DON_CHEFO Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Божинов: В този Милан мога да играя без проблеми, талантът ми е за Реал Мадрид Това май е за темата за вицовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Е*ем ти работния ден, честит Трифон Зарезан на всички форОмци! Съгласен! Днес станах в 1 (следобед). Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Божинов: В този Милан мога да играя без проблеми, талантът ми е за Реал Мадрид Това май е за темата за вицовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 И през ум не ми е минавало през главата, че като съм ползвал recaptcha, съм помагал на гугъл да дигитализира книги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Буахахахахахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Лудогорбахче... В спортала са уникални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Тровя се тука с един Бекс....баси гадната бира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Тровя се тука с един Бекс....баси гадната бира.... Верно е гадна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Офф, мани...подарък беше, а пък таз вечер резко ми се допи бира...и при липса на друга....заеби...друго си е столично тъмно или урукуелче....ммммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Мислех, че съм се нагледал на какви ли не филми и прагът ми на допустимост е на максимум. Доста некомфортно ми стана обаче от сцена, в която момиче яде с новооткрита наслада към месото, току що отрязаният пръст на сестра си сякаш е пилешко крилце. Нещо в режисурата просто беше много...реалистично. Не съм сигурен дали това е добра кинематография или е просто прекалено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Мислех, че съм се нагледал на какви ли не филми и прагът ми на допустимост е на максимум. Доста некомфортно ми стана обаче от сцена, в която момиче яде с новооткрита наслада към месото, току що отрязаният пръст на сестра си сякаш е пилешко крилце. Нещо в режисурата просто беше много...реалистично. Не съм сигурен дали това е добра кинематография или е просто прекалено. Кой е този филм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 RAW Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Мислех, че съм се нагледал на какви ли не филми и прагът ми на допустимост е на максимум. Доста некомфортно ми стана обаче от сцена, в която момиче яде с новооткрита наслада към месото, току що отрязаният пръст на сестра си сякаш е пилешко крилце. Нещо в режисурата просто беше много...реалистично. Не съм сигурен дали това е добра кинематография или е просто прекалено.и защо мамка му гледаш такива филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Не знам дали ще ти допаднат, ама може да се пробваш да изгледате онези два филма, които съм препоръчал в другата тема. В тях няма да намерите насилие и извращение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Ferante,тоя индийския му изгледах трейлъра -дори не до края,въобще не ми хареса.Лично мнение. П.С.Като си помисля то вече никой индийски филм не може да ме хване.Само такъв правен от европейски режисьор-справка Дани Бойл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Съгласен съм, че трейлъра е шит. Филмът ми привлече вниманието от ревюта и рейтинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 - Лондонското метро вече не посреща своите пътници с "Дами и господа", а със "Здравейте, всички" (за да не се пренебрегват онези, които се чувстват с някаква друга джендър-идентичност). - Победителят в колоездачната обиколка на Испания вече не получава традиционната целувка от красиви момичета (било сексистко). - Формула 1 прекратява използването на манекенки при представянето на пилотите преди всяко състезание (било в противоречие с модерните обществени норми). - На шведските ученици бе забранено да носят в училище националния флаг (да не се засегнат децата на имигрантите).. - Шведската църква реши да говори за Бога по неутрален начин, без използване на мъжкото местоимение „Той“ или да ползва термини като „Господ“.... - ....................................... Покрай всички тия идиотщини напоследък за ненакърняване на нечии чувства, стигащи до степен "да се пазим и от сянката си", съм изпаднал в дилема - обикновено не ми пука много и което сметна за нормално...го правя, но четейки постоянно новини като горните, те неминуемо започват да ти действат в някаква степен.... Имам да озвучавам един детски "фестивал" най-общо казано и във фоновата музика на едно място съм избрал една песен, която много ми пасва на идеята, но вече започвам да се замислям дали изобщо да я използвам, понеже на тържеството най-вероятно ще има също негърчета и циганчета...пардон - български афроамериканчета и ромчета... и се опасявам дали пък случайно няма да накърня нечии чувства с тази част от текста на въпросната детска песничка...приемам всякакви гласувания от рода "да" / "не" и след това ще реша да я включвам ли в програмата...малко като майтап изглежда цялата работа, но относно темата "накърняване на чувства" живеем в малко изкривено време и всъщност няма никакъв майтап. https://www.youtube.com/watch?v=YUr20taqolA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Хора, чували ли сте за филма "Лили рибката" и как бихте коментирали... https://www.youtube.com/watch?v=RFa90ojD8v0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Слай е починал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Това са фейк новини Галче, не им се връзвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Да, сега направих по-задълбочено проучване. Не знам за вас, но аз много го харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Т'ва Силвестър с Найлон ли е? От дете не успявам да го приема на сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Жена ми е играла на няква игра и е спечелила слушалки "Черната пантера" и два билета за филма. Май ще ходя да го гледам със синът ми и ще ми се наложи да бъда политически коректен и да не псувам твърде много. Не знам как ще изтрая 2-часа филм само с чер...уффф афроамериканци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 ти си бил голям расист бе... Чак щом ти е неприятно да гледаш филми с черни. Ауууу ужаст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Айде без такива изхвърляния...ам! И"деята ми е, че заради доминиращата политкоректност и либерализация, в много отфилмите налагат всякакви положителни герой, различни от белия човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.