w00x Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Белите чорапи са за тенис кортовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Белите чорапи са за тенис кортовете. И за сцената, ако си имитатор на Майкъл Джаксън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Белите за тенис и Майкъл, черните за панталона, зелените ги носеха военните... )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 К'ви неща стават по света - вие тука за някакви чорапи сте се хванали... https://www.youtube.com/watch?v=keWi0PAodhw Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Бахти откачените китайци...майна. Посегнаха даже и на B-2 Spirit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Дейба тая висша мода Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Изтрай да дойде Ангел и ще ти разясни в детайли как нищо не разбираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Аз го видях още преди 3 часа, та - НЕ БЕШЕ ПРАВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 w00x,какво пи на обяд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 w00x,какво пи на обяд? Аз само вода и безалкохолно пия по принцип. Дори и бира не близвам. Алкохол само като излизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Инсталирах си душа преди няколко дни, почти сам, и още му се радвам. Влизаш, избираш температура и след 2 секунди си готов. Струята от душа е една мека и плътна такава. Благодаря на хората, които дадоха мнение по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Какъв избор направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Инсталирах си душа преди няколко дни, почти сам Може ли да уточниш какво значи почти сам. Нещо като почти сам правих секс ли е или нещо друго? Белите чорапи са за тенис кортовете. Аз пък с тях плувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Право Ангеле, ето виж и след 30 се научаваш на нови неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Какъв избор направи? Една душ система на Grohe. Може ли да уточниш какво значи почти сам. Нещо като почти сам правих секс ли е или нещо друго? Баща ми махна стария. Аз сложих новия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Laaaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Laaaaa... Както е тръгнало, след време няма да има къде да го посрещат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Както е тръгнало, след време няма да има къде да го посрещат...В Тутракан . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Ахъм...и Дунава върши работа - само трябва да се обърнат по посока на течението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Чудя се дали Бургаско или Карлсберг е по-добрата бира.... Знам, знам.. Столично е.... Ама в момента имам само от горепосочените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Чудя се дали Бургаско или Карлсберг е по-добрата бира.... Знам, знам.. Столично е.... Ама в момента имам само от горепосочените... Пиринско може би... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Боже мили, ариана, пиринско... Какво говорите бре хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Боже мили, ариана, пиринско... Какво говорите бре хора.... Майтап си правя. Аз от лимонади нищо не разбирам. Всичките ми са еднакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Хахах, да бе, знам те тебе. Но определено от бг бирите, столично е топ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Между другото тези дни пих доста Туборг. Приятна бира е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.