Dunc Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ще се ориентираш някак си. Комшийка продаде гараж миналата година за 28 000 лева и апартамент в кооперация на 10 години, спалня 12 квадрата, хол с кухненски бокс и тоалетна за 84 000 лв. Апартамента искаше да го купува един познат и за това знам, първо иска 70 000, после 74, накрая отиде на 84, моя познат естествено се отказа. Хазайката ми предлагаше панелка в Смирненски на 7-ми етаж, хол, спалня и кухня за 70 000 лв. А защо е вдигала цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Щото е видяла, че има интерес...и щото все й се е струвало малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Ще се ориентираш някак си. Комшийка продаде гараж миналата година за 28 000 лева и апартамент в кооперация на 10 години, спалня 12 квадрата, хол с кухненски бокс и тоалетна за 84 000 лв. Апартамента искаше да го купува един познат и за това знам, първо иска 70 000, после 74, накрая отиде на 84, моя познат естествено се отказа. Хазайката ми предлагаше панелка в Смирненски на 7-ми етаж, хол, спалня и кухня за 70 000 лв.Както казах - от мен имат палец, на който да седнат. Ебах ги напреки Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Щото е видяла, че има интерес...и щото все й се е струвало малко. Точно! Както казах - от мен имат палец, на който да седнат. Ебах ги напреки Аз за това се захванах със строеж на къща, но мястото го имах и него не съм го включвал в цената. За това ти казах, ако можеш да си позволиш, купуваш си място и почваш от 0. Там обаче не е много лесно, да се разправяш с т.н. майстори. Трябва все в ръцете да ги гледаш, че правят каквото си знаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Щото е видяла, че има интерес...и щото все й се е струвало малко. Абе то хубаво, ама накрая така от много лакомия оставаш с пръст в уста. И тук говорим за панелка, при това не много голяма. Между другото със сина ти сме почти набори и аз тогава съм раждан и съм слушал тези истории от нашите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Щото е видяла, че има интерес...и щото все й се е струвало малко. Абе то хубаво, ама накрая така от много лакомия оставаш с пръст в уста. И тук говорим за панелка, при това не много голяма. Между другото със сина ти сме почти набори и аз тогава съм раждан и съм слушал тези истории от нашите. Панелката е друг апартамент, там го продадоха за 70, а тоя е в 10 годишна кооперация. Клиенти не липсват в тоя район, още на зелено заминават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Малко да разводним темата: Cool huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Именно, Херкулес е незаконен син на Зевс, който изневерил на Хера. За Аполон в римската не знаех. А Ра, както казваш, е без коментар... Херкулес е полу-бог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Е, аз какво различно казах? Естествено, че след като баща му е бог, той е полу-бог. Мислех, че за всички ни е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Просто определението "полу-бог" носи в себе си допълнително значение освен това, че някой си бог е правил секс със смъртна жена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 :D :D :D Много искам да ме светнеш какво е това значение Вече ми е смешно твоето поведение Мара подробната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Естествено, че след като баща му е бог, той е полу-бог. Бащата винаги е неизвестен, само майката е сигурна (по обективни причини), но с кого и какво е правила - само тя си знае. П.П. И Ангел не се казва Мара подробната, а Мара буквалната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 240,000 български левчета за апартамент. Аз съм много изостанал явно и нямам грам идея какви са цените. Нашия в Пловдив преди 24 години е струвал 24000 лева. Не знам дали тия 24 бона след инфлации, деноминации и тн дали се равняват на 240 сегашни. Чефо ние умряла панелка неремонтирана откакто е купена, я продадохме за 33300 евро Цените са яко вгъзъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Жените сме скрити лимонки. Скоро гледах Титаник и там има една много вярна фраза, че женското сърце е дълбок океан от тайни Хахах, Пламене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 ...с плуващи айсберги, показващи малка измамна част от себе си, а истината я крият дълбоко под водата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Истината и самите жени не си я знаем. Просто това, което сме почувствали и което сме искали, имали, щели да имаме, само ние си ги знаем тия неща. А истина няма, не и нещо конкретно. Едно реене е в женското сърце и спомени. Плуват, изплуват, потъват, но никога не се забравят Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 И накрая го отнасят мъжете :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Само дето нямаме късмета да замръзнем или да потънем като Лео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Абе т'ва със забременяването от божество е ужасно удобна версия. Алкмена мърсува, мърсува, мърсува, па като се надуе корема - "Беше Зевс!". И Мария така. И явно мъжете сме достатъчно балами, че цели митове и религии да се раждат от такива истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Абе т'ва със забременяването от божество е ужасно удобна версия. Алкмена мърсува, мърсува, мърсува, па като се надуе корема - "Беше Зевс!". И Мария така. И явно мъжете сме достатъчно балами, че цели митове и религии да се раждат от такива истории После от малко анаболни стероиди, хормон на растежа и инхибитори на миостатина, за да стане машина от малък и хоп - Херкулес :lol: Ходи отричай, че е син на Зевс Значението е, че като е полу-бог, не живее с другите божества, има такива като него колкото искаш, защото техните богове слизат и се плющят здраво наляво и надясно, освен това не е бог на нищо и никой не му се моли или покланя Много искам да ме светнеш какво е това значение Вече ми е смешно твоето поведение Мара подробната Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Нео, не се изявявай и ти като буквалист. На мен ми е смешно и искам Ангел да ми ги разясни тия неща. Не че не знам, никакво чувство нямате за тия неща. Шегувах се, ясно? Знам историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Да се обадя и аз... като буквалист... Значението е, че като е полу-бог, не живее с другите божества, има такива като него колкото искаш, защото техните богове слизат и се плющят здраво наляво и надясно, освен това не е бог на нищо и никой не му се моли или покланя Всъщност, изобщо не е така... Заради подвизите си и изживените страдания, Херкулес е обезсмъртен и също живее на Олимп, заедно с жена си, дъщерята на Хера - вечно младата богиня Хеба. Така че, такива като него съвсем не са "колкото искаш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Да се обадя и аз... като буквалист... Всъщност, изобщо не е така... Заради подвизите си и изживените страдания, Херкулес е обезсмъртен и също живее на Олимп, заедно с жена си, дъщерята на Хера - вечно младата богиня Хеба. Така че, такива като него съвсем не са "колкото искаш". Ако ще и не на Олимп, а на връх Ботев да са му дали да живее, пак не е БОГ, камо ли римкси, какъвто се търсеше в задачата, щом ще сме буквалисти. Там не се пита кой къде е живял! Та пак се връщам древногръцки полу-богове има коооолкото искаш! Я една задачка от фейсбук да сменим спора, че изтъпя: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Зависи на каква стойност е закупил продуктите, които жената е напазарувала за тези 70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Зависи на каква стойност е закупил продуктите, които жената е напазарувала за тези 70 лв. По принцип, ако гледаме детайлно в дълбочина си прав, но тъй като нямаме тези данни, а има изброени отговори се придържай към зададените стойности, пренебрегвайки печалбата му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.