w00x Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 На мен редовно ми пада батерията, особено ако играя мултиплейър и говоря по микрофона с някой. Закачай я за зарядното на телефона. Зарежда се по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Чефо, да не съм те чул повече да се ебаваш с нърдове :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Това е за вукса и чефо. Поздрав! Това е за останалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Мерси за видеото, но не ми е полезно. Знам ги тия опции и само светлината на контролера съм намалил на Dim. Останалото съм си го оставил, защото е готино. При мен батерията пада заради хедсета с микрофона. Ако си играя сам - не е толкова бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 А аз нямам 4ка. На 3ка играя и то само с гости. Сам не го пускам Плейстейшъна. Събира прах яко. Единия джойстик е оригинален - той издържа. Другия е от ибей за 10 долара, боклук се оказа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Прайслес, да си купиш кола за 150 палки, да нямаш гараж и да си я зареждаш на булеварда :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 А дали не си я зарежда, докато си пие бирата/кафето/фреша/виното в някоя кръчма/ресторант/бар/клуб наоколо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Никога не си правѝ изводи само по една снимка, без да имаш допълнителна информация, щото може и да е това дето ти се струва че виждаш, но може и да е нещо съвсем друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 И аз мисля, че на някой от безплатните колони за зареждане, които са из страната и по моловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Колата е пред нас на булеварда в 10:30 вечерта. Сутринта пак беше там. Това е зарядното, закачено е за един контакт над климатика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Е...щом ти си снимал, тогава е друго - помислих, че пак си изровил някоя снимка от нета. А иначе оня може временно да живее там...или пък да е на гости в момента...или пък колата да е фирмена...знае ли човек, пък и не навсякъде има възможност за гаражи... А сега сменяйки темата се чудя, след ограничението влизащо след десетина дена, колко аджеба трябва да е технологична една прахосмукачка под киловат, че да дърпа подобаващо за килими примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 На който му се гледа слънчевото затъмнение на живо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 К'во затъмнение бе - само няк'ва тъмница и няк'во куче лае в тъмницата. Аз чакам короната да видя...жалко, че е само до 720p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Затъмнението го гледам, пиейки си кафето сред дивата природа на един приказен остров. При нас обаче беше само 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Слънчевото не е ли на 100%, забравѝ, така че изчакай пак да изгрее и се кефѝ на обстановката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Тук е по-добре https://www.youtube.com/watch?v=Vf0rJoVWkNM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Слънчевото не е ли на 100%, забравѝ, така че изчакай пак да изгрее и се кефѝ на обстановката. Не е на 100% за съжаление, ама не ми се ходеше чак до Орегон за едни 2 минути пълно затъмнение. Иначе беше много "призрачна" обстановката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Така е, когато е частично, но с процент 50 или повече, наистина става едно призрачно - над България аз съм гледал няколко частични и едно пълно с корона - онова през '99-та, дето телевизията направи гаф и не го показа, въпреки че много се канеха предварително...и Халеевата комета гледах през 80-те с един от моите телескопи, но това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Не е на 100% за съжаление, ама не ми се ходеше чак до Орегон за едни 2 минути пълно затъмнение. Иначе беше много "призрачна" обстановката. и при мен беше бая тъмно. Гледах с маска за заварки... Обаче имаше бая облаци да гЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Това на морето нямат спирка...много са изобретателни в стремежа как да приберат още някой лев - след такса "празен стол", сега и такса "желание на клиента". Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Откъде си сигурен, че клиентът не е поискал нещо, което го няма в менюто?По какъв начин да се отбележи, ако не е дефинирано в касовия апарат? Никога не си правѝ изводи само по една снимка, без да имаш допълнителна информация, щото може и да е това дето ти се струва че виждаш, но може и да е нещо съвсем друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Не бързай да цитираш мнението ми за снимката - няма как да си извадя извод само от снимка, след като вече съм изразил моето мнение по въпроса. Имаше цяло интервю със собственичката на механата, която се оправдаваше като ученичка за тая такса, а също и с представител на НАП, който коментираше въпросната такса и тъй като е абсолютно неправомерна, а клиентите не се уведомяват предварително за нея, на въпросното заведение ще бъде наложена глоба в размер до 3000 лева. Просто не исках да утежнявам горния си пост с тези подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Просто не исках да утежнявам горния си пост с тези подробности. Явно е трябвало (поне с линк). Не бях запознат със случая и затова без подробностите, коментарът ми към поста ти е напълно уместен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Ами линк нямаше как да дам, понеже гледах интервюто и коментарите по БНТ и също съм на мнението на оня от НАП, че ако едно заведение държи на името си, ако си поискам пържените картофи по-припържени, би трябвало да не ме сюрпризира накрая с тая такса в касовата бележка, а просто да ми направи удоволствието и следващия път да отида пак там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 А то ясно ли е какво е поискал? Защото ако поиска Гръцка салата, която я няма в менюто и трябва да му поукрасят Шопската салата, за да стане Гръцка, нормално да му сложат пари. Все пак всичките продукти им се водят в системата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.