Midex Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 ...колите къде ги забрави...особено червените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Благодаря, Ангеле Наясно съм, че доста хора реанимират в неделя Или бичат яко айляк. Ама все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Благодаря . Живи и здрави да са всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Най-гадното нещо е да се върнеш на работа след дълга отпуска през която си се разцепил да караш ски във Френските Алпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Метеорит падна близо до Детройт"След анализ на получените данни НМС може да потвърди, че взривът не е бил нито от светкавица, нито от гръмотевица..." Някой да ми каже как гърми светкавицата, понеже досега все съм си мислил, че гърми гръмотевицата, но явно съм бил доста заблуден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Еми то, гръмотевицата произлиза от светкавицата....та направо са се дублирали...говорят за едно и също с различни думички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Някой да ми каже как гърми светкавицата Точно както свети гръмотевицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 ЧИД на 'Танасовците. Да сте живи и здрави.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 :lol: Вие кое бихте избрали, освен болните мозъци като тоя правил картинката де, 1 или 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Съвсем явно е, че опцията над третата врата е сменена и то доста некадърно, ако се водим по шрифта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Затова се наричат memes чичо Мидексе. Защото се използва шаблон за различни шеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Да, знам...но защо толкова некадърно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Да, знам...но защо толкова некадърно. Защото ги прави който падне, затова Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 5 с девет малки свинктерчета и 3 запетайки в числото... Без дори да се замисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Как се каца (или не се каца) при ураганен страничен вятър на летище Дюселдорф. https://www.youtube.com/watch?v=x5e7bos0OQc Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Как се каца (или не се каца) при ураганен страничен вятър на летище Дюселдорф. При ураганен вятър (а и при доста други неблагоприятни МТО условия) летищата се затварят и не се извършват нито кацания, нито излитания, т.е. забраняват се полетите.. Това важи както за гражданските летища, така и за военните. Това клипче е пълна измишльотина и нескопосан монтаж. Сниман е силен вятър (това не е ураган, даже и вятърът може да не е силен а просто е увеличена скоростта на клипа) и самолет, който е имал някакъв технически проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 При ураганен вятър (а и при доста други неблагоприятни МТО условия) летищата се затварят и не се извършват нито кацания, нито излитания, т.е. забраняват се полетите.. Това важи както за гражданските летища, така и за военните. Това клипче е пълна измишльотина и нескопосан монтаж. Сниман е силен вятър (това не е ураган, даже и вятърът може да не е силен а просто е увеличена скоростта на клипа) и самолет, който е имал някакъв технически проблем. Ма ти си бил цел гений бе! Леле как са те изтървали да не те назначат за шеф на РВД-то в Дюселдорф и да им покажеш на всички как стават нещата. Летището е било затворено в последствие, сигурно са те чули теб и са се поправили. Иначе не знам къде си блял, но точно в началото на клипа има графика с данните за поривите на вятъра, които са стигали до 63 възела, което е 116 км/ч. A 63 възела, уважаеми многознайко, са точно на границата на ураган от 1-ва категория. Ти също така май изобщо не си чувал и за израза "ураганен вятър", който се използва много често без хората да се съобразяват с точната скала за категорията на ураганите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Не мисля, че кадрите са забързани (с изключение на тайм лапса с общите кадри на облаците) и само мога да си представя какво им е на пилотите в кабината и как се молят точно в последния момент да няма някой по-силен порив на вятъра. А на самолетите е крайно време да им направят крилата като на птиците - като кацнат да ги свият и приберат, че да не ги отнесе вятъра. А иначе на мен друго ми мина през главата, четейки една новина за яхтата на Фейсбук шефа... Шефът на Фейсбук Марк Зъкърбърг е платил $150 млн. за яхта на име Ulysses („Одисей“) миналия септември, твърди турският в. Hürriyet. Ултралуксозният съд има площадка за хеликоптер и върви в комплект с 24-метров обслужващ катер, високопроходим автомобил и мотоциклет, пише fakti.bg. Зъкърбърг, чието състояние се изчислява на $74 млрд., харесал 107-метровата яхта на панаир в Монако, но настоял сделката да се сключи тайно. През последните пет месеца се наслаждавал на новата си придобивка под радара на медиите, докато през декември не бил засечен в Тихия океан. Не знам доколко достоверна е новината, но се замислих ако случайно нещо стане с него (яхтата му потъне ненадейно, самолетът му падне или пък получи сърдечен удар и умре), кой ще наследи империята му? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Парите едно на ръка,но не по-малко важно е ,че фейса вече стана много вреден простичко казано...Това кореспондира така както с отделната личност,така и за състоянието на обществата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Как се каца (или не се каца) при ураганен страничен вятър на летище Дюселдорф. Аз като човек който много обича самолети, се кефя максимално на такива кадри и се възхищавам от смелостта на пилотите. На скоро гледах един клип за най-опасните летища на света. https://www.youtube.com/watch?v=pq7HrdJF3r4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 баси... регнат съм в този форум от 14 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Аз от 16...... егати.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 А аз реално от 15...като се има предвид, че се регнах през 2003-та без да пускам постове, щото форумът тогава тепърва се развиваше...през 2004-та се опитах да напиша нещо, но вече си бях забравил паролата за логване и дето да се пробвам да я възстановявам, реших просто да си отворя нов акаунт. ...което пък ме подсеща, че сега по стечение на обстоятелствата имам правомощия да си издиря този акаунт и да видя каква аджеба ми е била паролата...ако се сетя и за никнейма де. Edit: Намерих се! ...и дори съм успял от 2003-та до 2004-та да пусна 1 пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Ноември ще ми станат 15 години... Парадоксално - съм се регнал на рожденния си ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 А аз съм се регнал няколко дена преди рождения ти ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.