NEO_DDT Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Да сравним как се справя Амазонската конкуренция на Мъск. Би трябвало да се справят добре, с парите които има би трябвало да върши нещата перфектно и с размах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 А когато гръм удари, как ехото затихва.... И барабар с него, де що има работеща машинария наоколо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Колегата Denchev се е развихрил Нещо уникално рядко,което не се намира никъде!!! За мен,а и за други предполагам това е добре платена работа при свестен работодател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Мерси, краят на вгуст ще пътуваме с коли до Будва, ти ходил ли си до там, кой е най-добрият маршрут ?Краят на август ще е кошмар да минете през Калотина. Гледай да е през седмицата и по възможност още по тъмно. Най - добре е да минеш през Kragujevac. GPS-а вероятно ще те прекара през Krusevac, но това е груба грешка. През Kragujevac пътят се удължава с 20км, но спестяваш над 1 час. След това обаче не мога да ти помогна. Гледам страшно много сърби започнаха да пътуват през Босна. След Uzice се насочват към Visegrad(Босна). Пътищата в Черна гора са доста кофти. Били направили някакъв тунел и когато минат през Босна, си спестявали някакви часове. Ще разпитам точно от къде минават. Колегата Denchev се е развихрил За мен,а и за други предполагам това е добре платена работа при свестен работодател. Доста здрави машинки са, но не са бронирани. Иначе сме си правили експеримент с тях. Двама човека скачаме едновременно върху лаптоп при затоворен капак. Нищо не успяхме да му направим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Доста здрави машинки са, но не са бронирани. Иначе сме си правили експеримент с тях. Двама човека скачаме едновременно върху лаптоп при затоворен капак. Нищо не успяхме да му направим... Хуу, де. Предвид параметрите на това нещо, какво би могъл да правиш на него, освен да получаваш и изпращаш мейли!? Или идеята е накой, ъъ... `ценител` да го съхранява в следващите 30-40 години, докато нещото получи и антикварна стойност? Ама то пък много време преди това, батерията му със сигурност ще се е преселила във вечните ловни полета на батериите, таа.... П.п. Аман от селски тарикати и боклукчии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Хуу, де. Предвид параметрите на това нещо, какво би могъл да правиш на него, освен да получаваш и изпращаш мейли!? Или идеята е накой, ъъ... `ценител` да го съхранява в следващите 30-40 години, докато нещото получи и антикварна стойност? Ама то пък много време преди това, батерията му със сигурност ще се е преселила във вечните ловни полета на батериите, таа.... П.п. Аман от селски тарикати и боклукчии. Да работиш с него на полето. Като цяло имат и определена водоиздържливост. Издържат и на сериозни сътресения. Екранът им може да се ползва и при директна слънчева светлина върху него. Като цяло се използват на кофти места или от ... военните. За домашно ползване, ползата е нулева. p.s. Самият корпус се явява и куфар. Има си вградена дръжка за носене. Доста си тежи като цяло. edit: Не са някаква рядкост. В ebay е пълно с обяви. Има обаче и различни нива на защита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Тва е егати якото! Да мейлваш от полето. Не, че не можеш и от телефона, ама пък къв кеф е да го правиш от... ъъъ... нещо, дет е за ценители... П.п. Визирам конкретното сметало с топчета от обявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Тва е егати якото! Да мейлваш от полето. Не, че не можеш и от телефона, ама пък къв кеф е да го правиш от... ъъъ... нещо, дет е за ценители... П.п. Визирам конкретното сметало с топчета от обявата. Това от обявата е архаично. Има по - скоро антикварна стойност. Ето ти едно по - ново: https://www.ebay.co.uk/itm/Panasonic-Toughbook-CF-52-MK3-Core-i5-4GB-160GB-WIFI-windows-7-pro/323353579699?hash=item4b496010b3:g:jHYAAOSw8HBZICr6 Има си приложение в не малко места. Примерно за автосервиз са идеални. По места където нормалната техника може да пострада по някаква причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 С подобна машина ми четоха колата-Нисан. Явно директно идва софтуера качен на такива лаптопи от Япония. Параметрите не ги знам, но си изглежда впечатляващо на живо и си 'тежи' на мястото :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Това от обявата е архаично. Има по - скоро антикварна стойност. Ето ти едно по - ново: https://www.ebay.co.uk/itm/Panasonic-Toughbook-CF-52-MK3-Core-i5-4GB-160GB-WIFI-windows-7-pro/323353579699?hash=item4b496010b3:g:jHYAAOSw8HBZICr6 Има си приложение в не малко места. Примерно за автосервиз са идеални. По места където нормалната техника може да пострада по някаква причина. Иване! Говорим точно за онова от обявата и циганийката, дето се опитва да пробутва онзи селяк Инак по време на строителния бум и аз мъкнех по обектите подобно нещо, ама не щото бях ценител, ами щото ми трябваше за работа, пък и да е дурако и колегоустойчиво... Предполагам усещаш за какво ти думам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Да не забравите за лунното затъмнение днес: https://www.timeanddate.com/eclipse/in/bulgaria/plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Ако знаеш що такива лунни затъмнения съм изгледал...и слънчеви....и Халеевата комета я гледах...и какво ли още не - май проспах само унищожението на динозаврите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Важното е, че съвсем лежерно не си проспал и двата пика на зараждането на континуума. Некой път, когато си на кеф, може да споделиш преки спомени от това събитие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Бахти... гадния... град... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Пловдив или по принцип градовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Ми след четирите дена на Доспат - сигурно всеки равнинен град така ше ми се стори... Баси, тръгнах на 17 градуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Аааа, ясна работата. Така е... И на мен не ми се слизаше от Стара Планина, сега не ми се прибира от гръцкото море, но се радвам, че ми предстоят три дни из Рила.... Но хубавите моменти винаги са или много кратки, или минават адски бързо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Но хубавите моменти винаги са или много кратки, или минават адски бързо... Да бе, стискаш задни бузи два часа, накрая се изсули за няма и минута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Вие добре ли сте бе, какво му е на Пловдив (освен лютите комари де)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Комари за тия дет' са край Марица...и нямат мрежи на прозорците...вкъщи комар не е влизал от Балканската война. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Не съм до Марица и имам мрежи...и котка. Пълно е с гадини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Кръстник - жега, задуха и мръсен въздух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Кръстник - жега, задуха и мръсен въздух. Мдам, това за мръсния въздух е така, за съжаление. Никога не ми лепне така кожата на другия край на света, колкото и да ми е жега и да се потя. Това е супер гадно - прахолякът и мърсотията са уникални. Обаче града е много добре променен откъм инфраструктура. Много приятно се шофира по новите булеварди и с някои изключения като че ли няма толкова идиоти или просто са се изнесли към морето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 В момента натоварването по улиците е около 30% спрямо това Септември - Юни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Мдам, това за мръсния въздух е така, за съжаление. Никога не ми лепне така кожата на другия край на света, колкото и да ми е жега и да се потя. Това е супер гадно - прахолякът и мърсотията са уникални. Обаче града е много добре променен откъм инфраструктура. Много приятно се шофира по новите булеварди и с някои изключения като че ли няма толкова идиоти или просто са се изнесли към морето. Нема да се шашкаш кат видиш такива ми ти работи... Това ти показва директно,че не е добре да прииждат отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.