charmock Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Ти на 110 кила малко ли ще кажеш. Я чети за козметичен и лекарствен ефект. Нещо много гействащо бягаш от темата. Първо непознаване на анатомията, второ - никакви доказателства, трето - опитваш се да ме изкараш, че си противореча. Че съм се и жалвал бил. Я цитирай къде се жалвам? Най-много да се ожаля от хорската простотия, ма то си е за жалене. А, да - и още чакам доказателства, че веществата във ваксините са вредни, даже жокер с ваксина съм ти дал. Но няма да гугълствам заради теб - пишеш по форуми, значи можеш да ползваш търсачка. Надявам се. Аре. Бях написал нещо преди няколко дена, ще ти го напиша пак. Няма универсално лекарство, което да действа еднакво на всички. Примери колкото щеш. Проблема както написа instinct е, че не винаги знаеш какво има във ваксините, както и срока на годност, също така и съмнителни доставчици. Не случайно преди 2-3 години имаше скандал с министър Москов, за ваксините които са внесени от Турция. И спри да генерализираш нещата, за едни може да са ок, но за други които са пострадали не са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Аз подхождам статистически - за около 98% нещата са ок. Това, че детето ти е попаднало в 2% процента е гадно. Сестрата на жена ми почина от тумор в мозъка - също е гадно. Аз самият също съм част от статистиката. Това не значи, че ваксините, химиотерапията и правилните лекарства не работят. Когато алтернативната медицина се докаже по дългия и трънлив път - изследвания, статистики, медицински и лабораторни тестове - тя става обикновена медицина. А шарлатаните живеят от последната надежда на хората. Знам го от личен опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 А, да - и още чакам доказателства, че веществата във ваксините са вредниВеществата във ваксините са същите организми, които предизвикват заболяването. Може да бъдат мъртви, с ниска жизненост и т.н., и задължително в много малко количество. Принципа на ваксината е да се вкара "зараза" в малка доза, достатъчна да накара организма да произведе антитела срещу нея. Ако не вярваш, сложи си 50-100 ваксини наведнъж и стой та гледай колко са безвредни. Проблемът е, че организма на различните хора реагира по различен начин на количеството организми във ваксината. За едичнични случаи, това малко количество може да се окаже фатално. За това винаги има риск и той не се крие. Най-голям е риска при "живите" ваксини. Но, и ефективността при тях е най-голяма. Всеки преценява сам за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Мерси, че повтори думите ми с твои думи. Ама никой нищо не казва за живака и алуминия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Мерси, че повтори думите ми с твои думи. Ама никой нищо не казва за живака и алуминия.Не видях какво точно твое съм повторил, при положение, че това което съм написал е в противовес с цитираното от теб? За живачните съединения какво очакваш да ти каже някой? Нови открития няма в тази насока. Приемаме ги в "добри" количество, защото семената за посев се обработват с тях и после познай. За ниския контрол и липсата на ефективни съоръжения при производството на прапарати за разстителна защита и обезпаразитяване да не говорим. Ако си направил някакво фундаментално откритие и си решил да го споделиш - моля, трибуната е изцяло твоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Не всички ваксини обаче са на този принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Ти на 110 кила малко ли ще кажеш. Пухкав дебелан мога да му кажа аз на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Пия Белуга....И аз. Имам известно подозрение, че от това може да излезне доста уважение и малко свършена работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 А, не. Аз пия само като излизам някъде. В домашния условия съм на Кока Кола или натурален сок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Предполагам пиеш тази "хубава " напитка Кока Кола от незнание... Аз я употребявам за чистене на тоалетната чиния-точно,където и е мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Предполагам пиеш тази "хубава " напитка Кока Кола от незнание... Аз я употребявам за чистене на тоалетната чиния-точно,където и е мястото. • В Индия за унищожаване на вредителите по селскостопанските култури някои фермери вместо пестициди използват кока-кола - така е по-евтино, а ефективността е напълно задоволителна. - хахахаха Аз, в редките случаи, в които консумирам изобщо безалкохолно, пия черната.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Не всички ваксини обаче са на този принцип.Така е, но в случая се коментират точно активните такива. Предполагам пиеш тази "хубава " напитка Кока Кола от незнание... Аз я употребявам за чистене на тоалетната чиния-точно,където и е мястото. Ооооо, ако прочетеш повече за E338, която е в основата при производство на кока-кола, скоро ще вземеш да търкаш кенефа с всичко от супермаркета, включително месо и конфитюр Аз, в редките случаи, в които консумирам изобщо безалкохолно, пия черната..Тъй тъй, ръгай евтин подсладител в организма! Ама 'ич не е вреден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 ...скоро ще вземеш да търкаш кенефа с всичко от супермаркета, включително месо и конфитюр Е че що - някои правят "изкуство" (картини, мозайки...) с хранителни продукти, така че неговото спокойно може да мине като арт-инсталация. Не се впрягайте чак толкова, щото от дете пия доста кока-кола и като чета сайтове от рода на "неновините" - досега със сигурност трябваше да ме е разтворила...а "10-те лъжички захар в чаша" може и да ги има някъде другаде, понеже тука ги заместват с глюкозо-фруктозен сироп...оставям настрана, че 1 чаена лъжичка захар е около 10 грама и е силно невъзможно в 250 мл кока кола да са сложили 100 грама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Предполагам пиеш тази "хубава " напитка Кока Кола от незнание... Аз я употребявам за чистене на тоалетната чиния-точно,където и е мястото. Пия я защото ми харесва вкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Тъй като от всички тук, аз пия кока-кола най-отдавна, със сигурност "силно секретната" й рецепта е променяна поне няколко пъти за последните 30-40 години. Не знам дали сте чували, че побългаряването й стана още по соц-време, когато машините спираха автоматично, защото нашите се бяха изтарикатили да й променят съотношението на местна основа. По онова време чат-пат съм си купувал големи бутилки кока-кола от Кореком и определено имаше разлика с нашенската кока-кола в малките бутилки (тогава големи все още нямаше), но пък сегашната българска определено е по-зле от българската по соц-време и то най-вече защото някой си искал "да я пригоди" към вкуса на хората от бившия соц-лагер...разбираш ли, той знае какъв ми е вкуса най-добре, щото аз не съм наясно с усещанията си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Те тва всичките големи хранителни вериги го правят. Не че съм чул за Мак Дюнер, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Днес отидох за първи път на Перперикон. Уникално място. Красиво, мистично, величествено. Имал съм шанса да пътувам из Европа, Америка, Русия и бившите и републики, но красотите и историята които има в България са без аналог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Отиди на Татул. Много по-мистично и силно място. Поне за мен. Не че Перперика не е величествен, но Татул има едно необяснимо излъчване... Ракия с тоник, през целия си живота не бях правил такава комбинация... Странна е, но става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Същото бих казал и за Белинташ, уникално място, за мен Траките са контактували с извънземен разум и то преди хиляди години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Пък аз налазих Странджа, досега не бях обикалял там, и открих чиста природа и малко хора. Говоря за планината около село Граматиково. Пълно е със светилища, манастирчета, параклисчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 На тези които им харесват светилища - може да оставят колата на Кръстова гора и да се разходят до Караджов камък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Не знаех, че Хамилтън Бийч са станали, това, което са, благодарение на продажбата на ВИБРАТОРИ! МАМКА МУ! ЕГАТИ! П.п. Нек'си не мога ги свържа с пасирането и блендирането на женските външни, вътрешни срамни устни и клитори.... Историята е Наистина интересна дисциплина..... Възхитен съм и ще си забъркам още един бомбайски сапфир с едно към едно, тоник и цял лайм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Не знаех, че Хамилтън Бийч са станали, това, което са, благодарение на продажбата на ВИБРАТОРИ! МАМКА МУ! ЕГАТИ! П.п. Нек'си не мога ги свържа с пасирането и блендирането на женските външни, вътрешни срамни устни и клитори.... Историята е Наистина интересна дисциплина..... Възхитен съм и ще си забъркам още един бомбайски сапфир с едно към едно, тоник и цял лайм ! Хахахахахаха, сириъсли? И аз не го знаех това! Направо ми се издигнаха в очите. Досега ги смятах за едни от многото китайски евтинджоси за кухненска апаратура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 1 чаена лъжичка захар е около 10 грама и е силно невъзможно в 250 мл кока кола да са сложили 100 грама. 1 супена лъжица е около 6 грама, чаената е около 2. Тъй като от всички тук, аз пия кока-кола най-отдавнаНе бъди толкова сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 По време на социълизъма само връзкарите и заслужилите пиеха истинска кола. За останалите имаше кооп кола. Значи съм бил от групата на заслужилите :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.