Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ъхъ, за една седмица в командировка я разконспирира цяла Германия. Вярвам ти. Аз съм ходил многократно и сумарно ми се събират месеци, ама пак нямам такова самочувствие на "познавач" на немската действителност, ама ти може и да си нещо изключително, знам ли. :lol:

Ти си много интересен човек. Защо трябва да живея на едно място години наред и да използвам един продукт в продължение на месеци, за да мога да имам мнение?

Ти лично колко различни неща си правил през последния месец, защото на 99% от хората, ежедневието може да се "усети" за точно 2 седмици престой във всяка една страна. И аз дори не живях като местен, а пак усетих скуката и стерилността на атмосферата.

Ресторантите не са били с извънредно работно време докато съм бил там. Дискотеките също. Хората, с които съм комуникирал директно и индиректно не са били с различно настроение по повод моя престой. Магазините и персонала отново - не са били с различно отношение, защото аз съм там. Не съм забелязал хората да си променят манталитета и разбиранията като си им по-често пред очите.

Ти може да имаш различни наблюдения.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Спомням си навремето в гимназията правихме подобен тест и резултата ми беше абсолютно същия както и днес:

qNZ0ttL.png

Just the same. :)) (абе тоя тест да не е повреден, че изкарва всеки път 93.7% :P )...ама малко се прекарах, понеже прочетох само онова долу "Estimated time: 10 minutes" и си пуснах един таймер да не изпусна времето, а то всъщност нямало време...само дето го разбрах след като приключих в срок. ;)

4f9b1ba28b04c7da.jpg

P.S. Или пък това е само демото и за да ми покаже резултата трябва да цъкна на фейса, дето го нямам...тогава пък съвсем съм се прекарал... :online2long:

На мен ми изкара същото.

И си свързах даже фейсбука, пита ме за годините, "генерира" го и ми искаше да платя, за да ми го покаже.

Егати загубата на време. :D

Значи съм се подвел, както и вие - снимката, която е по-горе е от примерен сертификат...

За да си видиш резултата трябва да си влезнеш с фейсбук профила си + както каза Вокса и да си платиш. Така, че в крайна сметка не си знаем резултатите.

Аз съм си забранил application платформата във фейса. Достатъчно е гаден и без тия лайна. Отделно не свързвам акаунта си с никакви други простотии. Така че няма да участвам в статистиката...

Значи съм се подвел, както и вие - снимката, която е по-горе е от примерен сертификат...

За да си видиш резултата трябва да си влезнеш с фейсбук профила си + както каза Вокса и да си платиш. Така, че в крайна сметка не си знаем резултатите.

Не знам за теб, но аз си изгубих 1 час с тоя тъп тест. :D

Аз съм си забранил application платформата във фейса. Достатъчно е гаден и без тия лайна. Отделно не свързвам акаунта си с никакви други простотии. Така че няма да участвам в статистиката...

+1

По същият начин съм и аз. Другото което не мога да разбера е защо хората използват фейса за достъп до разни сайтове вместо да си направят отделен акаунт за целта.

+1

По същият начин съм и аз. Другото което не мога да разбера е защо хората използват фейса за достъп до разни сайтове вместо да си направят отделен акаунт за целта.

Защото е по-лесно. Аз използвам Google логина ако има такава възможност.

Да му се не види и шитнята :)

И аз от 40 минути решавам :D Хахах.

И аз съм John Doe, 131... :D

Чак сега допрочетох темата.

Аз съм попадала на подобен тест за английски език. Няма да се вържа трети път :) А и сигурно е по-добре да си живея в неведение, че да не се депресирам :)

До тук трима...

И с'я колко всъщност ви е IQ-то  :laughing:

Без да обиждам никого, но първият за този въпрос е Ferante - за втори път решава теста и изкарва един и същ резултат ; след това съм аз - нямам предупреждение в началото, че няма да бъдат показани резултатите и започвам да решавам...за щастие губя само 10 минути, защото си мисля, че както повечето тестове - и тоя е за време ; след мен е Вокса - той решава 1 час, има си фейсбук и даже цъка на него ; после е netrootbg, Галчето и сигурно още няколко прекарани (в т.ч. може би и plameni :laughing1: ), които ги е срам да си признаят. Така че колко му е IQ-то на всеки - това е много спорен въпрос без да имаме резултатите. :bgrin:

А иначе по мои предположения би трябвало да съм решил правилно поне 80+% от въпросите, защото повечето бяха съвсем лесни, а отговорите - достатъчно явни...единствено не съм много сигурен за последните въпроси след 40-я (или там някъде...забравих колко бяха всичките), понеже започна да ме притиска времето и го карах доста по-бързо, мислейки си, че ей сега ще ми покажат някакъв таймер с изтичащите 10 минути. ;)

П.П. Между сега направих едно бързо проучване кои са тези и излезе, че това е някаква спам-маркетингова фирма, която работи основно с SMS-и (реално обединяват кампании на клиенти). Още през 2012-та сумати хора са изгорели с по 6 лв на SMS в друга тяхна кампания, отделно в сайта им има ценоразпис за масови SMS-и (чак над 100 000 месечно). Така че ако някой ви предлага да изпратите SMS на номер 0898150595 (а може и друг) - да знаете, че всячески ще ви изцакат най-малко с 6 лв, но ви съветвам изобщо да не си давате номера, понеже започват да ви пращат SMS-и, всеки на стойност 6 лв. :)

Всъщност май няма нищо лошо, че някой е прекарал време да решава теста - за мен лично не е загуба на време да решаваш логически задачи. Разбирам, че е неприятно да не знаеш резултата... :D

Номера, който на мен ми излиза за СМС в Б-я е различен от този, който споменават на линка на Мидекс. Както и да е, редактирах си първоначалния пост за да не вземе някой да се набута с СМС или да преведе пари по Paypal :)

Извинявам се на всички, които подведох. Линка към страницата го намерих в това видео: https://youtu.be/0TZg_a6T-Cw?t=7m16s и се предоверих (без да проверя), че тяхния източник е истински.

Телефонните номера може да ги показва рандъм, но всичките са 6-левови на бройка SMS. Няма лошо в решаването, но е гадно когато чак накрая те сюрпризира без подготовка, че всъщност няма как да видиш колко си изкарал и не е проблемът в тия 6 лева, а че така си даваш номера и без да искаш се връзваш на бъдещи 6-левови SMS-и - позната схема особено напоследък. Имаше цяло предаване за М-телските уж "безплатни тестове", с които и мен ме заливат постоянно (и които трия още в момента на получаването на поредния SMS) и когато вземеш, че се вържеш да решаваш тестовете, след 7-я започват да ти ги начисляват на сметката... ;)

Що сме такива злета бе, да го ева....40 мин. чакане за паспортна проверка...баси...в Германия същото количества хора минахме за 15. Отново съм в културен шок. :lol:

Нали, от 5 гишета, работеха само 2. Добре че дойдоха още двама след около 35 мин(станаха 4 гишета) та минах "само" за 40 мин, иначе сигурно щях да чакам поне 1 час...

ajda_pekkan_70_yasinda_1455262962_828.jp

Тази на смимката е певицата и актрисата Айше Пекан от Турция и е на 71 години! wiki

Чудя се как е възможно.... :)

Ми...не е възможно. Сега изглежда така:

m77uyg.jpg

Снимка от вестник Мilliyet...

При мен е 11 без 20 вечерта. Седнал съм от няколко часа. Надувам бузи

За тебе знам - ти може да се връщаш и от детска чалготека. :lol:

П.П. Между другото оня на клавира до Асис не свири в момента на снимането....просто попълва фона с цел Азис да не изглежда нелепо сам. Друг е въпросът, че и Васко не пее в момента и всичко е на пълен плейбек, ама клипчето е за радост на феновете, така че буфосинхронадата не се брои. ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...