Lucky Luciano Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Да не би да се тегли нов заем или друг гешефт? Най-вероятно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Обилният снеговалеж и силни ветрове предизвикаха леден шок в Щатите.Сред най-засегнати от кошмарните метеорологични условия е щатът Ню Хампшър. В петък вечер в планината Вашингтон бяха отчетени минус 67 градуса по Целзий. Условията там са арктически. Онова болднатото дали е вярно ...напомня ми малко на The Day After Tomorrow... https://www.youtube.com/watch?v=MjMmDsycHC0&list=RDQMyJ8nDhQV_88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 При мен стигаше -25, -30. До колкото успях да разбера - вярно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави! И на нашето прекрасно, слънчево момиче Ваня желаем здраве и щастие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 И на нашето прекрасно, слънчево момиче Ваня желаем здраве и щастие! И на нея, и на 'nеtrootbg', и на Ванчо Психара (задочно)...и на всички останали Ивановци, Йоановци и производните им. При мен стигаше -25, -30. До колкото успях да разбера - вярно е. А в Австралия се пържат бавно на +47С... В Сидни термометрите отчетоха 47,3 градуса по Целзий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Честит имен ден на всички празнуващи. Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Баси, доживях някой да ми е използвал личната abv поща, която имам от 2004-та за спуфинг (поне се надявам да е това, защото може и друго да е) и в момента са ми блокирали акаунта... Някой има ли идея дали съпорта на абв отговаря бързо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 За abv знам само, че съпорта чете мейлите на хората... от скука... Дали ще ти отговорят не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Баси - цената на аналгина скочила с точно 40 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2018 Share Posted January 7, 2018 Честит имен ден на всички именици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Всички шибани криптопазари са претовсрени. Няма регистриране ей. Ще а и отхапя аортата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Там където можеш да купиш главните валути - може да се регистрираш. Тия крипто пазари ти трябват ако искаш да купуваш други валути, които не могат да се купят с USD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Абе, тия в МВР да наемат един сценарист, поне версиите им да не звучат тотално малоумни. Примерно Иво Сиромахов - да им копи-пейства разказчета от интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Там където можеш да купиш главните валути - може да се регистрираш. Тия крипто пазари ти трябват ако искаш да купуваш други валути, които не могат да се купят с USD. Там е работата, че искам с биткойн да купя нещо много евтино и да чакам. Малка сума, която дори бих забравил - ако стане ок. Ако не - здраве да е. Всичко е заключено. Имам акаунт само на едно място - Coinbase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 За abv знам само, че съпорта чете мейлите на хората... от скука... Дали ще ти отговорят не знам Ден втори и ни дума, ни вопъл от съпорта на абв. Лека полека мигрирам към gmail, но е голям трън в гъза да си сменяш emaila към хиляда акаунта, когато нямаш достъп до оригиналния си email. Супер жалка работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 И още по оная тема от фейса : Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани! Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай. След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и кримииналисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите....Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец,но това няма общо със случая...Просто всява хорор...По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета. #потрес И пак там един приятел писа "Родната милиция ни пази"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Вкъщи имаме ситуация... Детето ми пречи да си редя легото... Идея?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Купи две ! Аз поне така правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Миии имаме 4, ама пак не можем да си ги разделим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Изхвърли го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 А в Русия някакъв откраднал БТР, тръгнал из улиците като междувременно посмачкал някоя и друга кола и накрая разбил витрината на магазин за алкохол, после слязъл от БТР-а, влязъл през липсващата вече витрина и си взел една бутилка - накъде отива тоя свят...цял БТР за 1 бутилка. https://www.youtube.com/watch?v=oxE9HZBaVfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Само една лека поправка, това не е БТР, а МТЛБ. Наложи се да откажа предложение за директорска позиция. Ама като искат с трици маймуни да ловят, няма как да ме впечатлят със заплата, която е почти същата като тази, която взимам в момента. Да барат меча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Хм, Гигабайт нещо са си скофтили дъната. Попадам на второ дъно с неадекватно поведение... Asus ги преглътнах с гърмящи от нищото дъна, ама защо и Гигабайт... Асрок ли да си купувам вече... То не остана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Хм, Гигабайт нещо са си скофтили дъната. Попадам на второ дъно с неадекватно поведение... Asus ги преглътнах с гърмящи от нищото дъна, ама защо и Гигабайт... Асрок ли да си купувам вече... То не остана...Първия ми комп беше през 2000та. Сега сме 2018-та, не съм купил нито един компонент за нито един комп....излъгах. Две мишки съм купил. Да не говорим, че за последните 10 години съм взел два лаптопа и това е то. Добре, че поне втория е хубав, та да ми прави 3д моделите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Пак аз в тази тема... Вече втора година никой от форума не ми честити рождения ден (който беше вчера)... Вече е лично На мен неделята ми е нулев ден. Всякакви устройства са на Mute, Фейсбук не отварям, а във форума не изписва отдавна. Честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много усмивки, здраве и всичко останало, което би си пожелала. Честит рожден ден и на DON_CHEFO! И на него здраве, пари, лесни пари, още пари и жени също така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.