Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре де. Тая на пощата, съседната на Била. Сещаш се. Супер удобно ти е.

Знам го. На стотина метра от нас е. Тя и булката каза, че е чувала добри приказки за него.

Аз ходя от 2 години там. Нямам оплаквания. Не знам как е през деня обаче. Може да е по-зле. Вечер е спокойно. Чисто, светло, уредите не са потрошени.

Дано да не съм прав ама ми се струва, че сме много близо до следващата финансова криза и причината за нея май се крие в това видео:

https://www.youtube.com/watch?v=XopSDJq6w8E

То и при нас е така (много новопостроени сгради, а хора в тях да живеят няма). Но китайците както подобава за страната им, изпреварват в мащабите и в икономията на материали, затова и резултатите са по-впечатляващи и по-бързо се вижда крайния резултат на новото строителство.

... и след горното, за да дойдете на себе си :D (отлично заснет филм, не е често срещано да се предаде по такъв начин уникалната атмосфера при срещите и подготовката на бойците; в началото има 10-на минути представяне на К1, нещо като реклами, може и без тях да се мине, но си струват - запознават с историята)

K1.Worlds.Greatest.Martial.Arts.Knock.Outs

Не знам колко милиона са хвръкнали за IT-системата на НАП, но от регионалните центрове информацията за здравноосигурителния статус сигурно я изпращат с дискети към София.
18 години минаха от 21-ви век, но информацията на сайта им продължава да се обновява "цели" два пъти седмично - в понеделник и в четвъртък.

:censored2:  :angry1  :censored2:

18 години минаха от 21-ви век, но информацията на сайта им продължава да се обновява "цели" два пъти седмично - в понеделник и в четвъртък.

Ти пък още малко ще поискаш да си обновяват инфото 'риъл тайм' - само 18 години са това, не 180... :P ...не дай си боже някой да умре - сигурно ще го отразят като му правят 40... :ninja:

Ти пък още малко ще поискаш да си обновяват инфото 'риъл тайм'

Чак такъв оптимист не съм, но поне да е ежедневно.

Чак такъв оптимист не съм, но поне да е ежедневно.

Е, че то има доста прогрес - в миналото беше веднъж на 3 месеца.

Вероятно 2030 ще посрещнем с ежеднедното обновяване. 

Не. Просто в момента цените трошат гипса навсякъде. Провери ги пак на 01.09.2018.

Не. Просто в момента цените трошат гипса навсякъде. Провери ги пак на 01.09.2018.

Някаква конкретна причина това да е така?

Някаква конкретна причина това да е така?

От години хората са възприели, че на 1-ви септември приключва сезона. Това изобщо обаче не е така. Времето е прекрастно през септември. Учениците обаче започват училище на 15-ти и който е с деца гледа по - рано да се прибере. Съответно и много от плажовете и заведенията по тях затварят. От известно време има закон който задължава да има поне едно заведение и спасителен пост до края на септември. Реално почти всичко затваря в началото на месеца. Доста заведения също.

На Европейското преди малко Мирела нарочно пропусна 196 и 198 см и направо отиде на 2 метра - скочи ги...и сребърен медал...евала! :bowdown:

Между другото онази със златния медал също скочи 2 метра и нито сантиметър повече, но по правилата тя стана на първо място. ;)

Какво имаш предвид под "навсякъде"? Тази вечер съм в Замъка Хорлог в Триград. Огромна двойна стая в страхотна обстановка на уникално място за 48 евро! На верандата тази вечер преброих поне пет падащи звезди от Персеидите, едната от които беше като сериозен метеор с ясна следа. Това под звуците на яки рок парчета, разнасящи се от ресторанта! Просто трябва да знаеш къде са истинските места в тази държава! :)

Ангеле, провери хотел Аклади. Много близо до Градина е и е страхотно място. Съмнявам се обаче да има места.

200лв на вечер за нощувка в хотел до к. Градина.

Тия хора са си изгубили разсъдъка.

Миналия месец,за 100€ на ден на за Costa del sol аз,жената и детето- all inclusive (истински)хотел почти на плажа.Тия на Градина откровено са се побъркали...от 22-ри заминаваме в Гърция 8 нощувки(на Тасос) за 400€ със закуска пак за тримата...

От години хората са възприели, че на 1-ви септември приключва сезона. Това изобщо обаче не е така. Времето е прекрастно през септември. Учениците обаче започват училище на 15-ти и който е с деца гледа по - рано да се прибере. Съответно и много от плажовете и заведенията по тях затварят. От известно време има закон който задължава да има поне едно заведение и спасителен пост до края на септември. Реално почти всичко затваря в началото на месеца. Доста заведения също.

Не, аз друго имах предвид. Не защо цените се променят след 1ви, а защо цените са такива. Това дори не са истински хотели, а някакви комплекси!!

Какво имаш предвид под "навсякъде"?

По морето... Ангел попита за хотел някъде до къмпинг Градина  ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...