Ferante Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Edit: Това с паролата наистина работи. Тествахме на няколко макбуука в офиса .. Браво, значи ме изпревари . Направо не е за вярване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Well done Apple, well done https://thehackernews.com/2017/11/mac-os-password-hack.html И друг път съм го казвал - след смъртта на Стив Джобз, Епъл се превърнаха в новия Микромек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Тъжно, но факт :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Плаж през декември на 30 градусова жега. Мисля, че би ми харесало да се преместя постоянно на такова място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Да бе, а ураганите? П.П. То днес и при нас ставаше за плаж. Цели 20 градуса с идеално напичащо слънчице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Да бе, а ураганите? Майната им на ураганите. Без майтап, това вълшебно местенце има някаква естествена защита от урагани - най-близко е удрял на 150 км. Пълно е с американски и канадски пенсионери, които изкупуват имоти и си пекат кокалите целогодишно (350 слънчеви дни в годината). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Найс, къде е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Найс, къде е това? Пуерто Ваярта - курортен град на 20-ия паралел в мексиканското тихоокеанско крайбрежие на Бая де Бандерас и в подножието на най-южните части на Сиера Мадре Оксидентал. Местните твърдят, че залива Бандерас и чукарите на Сиера Мадре били някаква естествена преграда за урагани и всякакво гадно време. Целогодишно пече яко слънце като дори по време на дъждовния сезон (летните месеци), когато вали яко, пак е слънчево, защото ... дъждовете се изсипват само нощем. Щатът е Халиско - родното място на текилата и мексиканските мариачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Плаж през декември на 30 градусова жега. Мисля, че би ми харесало да се преместя постоянно на такова място. Аматьор...друго си е да си купиш имение в Оймякон (Якутска област) и там да си прекараш старините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Е ти пък имение.... Друго си е да живееш като местните: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Тази снимка е от краен квартал, какъвто има на всякъде по света. Оймякон и въобще цяла Якутска област са невероятно красиви. И за разлика от теб не го твърдя само от картинки от нета. В този ред на мисли можеш да напишеш в гугъл Ямайка и да видиш някви супер красиви плажове и имения, но идея си нямаш каква мизерия е там извън именията. Сестра ми се жени там, тъй че съм на ясно какво видях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Тази снимка е от краен квартал, какъвто има на всякъде по света. Оймякон и въобще цяла Якутска област са невероятно красиви. И за разлика от теб не го твърдя само от картинки от нета. В този ред на мисли можеш да напишеш в гугъл Ямайка и да видиш някви супер красиви плажове и имения, но идея си нямаш каква мизерия е там извън именията. Сестра ми се жени там, тъй че съм на ясно какво видях. Не знам каква е връзката на снимката, която си пуснал с този Оймякон, защото тя е от брега на Женевското езеро. Иначе относно мизерията, аз съм убеден, че въпросния Оймякон е някъде в долната част на скàлата, вероятно на едно ниво с мизерните села в Ямайка. Предимството на последните обаче е очевадно. Та не схващам изобщо за какво го обсъждаме това забравено от света място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Аз искам място, където целогодишно температурата е 25 градуса. Само ми го посочете и директно се местя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Аз искам място, където целогодишно температурата е 25 градуса. Само ми го посочете и директно се местя! Има някои места на Хаваите, които отговарят на твоя критерий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Аз искам място, където целогодишно температурата е 25 градуса. Само ми го посочете и директно се местя! Има и по-близо...в централна поща например постоянно е толкова - лятото е прохладно, а зимата са с парно. Събирай багажа и тръгвай...таман ще си правиш лаф с дядовците, дето зимъска киснат там на топличко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Не знам каква е връзката на снимката, която си пуснал с този Оймякон, защото тя е от брега на Женевското езеро. Иначе относно мизерията, аз съм убеден, че въпросния Оймякон е някъде в долната част на скàлата, вероятно на едно ниво с мизерните села в Ямайка. Предимството на последните обаче е очевадно. Та не схващам изобщо за какво го обсъждаме това забравено от света място. В случая наистина обърках снимката, искаше ми се да сканирам някой снимки правени от мен, но нямах под ръка скенер. Явно от друга страна няма смисъл, щото дори и невинна шега, нямаща нищо общо със споровете ни па к водят до такива. Иначе на въпроса ти, да в Ямайка е по мизерно. Както и да е да си жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Минава ми през главата, че тотално се изврати световното население. Преди само 50г най-ценното за хората беше да се събере семейството без значение от материалното. Сега кво стана, седим си в лъскавите имоти с една купчина пластмаси, електроника и т.н. или обикаляме света да се 'забавляваме'. Одъртявам явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 В случая наистина обърках снимката, искаше ми се да сканирам някой снимки правени от мен, но нямах под ръка скенер. Явно от друга страна няма смисъл, щото дори и невинна шега, нямаща нищо общо със споровете ни па к водят до такива. Иначе на въпроса ти, да в Ямайка е по мизерно. Както и да е да си жив и здрав. Е, ти отвори приказка за мизерията в Ямайка. Между другото ситуацията в Мексико страшно много прилича на тази в България по доста показатели. Ако се абстрахираме от испанския, човек направо може да се обърка къде се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Минава ми през главата, че тотално се изврати световното население. Преди само 50г най-ценното за хората беше да се събере семейството без значение от материалното. Сега кво стана, седим си в лъскавите имоти с една купчина пластмаси, електроника и т.н. или обикаляме света да се 'забавляваме'. Одъртявам явно... Средата определя съзнанието...и поведението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Е, ти отвори приказка за мизерията в Ямайка. Между другото ситуацията в Мексико страшно много прилича на тази в България по доста показатели. Ако се абстрахираме от испанския, човек направо може да се обърка къде се намира. Ам наистина е мизерно бе човек. Начи в Русия си ги има тези сивите комунистически панелни и мизерни комплекси, ама те все повече ги събарят и на тяхно място строят модерни комплекси. А в Ямайка, беше точно като в Столипиново. Боклуци, тенекиени бараки, "циганета" дето крадат и просят по улицата...нЕкъв кошмар. А именията бяха нещо като крепости. В смисъл вътре като райско място, ама оградено със стени, а отвъд стените...бля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Има някои места на Хаваите, които отговарят на твоя критерий. Същото се отнася и за Канарите... Хем е по-близо, пък и самолетните билети са много по-достъпни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Същото се отнася и за Канарите... Хем е по-близо, пък и самолетните билети са много по-достъпни. Със сигурност. Аз споменах Хаваите, щото на мен са ми по-близки и евтини като транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 6 часа и половина полет. Ебах го напреки. Много ми се ходи на мен в Колорадо. Където са снимали Катерача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Ревит и vizterra 3d за Рендъринг са ебати програмите. Чувствам се тъп. Поне чертежа издържа проверката на city-то. Добре, че беше лесен чертеж за правене Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Минав ми през главата, че във все повече западноевропейски предавания започват да се бъзикат с американците и техните лъжи. На скоро бях споделил един германски скеч за американските войни, а снощи гледах първие епизод от втория сезон на The Grand Tour, за който не знае това е новото предаване на тримата от Топ Гиър и вече под шапката на Амазон. На Джерами Кларксън, Джеймс Мей и Ричърд Хамънд явно е дадена доста свобода и пари, защото епизодите им са просто уникални. Та в този ред на мисли, в снощното предаване тестваха три супер коли в Швейцария, там търсиха писта на която да се състезават, но се оказа, че там състезанията са забранени. Интересно е защо са забранени, защото през 50-те по време на инцедент на Льо Ман във Франция е загинал човек при катастрофа. Ето диалога и на тримата: Кларксън: -Все още не вярвам, че Швейцария е забранила състезанията заради инцидент в друга страна. Мей: -Да, все едно Англия да забрани влаковете заради инцидент в Индия. Кларксън: -Или Америка да нападне Ирак, защото Саудитска Арабия разруши световния търговски център. ...На глас ли го казах това? Хамънд: -Да излезе под формата на звук. Кларксън: -Все тая, ще го изрежем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.