w00x Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Ъхъ, за една седмица в командировка я разконспирира цяла Германия. Вярвам ти. Аз съм ходил многократно и сумарно ми се събират месеци, ама пак нямам такова самочувствие на "познавач" на немската действителност, ама ти може и да си нещо изключително, знам ли. Ти си много интересен човек. Защо трябва да живея на едно място години наред и да използвам един продукт в продължение на месеци, за да мога да имам мнение? Ти лично колко различни неща си правил през последния месец, защото на 99% от хората, ежедневието може да се "усети" за точно 2 седмици престой във всяка една страна. И аз дори не живях като местен, а пак усетих скуката и стерилността на атмосферата. Ресторантите не са били с извънредно работно време докато съм бил там. Дискотеките също. Хората, с които съм комуникирал директно и индиректно не са били с различно настроение по повод моя престой. Магазините и персонала отново - не са били с различно отношение, защото аз съм там. Не съм забелязал хората да си променят манталитета и разбиранията като си им по-често пред очите. Ти може да имаш различни наблюдения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Спомням си навремето в гимназията правихме подобен тест и резултата ми беше абсолютно същия както и днес: Just the same. (абе тоя тест да не е повреден, че изкарва всеки път 93.7% )...ама малко се прекарах, понеже прочетох само онова долу "Estimated time: 10 minutes" и си пуснах един таймер да не изпусна времето, а то всъщност нямало време...само дето го разбрах след като приключих в срок. P.S. Или пък това е само демото и за да ми покаже резултата трябва да цъкна на фейса, дето го нямам...тогава пък съвсем съм се прекарал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 На мен ми изкара същото. И си свързах даже фейсбука, пита ме за годините, "генерира" го и ми искаше да платя, за да ми го покаже.Егати загубата на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 До тук трима... И с'я колко всъщност ви е IQ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Нацъках рандъм резултати - 131.2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Значи съм се подвел, както и вие - снимката, която е по-горе е от примерен сертификат... За да си видиш резултата трябва да си влезнеш с фейсбук профила си + както каза Вокса и да си платиш. Така, че в крайна сметка не си знаем резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Аз съм си забранил application платформата във фейса. Достатъчно е гаден и без тия лайна. Отделно не свързвам акаунта си с никакви други простотии. Така че няма да участвам в статистиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Значи съм се подвел, както и вие - снимката, която е по-горе е от примерен сертификат... За да си видиш резултата трябва да си влезнеш с фейсбук профила си + както каза Вокса и да си платиш. Така, че в крайна сметка не си знаем резултатите. Не знам за теб, но аз си изгубих 1 час с тоя тъп тест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Аз съм си забранил application платформата във фейса. Достатъчно е гаден и без тия лайна. Отделно не свързвам акаунта си с никакви други простотии. Така че няма да участвам в статистиката... +1 По същият начин съм и аз. Другото което не мога да разбера е защо хората използват фейса за достъп до разни сайтове вместо да си направят отделен акаунт за целта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 +1 По същият начин съм и аз. Другото което не мога да разбера е защо хората използват фейса за достъп до разни сайтове вместо да си направят отделен акаунт за целта. Защото е по-лесно. Аз използвам Google логина ако има такава възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Да му се не види и шитнята И аз от 40 минути решавам Хахах. И аз съм John Doe, 131... Чак сега допрочетох темата. Аз съм попадала на подобен тест за английски език. Няма да се вържа трети път А и сигурно е по-добре да си живея в неведение, че да не се депресирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 До тук трима... И с'я колко всъщност ви е IQ-то Без да обиждам никого, но първият за този въпрос е Ferante - за втори път решава теста и изкарва един и същ резултат ; след това съм аз - нямам предупреждение в началото, че няма да бъдат показани резултатите и започвам да решавам...за щастие губя само 10 минути, защото си мисля, че както повечето тестове - и тоя е за време ; след мен е Вокса - той решава 1 час, има си фейсбук и даже цъка на него ; после е netrootbg, Галчето и сигурно още няколко прекарани (в т.ч. може би и plameni ), които ги е срам да си признаят. Така че колко му е IQ-то на всеки - това е много спорен въпрос без да имаме резултатите. А иначе по мои предположения би трябвало да съм решил правилно поне 80+% от въпросите, защото повечето бяха съвсем лесни, а отговорите - достатъчно явни...единствено не съм много сигурен за последните въпроси след 40-я (или там някъде...забравих колко бяха всичките), понеже започна да ме притиска времето и го карах доста по-бързо, мислейки си, че ей сега ще ми покажат някакъв таймер с изтичащите 10 минути. П.П. Между сега направих едно бързо проучване кои са тези и излезе, че това е някаква спам-маркетингова фирма, която работи основно с SMS-и (реално обединяват кампании на клиенти). Още през 2012-та сумати хора са изгорели с по 6 лв на SMS в друга тяхна кампания, отделно в сайта им има ценоразпис за масови SMS-и (чак над 100 000 месечно). Така че ако някой ви предлага да изпратите SMS на номер 0898150595 (а може и друг) - да знаете, че всячески ще ви изцакат най-малко с 6 лв, но ви съветвам изобщо да не си давате номера, понеже започват да ви пращат SMS-и, всеки на стойност 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Всъщност май няма нищо лошо, че някой е прекарал време да решава теста - за мен лично не е загуба на време да решаваш логически задачи. Разбирам, че е неприятно да не знаеш резултата... Номера, който на мен ми излиза за СМС в Б-я е различен от този, който споменават на линка на Мидекс. Както и да е, редактирах си първоначалния пост за да не вземе някой да се набута с СМС или да преведе пари по Paypal Извинявам се на всички, които подведох. Линка към страницата го намерих в това видео: https://youtu.be/0TZg_a6T-Cw?t=7m16s и се предоверих (без да проверя), че тяхния източник е истински. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Телефонните номера може да ги показва рандъм, но всичките са 6-левови на бройка SMS. Няма лошо в решаването, но е гадно когато чак накрая те сюрпризира без подготовка, че всъщност няма как да видиш колко си изкарал и не е проблемът в тия 6 лева, а че така си даваш номера и без да искаш се връзваш на бъдещи 6-левови SMS-и - позната схема особено напоследък. Имаше цяло предаване за М-телските уж "безплатни тестове", с които и мен ме заливат постоянно (и които трия още в момента на получаването на поредния SMS) и когато вземеш, че се вържеш да решаваш тестовете, след 7-я започват да ти ги начисляват на сметката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Що сме такива злета бе, да го ева....40 мин. чакане за паспортна проверка...баси...в Германия същото количества хора минахме за 15. Отново съм в културен шок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Пенсионери, к'во да ги правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Нали, от 5 гишета, работеха само 2. Добре че дойдоха още двама след около 35 мин(станаха 4 гишета) та минах "само" за 40 мин, иначе сигурно щях да чакам поне 1 час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Пенсионери, к'во да ги правиш. Тази на смимката е певицата и актрисата Айше Пекан от Турция и е на 71 години! wiki Чудя се как е възможно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Тази на смимката е певицата и актрисата Айше Пекан от Турция и е на 71 години! wiki Чудя се как е възможно.... Ми...не е възможно. Сега изглежда така: Снимка от вестник Мilliyet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Твоята снимка е с по-малко грим и Фотошоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Zo7Ui0CjPpI В процес на правене на щайга Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Zo7Ui0CjPpI В процес на правене на щайга https://youtu.be/0Rv1zvClysg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Абе вие да не се връщате от чалготека, че сте на такава вълнá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 При мен е 11 без 20 вечерта. Седнал съм от няколко часа. Надувам бузи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 При мен е 11 без 20 вечерта. Седнал съм от няколко часа. Надувам бузи За тебе знам - ти може да се връщаш и от детска чалготека. П.П. Между другото оня на клавира до Асис не свири в момента на снимането....просто попълва фона с цел Азис да не изглежда нелепо сам. Друг е въпросът, че и Васко не пее в момента и всичко е на пълен плейбек, ама клипчето е за радост на феновете, така че буфосинхронадата не се брои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.