Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Буахахаха, добро!

То... не пропускам да се избъзикам с руснаците, но и хамериканците не са никак стока. Безкрайно ме дразни модерното напоследък разделение Русия/САЩ, щото измежду русофилите(американофоби) и американофилите(русофоби) нещо не мога да видя българофили...

Безкрайно ме дразни модерното напоследък разделение Русия/САЩ, щото измежду русофилите(американофоби) и американофилите(русофоби) нещо не мога да видя българофили...

Давам ЛЯЙК!

0474.png

Минав ми през главата, че във все повече западноевропейски предавания започват да се бъзикат с американците и техните лъжи. На скоро бях споделил един германски скеч за американските войни, а снощи гледах първие епизод от втория сезон на The Grand Tour, за който не знае това е новото предаване на тримата от Топ Гиър и вече под шапката на Амазон. На Джерами Кларксън, Джеймс Мей и Ричърд Хамънд явно е дадена доста свобода и пари, защото епизодите им са просто уникални. Та в този ред на мисли, в снощното предаване тестваха три супер коли в Швейцария, там търсиха писта на която да се състезават, но се оказа, че там състезанията са забранени. Интересно е защо са забранени, защото през 50-те по време на инцедент на Льо Ман във Франция е загинал човек при катастрофа. Ето диалога и на тримата:

Кларксън: -Все още не вярвам, че Швейцария е забранила състезанията заради инцидент в друга страна.

Мей: -Да, все едно Англия да забрани влаковете заради инцидент в Индия.

Кларксън: -Или Америка да нападне Ирак, защото Саудитска Арабия разруши световния търговски център.

...На глас ли го казах това?

Хамънд: -Да излезе под формата на звук.

Кларксън: -Все тая, ще го изрежем.

https://youtu.be/RMoh5hZAaZk

Това е сериозна трагедия.

И аз го гледах. Шоуто е супер.

Кларксън: -Или Америка да нападне Ирак, защото Саудитска Арабия разруши световния търговски център.

САЩ не нападнаха Ирак заради СТЦ. Нападнаха Афганистан...

Всякакво. Напоследък съм все на тъмно, но специално разгледах и другите в магазина. Изобщо не очаквах, че и те ще се издънят така. Ще си карам на Столично...много е арно...

Приемам предложения за читава тъмна бира, без царевичак...освен столичната...търся и малко разнообразие все пак...да опитам от т'ва-онова...

Баси гадовете, и в Лефето вече са започнали да слагат царевица. След някоя и друга година, ще пием вече само течен кукуруз да го ева....

Т'ва е гадно... Ама наистина!

Гадно е я, всичко в името на ниска себестойност...баси...а хич не е евтина бира...

Амстел...не знам...предубеден съм...а и сигурно и тя е с царевица, картофи, сухо мляко и палмово масло...

Приемам предложения за читава тъмна бира, без царевичак...освен столичната...търся и малко разнообразие все пак...да опитам от т'ва-онова...

Тъмният Козел е много добър. Бернард също тъмната е добра, но се намира по - трудно.

edit:

В доста от белгийските бири има царевица. Стела-та например има. Уж било минимално количество, ама.... Добре, че в Германия го има закона за чистотата на бирата. Между другото когато е за износ не са длъжни да го спазват. Но до момента такава немска бира не съм намерил. Чехите и те държат стабилно качество.

Той както дошъл, така и отишъл...нещо хич го няма напоследък...

А аз пък преди малко мяркам няк'ва статия за наш'те изтребители, гледам снимката на излитащия F22 и се чудя кога пък съм пропуснал обновлението в армията ни...после чета по-долу какво са писали и разбирам, че все пак става дума за МИГ-овете ни, но така и не разбрах снимката какво общо има със статията. ;)

Е, ти пък... Помня един брой на 7 дни спорт. На заглавната страница снимка на жокей и кон от състезание. Заглавието някакво гръмко за някакви надбягвания и т.н. Зачиташ статията и от втората колонка /общо 6 на брой за статията/, ставаше дума как минали 2 мача в събота и някаква волейболна среща... Ти тук за сгрешена снимка... пак като е ставало дума за изтребители, добре. Можеше да пише я за каруци, я за тролеи...

Открита е златна маска на досега неизвестен владетел от днешните български земи. :P

Засега възможните интерпретации на находката са две. Става въпрос или за Пеевисий – античен тракийски династ на племето депесеи от V в. пр. Хр., известен с доставки на оръжие за спартанците в Пелопонеската война, или за българския севастократор Делян II Шишиман – владетел на малка буферна държавица между Търновското царство и Добруджанското деспотство в навечерието на османското нашествие.

Shishiman-645x458.jpg

Като каза 7:1 се сетих за бразилците, дето паднаха с толкова от Германия на световното и то като домакини. ;)...но за разлика от бразилската публика, която тогава плачеше, съмнява ме ти да си пуснал и една сълза. :laughing:

Като каза 7:1 се сетих за бразилците, дето паднаха с толкова от Германия на световното и то като домакини. ;)...но за разлика от бразилската публика, която тогава плачеше, съмнява ме ти да си пуснал и една сълза. :laughing:

Да бе, по-скоро на някои им се зачервиха дупетата от попържните, които отнесоха. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...