Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Скъсал съм си сандалите :angry: ,а ми бяха любими.Сега пак ще трябва да обикалям 1534565 магазина,за да си харесам нови

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Скъсал съм си сандалите :angry: ,а ми бяха любими.Сега пак ще трябва да обикалям 1534565 магазина,за да си харесам нови

Да те запозная с шефа си. Той също се оплаква, че трябва да обикаля магазините за сандали :)

oh .най-накрая дъжд :D :D :D ша взема да си дръпна пердето,да си отворя джама и да му се радвам......на пияно дори :D :P и то от вкъщи :P

въпреки тъпата ми депресия :( :wacko:

и последната цигара :(

до оня ден се смях на братчедка ми кви приятелки се си намира , някви крадът и гаджетата използват я , тн. и и се чудех на акъла по кви критерий ги избира

ама въх явно колкото и да познаваш някой се може да те изненада

сега е нейн ред да ми се смее ... :cry

noxious, хахаха, не се притеснявай, има и по-лоши случеи. Примерно от личен опит - най-добрия ти приятел, ти говори зад гърба, използва те, за да стигне до приятелката ти и накрая успява. Ти се разделяш с нея, след това разбираш (от нея, след като вече сте разделени...ццц), че ти е говорил зад гърба, разделяш се и с него, и след известно време научаваш, че двамата са се събрали, (за сега само като приятели) и са навсякъде заедно... И това момиче продължава да мисли, че той няма нищо към нея. Но дори и наистина да нямаше, кой би искал да има такъв приятел?!?! Ей това е да си наивен... Хахахаха. Става за някоя комедия, или драма, зависи от гледната точка... :D

Имам един приятел, който явно постоянно ме използва. Аз се държа с него, като истински приятел, той не. Даже и за най-простото нещо отказва. Винаги иска той да е добре. Баси майна.

Да се присъединя ли :wacko:

Е нали уж всичко беше наред.

Ем... мисля си утре как ше си науча за 5 минути и цял ден ще спа кат пор. Ще гледам Гран При на Канада ипак ще спа кат пор :laughing: :lol: :laughing: :D :P :) .

Никой да не се самоубива!

Sandman, ако е спала с някой двуметров негър и е бременна, на теб ти разрешавам. Иначе не!

Мисля си: Кеф...

Мился над историята за откриването на бирата. Наглед просто нещо....а велико. Ключът е в мен. :beer:

аре по весело бе живота има и добри страни :)
Да, най-добрата страна, е че винаги можеш да си теглиш куршума.

Мился над историята за откриването на бирата. Наглед просто нещо....а велико. Ключът е в мен. :beer:
Особено великия БЕКС :sick

Да, най-добрата страна, е че винаги можеш да си теглиш куршума.

Аяуила :D :punk Това ми хареса хаха :lol:

afx,присъедини се към злото де :ph34r:

Баси.. кво сте се депресирали всички. Я по весело! Още малко и ще си направите форумно масово самоубийство. :sick

Бъдете малко егоисти.

Баси.. кво сте се депресирали всички. Я по весело! Още малко и ще си направите форумно масово самоубийство. :sick

Бъдете малко егоисти.

Много ясно..живота е само един и трябва всяка една секунда да се изживява добре и да сме весели,винаги има моменти койти ни правят отчяни и ни карат да плачем,но трябва д аги вседем до минимум..

Минава ми през главата, че ми е омръзнало от клишета.

Минава ми през главата, че ми е омръзнало от клишета.

Минава ми през главата, че на всички депресирани им е омръзнало от клишета, всъщност на тях от всичко май им е омръзнало. Много е романтично да си депресиран и целият свят да ти е крив и само ти да си правият(сам срещу всички, а), само че по-лесно е да се пречупиш и да се депресираш, от колкото да се стегнеш и да се бориш.

Бъдете малко егоисти.

А самоубийството не е ли егоистично?!

А самоубийството не е ли егоистично?!

По принцип бих се съгласил с теб, но все си мисля че на човек най-често му идеват такива мисли когато например е нещастно влюбен и търси начин да привлече внимание :) зависи до колко е хлътнал ;)

Минава ми през главата, че на всички депресирани им е омръзнало от клишета, всъщност на тях от всичко май им е омръзнало. Много е романтично да си депресиран и целият свят да ти е крив и само ти да си правият(сам срещу всички, а), само че по-лесно е да се пречупиш и да се депресираш, от колкото да се стегнеш и да се бориш.
Не несъм. От известно време съм доста... спокоен :inqn

По принцип бих се съгласил с теб, но все си мисля че на човек най-често му идеват такива мисли когато например е нещастно влюбен и търси начин да привлече внимание :) зависи до колко е хлътнал ;)
Има го и този момент, но обикновенно това детски простотии.

Някой път ще ти разкажа за една ИСТИНСКА причина.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...