velvet_underground Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Скъсал съм си сандалите ,а ми бяха любими.Сега пак ще трябва да обикалям 1534565 магазина,за да си харесам нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Скъсал съм си сандалите ,а ми бяха любими.Сега пак ще трябва да обикалям 1534565 магазина,за да си харесам нови Да те запозная с шефа си. Той също се оплаква, че трябва да обикаля магазините за сандали Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 oh .най-накрая дъжд ша взема да си дръпна пердето,да си отворя джама и да му се радвам......на пияно дори и то от вкъщи въпреки тъпата ми депресия и последната цигара Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 до оня ден се смях на братчедка ми кви приятелки се си намира , някви крадът и гаджетата използват я , тн. и и се чудех на акъла по кви критерий ги избира ама въх явно колкото и да познаваш някой се може да те изненада сега е нейн ред да ми се смее ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 noxious, хахаха, не се притеснявай, има и по-лоши случеи. Примерно от личен опит - най-добрия ти приятел, ти говори зад гърба, използва те, за да стигне до приятелката ти и накрая успява. Ти се разделяш с нея, след това разбираш (от нея, след като вече сте разделени...ццц), че ти е говорил зад гърба, разделяш се и с него, и след известно време научаваш, че двамата са се събрали, (за сега само като приятели) и са навсякъде заедно... И това момиче продължава да мисли, че той няма нищо към нея. Но дори и наистина да нямаше, кой би искал да има такъв приятел?!?! Ей това е да си наивен... Хахахаха. Става за някоя комедия, или драма, зависи от гледната точка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Имам един приятел, който явно постоянно ме използва. Аз се държа с него, като истински приятел, той не. Даже и за най-простото нещо отказва. Винаги иска той да е добре. Баси майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Няма нищо по-гадно от това да си настинал, в това време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 In love Времето е перфектно Една седмица и почивка,една седмица и Стоп на ученето Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Мисля да се самоубия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Мисля да се самоубия! Да се присъединя ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Мисля да се самоубия! аре по весело бе живота има и добри страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Да се присъединя ли Тц, теб не те пускам!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Да се присъединя ли Е нали уж всичко беше наред. Ем... мисля си утре как ше си науча за 5 минути и цял ден ще спа кат пор. Ще гледам Гран При на Канада ипак ще спа кат пор . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Ще лягам да спя, утре, ще пусна в другата тема едно стихотворение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Никой да не се самоубива! Sandman, ако е спала с някой двуметров негър и е бременна, на теб ти разрешавам. Иначе не! Мисля си: Кеф... Мился над историята за откриването на бирата. Наглед просто нещо....а велико. Ключът е в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 аре по весело бе живота има и добри страни Да, най-добрата страна, е че винаги можеш да си теглиш куршума. Мился над историята за откриването на бирата. Наглед просто нещо....а велико. Ключът е в мен. Особено великия БЕКС Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Да, най-добрата страна, е че винаги можеш да си теглиш куршума. Аяуила Това ми хареса хаха afx,присъедини се към злото де :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Баси.. кво сте се депресирали всички. Я по весело! Още малко и ще си направите форумно масово самоубийство. Бъдете малко егоисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Баси.. кво сте се депресирали всички. Я по весело! Още малко и ще си направите форумно масово самоубийство. Бъдете малко егоисти. Много ясно..живота е само един и трябва всяка една секунда да се изживява добре и да сме весели,винаги има моменти койти ни правят отчяни и ни карат да плачем,но трябва д аги вседем до минимум.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Минава ми през главата, че ми е омръзнало от клишета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Минава ми през главата, че ми е омръзнало от клишета. Минава ми през главата, че на всички депресирани им е омръзнало от клишета, всъщност на тях от всичко май им е омръзнало. Много е романтично да си депресиран и целият свят да ти е крив и само ти да си правият(сам срещу всички, а), само че по-лесно е да се пречупиш и да се депресираш, от колкото да се стегнеш и да се бориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 То сега така е модерно - за справкa: Random LJ site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Баси.. кво сте се депресирали всички. Я по весело! Още малко и ще си направите форумно масово самоубийство. Бъдете малко егоисти. А самоубийството не е ли егоистично?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 А самоубийството не е ли егоистично?! По принцип бих се съгласил с теб, но все си мисля че на човек най-често му идеват такива мисли когато например е нещастно влюбен и търси начин да привлече внимание зависи до колко е хлътнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Минава ми през главата, че на всички депресирани им е омръзнало от клишета, всъщност на тях от всичко май им е омръзнало. Много е романтично да си депресиран и целият свят да ти е крив и само ти да си правият(сам срещу всички, а), само че по-лесно е да се пречупиш и да се депресираш, от колкото да се стегнеш и да се бориш.Не несъм. От известно време съм доста... спокоен По принцип бих се съгласил с теб, но все си мисля че на човек най-често му идеват такива мисли когато например е нещастно влюбен и търси начин да привлече внимание зависи до колко е хлътнал Има го и този момент, но обикновенно това детски простотии. Някой път ще ти разкажа за една ИСТИНСКА причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.