w00x Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Как ви е вкусно без сол и подправки? Без газирано си живея напълно спокойно, алкохол мога да не пия дълго време, ама като излизам ми се пие доста Ами, на мен ми е все едно какво ям, стига да не е развалено или гадно на вкус по подразбиране. Затова ям и без подправки. Алкохол и аз мога да не пия, но като излизам просто не върви. Ако не съм пил и 30 минути няма да изкарам на бар, а какво остава да се прибирам в 9 сутринта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Затова ям и без подправки. Това, че не ядеш сол е твърде лошо. Солта е изключително важен елемент от баланса на обмяната на веществата. Да не говорим, че йодираната сол е основния източник на йод за организма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Аз пък гледам да използвам повече подправки. Ангеле ползвай зехтин. В метро са пуснали едни много яки торила мексикански неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Аз пък по случайност намерих един прекрасно зареден с билки магазин и се точа, като ми мине веган периода, да си направя свинско с картофи с риган и мащерка. Става Обиец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Какво свинско ползваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Вероятно от прасе - веднъж пробвах от теле, но не е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Това, че не ядеш сол е твърде лошо. Солта е изключително важен елемент от баланса на обмяната на веществата. Да не говорим, че йодираната сол е основния източник на йод за организма. Аз не отбягвам целенасочено солта. Просто много рядко ще си сложа сол в салатата или яденето. Ако в нещо има сол си го ям без да ми мигне окото. Стига да няма вкус само и единствено на сол. Ангеле ползвай зехтин. Не харесвам вкуса на зехтина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Сол трябва да се яде, но умерно. Виж захар, може почти да не се ползва, защото във всичко има промишлени количества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 В метро са пуснали едни много яки торила мексикански неща Которе, казва се тортия, не тортила. Иначе Old El Paso са популярна марка. Имат много смешни реклами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Какво свинско ползваш? Плешка. Мога да дам цялата рецепта, ако искаш Събрал съм няколко от нета в една, дето вкъщи я харесваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Екстра. Може да пробваш с котлет/шол, но го запечатай предварително и задължително под фолио за да не става сух. Ако обичате по-чисто месо де... Не, няма нужда от рецепта...благодаря. Иначе звучи много апетитно, обожавам мащерка и риган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Ангеле ползвай зехтин. Не харесвам вкуса на зехтина.Не си случил на читав. Проверено с няколко колеги които не харесвах. Вече всеки път си поръчват от Гърция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Не си случил на читав. Проверено с няколко колеги които не харесвах. Вече всеки път си поръчват от Гърция. От известно време купувам от един, който внася на едро от Гърция - харесал съм си един екстра върджин Каламата Голд (0.3% киселинност), има и други, но тоя е просто перфектен и като бонус литърът ми излиза 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Как пък не съм се засилил да си внасям зехтин. Все ми е тая какво ям, както казах. Стига да не е мазно или развалено. Изяждам го и го забравям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Екстра. Може да пробваш с котлет/шол, но го запечатай предварително и задължително под фолио за да не става сух. Ако обичате по-чисто месо де... Не, няма нужда от рецепта...благодаря. Иначе звучи много апетитно, обожавам мащерка и риган. Месото се маринова в специална марината. И седи минимум половин час, идеалния вариант - от предната вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Хммм... току-що формулирах един постулат или направо аксиома: Само Мързелът намира най-оптималното решение на "Транспортната задача" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Плешка. Мога да дам цялата рецепта, ако искаш Събрал съм няколко от нета в една, дето вкъщи я харесваме Може ли на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Хммм... току-що формулирах един постулат или направо аксиома: Само Мързелът намира най-оптималното решение на "Транспортната задача" То че е така, така е. Но нали знаеш, че няма степенуване на думата 'оптимален'? Само казвам Тя сама по себе си значи 'най' на каквото там се изказва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Може ли на мен Написах го в темата за рецептите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Месото се маринова в специална марината. И седи минимум половин час, идеалния вариант - от предната вечер. За цяло парче месо е абсолютно задължително....ако е нарязано може и по-малко време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 То че е така, така е. Но нали знаеш, че няма степенуване на думата 'оптимален'? Само казвам Тя сама по себе си значи 'най' на каквото там се изказва Естествено, че знам. Точно това е заложено в идеята с използването на "най-". Оптималното решение може да бъде намерено и от компютър, но само Мързелът е в състояние да предложи нещо, до което не би могло да се достигне по алгоритмичен път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ми то, като цяло, те това Мързелът си е голямо животно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Кервиз, виж си личните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Вчера без да искам гледах новини по телевизията И излезна Цветан Цветанов май и вика: "За наводненията в Бургас са виновни синоптиците. Те не ни казаха, че ще има наводнения и ние не можахме да ги предотвратим :)". Стоя и не мога да разбера в мен ли е проблемът или този е "малко" тъп. Как по - точно са виновни хора, които работата им е да кажат дали ще вали или не И как за 10 часа може да се предотврати наводнение Не трябва ли по принцип да не се случват такива неща е *под да не се случват се разбира да не е в такива големи мащаби. То е ясно, че срещу природата не може да се върви Абе Дядо Мраз окончателно ли напусна форума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Вчера без да искам гледах новини по телевизията Абе Дядо Мраз окончателно ли напусна форума ? Да. ------------------------ А току що научих, че днес Бойко лично е бил на гости на netrootbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.