епитрохоиди. Вместо да се занимавате с глупости, излезте някаде в тази прекрасна надвечер, пийте някоя друга биричка или каквото там искате.... ! Аз поне това ще правя. Ред. И за да не съм тотален офф : Слушам в момента албумът на Джудас "Нострадамус". Звучи ми много...... странно ! И сътветно мислите ми са в синхрон - странни, ама много ! Мамицата му, и те ли !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Да , но 2000 не мина планета близо до земята , която по принцип се описва в древната митология и куп факти долитат с това , а искам да питам дали някой е попаднал на нещо по-интересно ... повече информация по въпроса и да е сравнително нова . Аз мога да ти говоря за маите, защото това уча, но няма да ти е интересно...ще ти кажа, че това са глупости и съвременните западни разбирания не съответстват на майските. Мога и за Виракоча да ти разправям, дето Гадо вика, но и там няма да ти бъде задоволен глада за катаклизми и край на света. Просто явно в нашата култура е много важно да има край на света наблизо...вероятно нещо свързано със загубата на страха от Бога и се търсят оправдания в други култури, които ни изглеждат мистични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Добре, всички знаем как свършва света. Ледените великани идват, Один слиза с цялата си кохорта и един билюк валкирии, всички се смилат, вселената се сцепва откъм гърба и всички колективно умират в екстаза на боя. Какви са тия маи, календари и планети, много скучновато Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Въпрос на гледна точка...маите са особено интересни. Ама както с всяко нещо, трябва малко да задълбаеш, за да ти стане интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 чудя се къде да ходя тая вечер дали на кафенце и да пия 3-4 уискита или на кръчма и да пия 3-4 водки...... тоя въпрос ме тормози цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 чудя се къде да ходя тая вечер дали на кафенце и да пия 3-4 уискита или на кръчма и да пия 3-4 водки...... тоя въпрос ме тормози цял ден Пич, загазил си я здравата ! Т'ва е жестока дилема ! Ред. 1 Ха ! Станал съм "Майстор". Ред. 2 Само заради парчето "Нострадамус" си струва да изтърпиш целият албум ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 и аз тва казвам ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Що не ги съчетаеш Злобиле - хем ще се срещнеш с повече хора и ще ти е кеф на душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.