Midex Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 А това, което беше Март, Април, Май, Октомври, Ноември и Декември? Защо винаги трябва да се сравнява екстремния студ, който е тук към 3 седмици тази година, с лятото, което продължава 3 месеца? А с какво да го сравнявам? Нали в момента има екстремно високи температури, съвсем логично е да ги сравня с тези на другия полюс на скáлата. Освен това искаш да кажеш, че 3 месеца ще е така? Айде моля ти се, от началото на юни до започването на сегашните горещини бяха толкова приятни температури, че нито веднъж не съм пускал климатик, а само след 2-3 дена температурите пак ще паднат до приятни стойности. Така че тия 3 седмици студ през зимата (през които между другото ми замръзнаха водопроводните тръби) се равняват сумарно пак на около 3 седмици такова време като сега и сравнението ми е съвсем релевантно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 А с какво да го сравнявам? Нали в момента има екстремно високи температури, съвсем логично е да ги сравня с тези на другия полюс на скáлата. Освен това искаш да кажеш, че 3 месеца ще е така? Айде моля ти се, от началото на юни до започването на сегашните горещини бяха толкова приятни температури, че нито веднъж не съм пускал климатик, а само след 2-3 дена температурите пак ще паднат до приятни стойности. Така че тия 3 седмици студ през зимата (през които между другото ми замръзнаха водопроводните тръби) се равняват сумарно пак на около 3 седмици такова време като сега и сравнението ми е съвсем релевантно. Точно това искам да кажа, че ще продължат до средата на Септември. Затова не е коректно сравнение. То ако беше само 2 седмици - с мед да ги намажеш. Температури от 40+ градуса през деня и 30 градуса вечер са напълно нормални за лятото в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Точно това искам да кажа, че ще продължат до средата на Септември. Затова не е коректно сравнение. Хубаво...след няколко дена пак ще си говорим, след 2-3 седмици пак...и после пак...абе направо ще започна да сумирам дните с такива температури като сега и септември пак ще отворим темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Хубаво...след няколко дена пак ще си говорим, след 2-3 седмици пак...и после пак...абе направо ще започна да сумирам дните с такива температури като сега и септември пак ще отворим темата. Сега ще направя една таблица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Даже не виждам смисъл, не може да няма някъде из бг-метео-сайтовете подробни статистически данни с температурите по дни в различните градове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Шегувах се.Има. Weather приложението в Windows 10 има статистики за изминали години и дати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Аз мисля да съм някъде из Родопите.По възможност с басейнче Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 На мен ми иде до края на Август да се изнеса в планината. Егати нелепата жега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Ако ви е важно, имам подробни метеорологични данни за гр. Куклен (без валежи). Имам също и данни от района на Крумово, но ги свалям периодично, т.е. не са достъпни онлайн. При интерес - на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Нека да е хладно. Не искам жега В Хисар даже въздухът не се движи, нетипично за тук. Обаче температурите са 4-5 градуса надолу спрямо Пловдив. Въздухът е друг, няма толкова бетон, асфалт и коли. Няма лепкава пот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Индустрията съм я пропуснал...къде го е казал? Едит: Ебаси...досега разшифровах краткото изречение на Mr. Random и след доста мъка установих какво е вложил в думичката "там" - изобщо не е визирал географско понятие. П.П. Както и да е...и аз имам понякога проблясъци... Е много сложно беше, 3 поста не успя да схванеш за кво иде реч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Утре трябва да обикаляме магазини за кухня, строителни магазини за оборудване и от другата седмица почва ремонта на апартаментчето, дето ще населяваме, като се приберем в Пловдив. Ся с тия жеги почвам да съжалявам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 А аз тръгвам за Атлиман след малко.... Можете да ми позавиждате неблагородно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Какъвто е ад в Пловдив, нищо чудно да се видим някъде по морето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Кеф http://imgur.com/a/KK9mw Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Кеф http://imgur.com/a/KK9mw В настоящата ситуация това е повече за темата с хвалбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 В настоящата ситуация това е повече за темата с хвалбите хихи, и аз мислех да го постна там, но реших да си остана в спам темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Кеф http://imgur.com/a/KK9mw Фотошоп. ...знам, че не е, но утре май ще е най-горещият ден за годината, а аз трябва да съм навън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Фотошоп. ...знам, че не е, но утре май ще е най-горещият ден за годината, а аз трябва да съм навън... Значи ще си най-щастливият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Значи ще си най-щастливият. Гадняр. ...дори в момента съм още по-най, понеже точно сега трябва пак да изляза за 2-3 часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Слънцето е силно но въздухът още става за дишане, не е като през август когато градът става като казан с похлупак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 ...точно сега трябва пак да изляза за 2-3 часа... Слънцето е силно но въздухът още става за дишане... Сега се прибрах - наистина ако си вземеш тук-там водичка да компенсираш загубата на течности, издържа се...от трите часа разкарване, половината бяха с колата и другото пеша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Сега гледам снимка на познат на Мерцедеса, качил колко градуса е в Пловдив. Обаче има някъв пролем. Свети няква лампа с наподобвваща колонка. 10 годишна Е класа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 18.30 ч. (малко е неясно, понеже е през перде, 2 стъкла и комарник, но все пак се вижда). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Може и по-зле Един колега ми прати това днеска, от Атина е http://imgur.com/a/L0ZTx Edit: Сега като погледнах, температурите на сянка са подобни на Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.