Mockingbird Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Отклонисти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Доволен от себе си - сайта ми е live Ред: ФорОмните карикатури са качени, линковете от заглавния пост на темата - ъпдейтнати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Линк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 В другата тема, в подписа ми -> pest-art.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Ако не си видял педал, висок къде два и дваесе. Разплут и къде 140 кила, но натъпкан в тесни дрешки, от които преливат тлъстини. И с напомадена, накъдрена на масури коса. Значи... си си спестил отвратителна гледка. А аз си мислех, че онзи хипопотам Азис е ултимативната противна гротеска. Грешал съм! Имало и още по-противни гротескняци... Инак преди да обърна внимание от къде иде това гласче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Аз моята карикатура не си я харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Не знам какво ми стана днес, но се опитах да стигна до работа спазвайки ЗДвП на 100% (без нито едно нарушение). Можело... обаче мно'о се изнервих... и сигурно доста други хора изнервих още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Така 5 човека като остана'ате... По-добре ли е форОма? Живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Еее, Чефич, къдеее си бе човек.... Столично Пейл Ейл - ВЕЛИКО! Евала им правя. Всичките им бири са страхотни. Чак да не повярва човек, че може да има нещо хубаво от Бг компания. Еле пък Загорка... А да, и Бургаско е много прилична бира. И най-важното - в нито една няма царевица. Не че бих си купил бира с царевица де... Но е важно за отбелязване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Няма да повярваш колко много царевична бира си изпил без дори да подозираш Иначе в България хубава бира може да пиеш едва когато започнеш сам да си я правиш. Не че не се навъдиха напоследък доста малки пивоварни с интересни стилове бира и добро качество, но там цената е през кръста... п.п.: на Столично и Амбър-а е приемлив... особено на фона на всичките шуменски, каменици, пирински и прочее бутилирани пикочи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Столично Пейл Ейл - ВЕЛИКО! Евала им правя. Всичките им бири са страхотни. Чак да не повярва човек, че може да има нещо хубаво от Бг компания. Еле пък Загорка... А да, и Бургаско е много прилична бира. И най-важното - в нито една няма царевица. Не че бих си купил бира с царевица де... Но е важно за отбелязване... На мен не ми хареса особено - като за Pale Ale. По ми прилича на белгийско. Освен това горчивината на края е доста повече от колкото трябва за Pale Ale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Изпил съм, знаейки. Силно се надявам етикетите да не лъжат... Иначе ясно.... На мен горчивината най ми допадна....Прекрасен завършек.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 На мен горчивината най ми допадна....Прекрасен завършек.... Ако е така, може да се ориентираш към IPA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Хъм, не съм пил досега "индийски" пей ейл. Какво ще препоръчаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Аз си падам най-вече по weizen beers, но от БГ крафта сега има сравнително добри отзиви за това: http://100beers.bg/by-style/ipa/brothers-brew-team-liberation Хъм, не съм пил досега "индийски" пей ейл.Какво ще препоръчаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Може да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Иии нека смяната на суичовете /на LAN доставчиците/, започне сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 N3-то нещо са направили или силно си вярват в късмета - изобщо не спират връзката дори и като гърмеше съвсем над блоковете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Иии нека смяната на суичовете /на LAN доставчиците/, започне сега! Ако закъсат, да ми се обадят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 N3-то нещо са направили или силно си вярват в късмета - изобщо не спират връзката дори и като гърмеше съвсем над блоковете... Ти защо мислиш, че изобщо трябва да я спират? А и как ще стане дистанционно да спрат захранванията на определи суичове? @plameni - за такива суичове, могат да мечтаят. LAN-ките ползват най-евтините суичове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Знам, обаче от опит знам, че по селата например, слагат по-скъпа техника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Ти защо мислиш, че изобщо трябва да я спират? А и как ще стане дистанционно да спрат захранванията на определи суичове? Щото доколкото си спомням преди време се случваше редовно. По принцип при лан доставчици, и по принцип - не знам дали суичовете или нещо тяхно, по-централно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Дали ще го изключат или не - все тая. Кабелът, ако се порази от мълния, всичко гори - и включено и изключено захранване/компютър. Дреме и на мълнията дали има захранване или не. Просто поразява всичко. Баси, представям си ако съм на LAN доставчик и трябва да дебна дали вали или не... По-скоро ще мина ADSL, там макар и медна среда, няма вариант да думне, защото е под земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 То пък щото имаше много избор навремето . Всичко беше по клони и покриви. Да не казвам как през между два осем етажни (в единия аз) бяха опънали жицата 40 метра най-отгоре, с осигуряване метално въже. След бая години и вече като не се ползваше за мрежа, много здраво удари мълнията точно върху него. Това беше най-здравия гръм който съм чувал там, на има няма 5-6 метра разстояние от прозореца ми. После се качих горе и го разкарах да не ми пречи на гледката. Иначе винаги съм бил на LAN-ки, само че вече е много по-сигурно. Само по фасадата на блока вървят, останалото под земята. Плюс контакт със хубава защита и мрежов порт на нея, интернета минава първо оттам. Засега няма никакви проблеми, а преди за всичките години имам само една изгоряла ланка и едно дъно. Верно, че трябваше да се гледа като гърми и да вадиш кабела, иначе... (сега не, рутера е постоянно онлайн). Гадното е когато първата мълния е наблизо и няма време да се подготви човек - ей така си отиде дъното. Бяхме към визио-то и тъкмо казвах на брат ми "я го изкарай кабела, че идва буря и 'тряяяс' точно до нас паднА и уцели машината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.