Mockingbird Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Факт, не можеш....Писал съм...но и пипер 40 не е зле, но не ми е в стила....друго си е зеленото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 С този аватар, винаги наум съм го наричал морковчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАПонеже ника сигурно ще е сменен в бъдеще - оставям този цитат да се види ЩО се хиля Факт, не можеш....Писал съм...но и пипер 40 не е зле, но не ми е в стила....друго си е зеленото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Факт, не можеш....Писал съм...но и пипер 40 не е зле, но не ми е в стила....друго си е зеленото... Понеже ми проработиха ЛС-тата, готов си вече с това, дето си си го измислил, изтрих и 'чушката' дето беше на кирилица, но ме болеше сърцето като го правех. Предлагам на всички стари съфорумци да продължават да го наричат 'Магданоз', както и сега понякога някои наричат Пешо - Скорпиона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Почнах и аз да забравям чак, че едно време бях The`ScorpioN Че даже се сърдех, ако напишат "n"-то с малки букви Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Аз май никога не съм си сменял ника във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Да вдигнем темата за никовете, а? Съвсем сериозно. АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАПонеже ника сигурно ще е сменен в бъдеще - оставям този цитат да се види ЩО се хиля Нали се пази changelog на никовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Пазеше се и се виждаше Nickname history, но сега погледнах и не видях нищо в на Антарес профила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Там си е, просто ти е убягнало Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Да, прав си. Намерих го. Очаквах да е изложено цялото, а не да се клика бутонче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 О, ужас. Сега и пипер 40, ще го има в моя лог. Какво ли ще си помислят хората?!? П.П. Пламене, нямам против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 С този аватар, винаги наум съм го наричал морковчо. О, ужас. Сега и пипер 40, ще го има в моя лог. Какво ли ще си помислят хората?!? П.П. Пламене, нямам против. Ако искаш да сложа и моркова, че да ти е пълна колекцията в лога? ...а това П.П. значи ли, че ми даваш картбланш да действам или от вълнение си почнал да заекваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Мда... The phantom menace се е поебавал с магданоза... То кво ли и да очакваш друго от фосилизиран, дрът мизерник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Идиотизма не се предава от баща на син. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 ... с магданоза... Няма вече магданоз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Имах предвид, че нямам против да си ми викате по старому магданоз, особено по-дъртите драскачи из форума...ама за голямо мезе ме взехте...няма се е*бавате със зеленото, ей. И не, стига ми и пипера, морков - не мерси. А с койота Уоли от снимката ми, не искам никой да се бъзика. Все гладен си седи милия...толкоз серии, почти като Дързост и красота, такава сага...толкоз гонене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Ама с това Mockingbird, направо да се беше прекръстил на Канабис Евъргрийн Магданоз си беше сто пъти по-яко! Барабар Петко с мъжете, и аз да се изкажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ...каза човекът с мак адрес вместо ник Чак сега мозъкът ми процесна информацията, че Скутера е писал книгИ... Съчувствам на редактора му Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ...каза човекът с мак адрес вместо ник Чак сега мозъкът ми процесна информацията, че Скутера е писал книгИ... Съчувствам на редактора му И аз го видях това, ама още не мога да го процесна. Понеже непрекъснато ми се връща съобщение за къраптед дейта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Mockinbird?!?!?!?!? Ужас! Повръщам! Как можа да ми го причиниш? Отварям poll! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 На мен текстовете, дето пише ми приличат на мозъчния еквивалент на kernel panic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Минава ми, че Микроинвест са идиоти... Пускат ъпдейт, който бъгва всичко и не само това, но изтрива всичко... Няколко стотин фактури - аут... Добре ли е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Нали знаеш - има два вида хора - такива, които правят бекъпи и такива, които ще правят бекъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Бекъп имам, но защо трябва всичко да е сложно, като може да е тествано. Липсва ми една фактура, тоест след последния бекъм имам пусната една фактура, от която си имам копие и ще си възстановя. Това не променя факта, че в момента нито може да се инсталира INVOICE PRO, нито може да се направи каквото и да било и трябва да чакам утре, когато някой кретен ще си оправи бакиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 ...след последния бекъм... Много мачове гледаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.