gal4enceto Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 и аз нося шарени чорапи, но нямам розови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Това са детски чорапки бе...като ония с меченцата и патенцата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Пичове да сте чували за нормални черни едноцветни чорапи за мъже??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Чували сме и ????(Още 5 въпросителни за разкош) Голяма работа, имам и чорапи на еленчета В София Пороя беше дооста на Ниво. Метрото ми е Титаник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 За някакъв сравнително официален аутфит малко множко ми идват на мен шарени чорапи, още повече с черни обувки. Говоря като неспециалист, а просто като жена За някаква по-айляшка визия може всякакви чорапки В случая на Никола и на Ангел не ми допада. Но това може да си е само моя визия за нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 В София Пороя беше дооста на Ниво. Метрото ми е Титаник. Варненци да не се оплакват значи... че чак вицове слушАх по темата: https://youtu.be/f-wB0n1sSpU?t=806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Чували сме и ????(Още 5 въпросителни за разкош) Голяма работа, имам и чорапи на еленчета Ами да ти обясни някой, че с обувка с токче е смешно да носиш такива чорапи, както и да си по потник нагоре или с анцуг! Ти ако искаш и на пишки имай чорапчета, това не значи че не изглеждаш нелепо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Ами да ти обясни някой, че с обувка с токче е смешно да носиш такива чорапи, както и да си по потник нагоре или с анцуг! Ти ако искаш и на пишки имай чорапчета, това не значи че не изглеждаш нелепо! Кво против чорапите на пишки? Ако райето е достатъчно тънко, уиндзора е възрзан правилно и края на панталона е точно колкото трябва, никой няма да ти види пишките по чорапа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Ами да ти обясни някой, че с обувка с токче е смешно да носиш такива чорапи, както и да си по потник нагоре или с анцуг! Ти ако искаш и на пишки имай чорапчета, това не значи че не изглеждаш нелепо! Няма такова правило установено. Или поне не е универсално, а просто нещо, което да се следва за по-сигурно. Всичко е според случая и останалите дрехи. По принцип при официално облекло, чорапа не се вижда, а ако се види няма нищо лошо да е с интересен цвят или шарка. Ако се стигне до там, че хората да те оглеждат чак до ниво чорапи, значи си направил нещо правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Чорапите на woox-a са си много готини, крайният резултат също. Наистина ли обсъждаме чорапи? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Изчерпа се тениската на Слави, що да не се върнем на Ангел Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Чорапи, патриотизъм, бира и казарма Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Допишете и бира, моля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Царевична. И бръснене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 на крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 ...и други работи между краката...Гадин ще ви обясни как точно да го правите без сакатлъци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 ...и други работи между краката...Гадин ще ви обясни как точно да го правите без сакатлъци... Що пък аз!? Вие малки ли сте, или сте просто мърльовци, та не знаете как се прави безопасно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Вие малки ли сте, или сте просто мърльовци, та не знаете как се прави безопасно? В тази връзка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 И тоя е професор от БАН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Точно пък такива жълто-кафяви неща да ти минават през главата...само като видиш Лъчо, тутакси би трябвало да си пропуснал поне 3 страници около него...явно щото спряха да го канят по телевизиите, та продължава из жълтите вестници. Обаче как само започва статията - "...говори се, че Армстронг е видял извънземни..." - ахъм, на пейката пред блока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Не знам какво правят от Гугъл, но Хром тотално на нищо не прилича. Днес вече отказва да ми зареди и GMail. Баси цирка. В същото време Firefox работи учудващо добре, преди не го харесвах, но съм на път да махна Хром. Гугълско приложение не може да зареди тяхната си поща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Аз ползвам Опера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 А аз ползвам всичко вече. Шото ше ви еба и маймунджулъците. А, да. И не мешайте бира, ракия и самърсби. Само се разваля ракията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Загледах се в чорапите и вместо да си гледам децата реших и аз да се изкажа по темата... По-добре с панталон и комплексарска блузка с якичка на Томи или Масимо или от пазара... Най-добре бяла, червена или друг цвят, но без розово, диня, скариди и т.н. Може и карго панталон с тениска, ако е друга визията! Жените не харесват наконтени мъже, а и в това няма нищо елегантно! Вярно е също, че съм възрастна жена и разбиранията ми са от по-друго време!) Чорапите да са бели или черни... или зелени )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.