Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Моето момче, не е нужно да ми обясняваш значението и употребата на цифричките. Това очевидно е на татко ти акаунта. Затова ще помоля модераторите да предприемат нещо. Кога си се регистрирал не определя деня ти на раждане ако не се лъжа. Не е ясно какво искаш да предприема при положение че не виждам нарушаване на правилата. Да де освен че мембъра има мнение различно от твоето. Което пък важи за почти целия форум и следователно трябва да го закриваме направо. Само не ми се оливай с разни офлянквания че скоро не съм влизал в админ панела. Дай Боже да не се налага. Да не говорим че ти се държиш тъпо и се правиш на голям та не знам и аз кой има нужда от почивка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Килъре, прочети по назад и може да добиеш представа. Че се включи малко като каруца на магистралата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Прочетох всичко. Не виждам нарушаване на правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Аз такъв, съм стъписан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Аз такъв, съм стъписан. Кой да баннем по случая ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Кой да баннем по случая ? Ми не знам, който се заяжда целенасочено с потребителите на форума освен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 На 7 години си. Още нямаш окосмяване по тялото си. Как искаш да се обръщам към теб? С "господине"? Трябва да поживееш още доста, за да стигнеш до възраст, в която ще можеш полу-успешно да правиш оценка за психическото състояние на събеседниците си. До тогава, остави възрастните да си говорят и се отдай на типично детски забавления. Дайте на детето награда! Отне му цели 3 поста, преди да започне да чопли думичките, напълно да игнорира написаното и да говори за правопис и речници. За 7 и половина годишен, това си е доста сериозно постижение, доближаващо се до това на нормален средно-интелигентен възрастен. Радвам се, че си си направил труда да ме ограмотиш. Ще се поуча и няма да бъркам повече - ОБЕЩАВАМ! Но някакси е несериозно човек, който допуска стилистични и правописни грешки, да прави забележка на някой, че е допуснал правописна или стилистична грешка. Добавя хумореска в цялата ситуация. https://kaksepishe.com/predvid-3/ ---------------------- Видях ти грешката още тогава, но тъй като не съм дребнаво малко детенце, просто я приех и прочетох остатъка от излеянието ти. Момче, ако нямаш какво да напишеш, не е нужно да пишеш каквото и да било. Сравнението с Моцарт ни връща там, от където тръгнахме. Сравненията ти куцат като цяло, но е напълно нормално като се има предвид крехката ти възраст. Похвално е, че продължаваш да се опитваш, обаче. Всички така се учим - от грешките си. Не знам дали знаеш значението на думичката "музикална композиция", но май не е това, което предполагаш. Музикалната композиция и писането на музикални композиции, по никакъв начин не те обогатява, когато трябва да преценяваш нечий характер и психическо състояние, каквото именно беше и твърдението ми по-горе. Не е и много сериозно малко момче, което говори против хомосексуалистите, да пише подобни неща: Притеснително. Ще си ги прочетеш ли пак на глас или трябва да отбележа кой точно е човека с личните нападки директно неспазващ правилата на форума ??? Щото не го виждам той да ти лепи някакви етикети и т.н. Изразява мнение което е различно от твоето но не виждам да те обижда по някакъв начин. Той и Виден така си ги пляска ама него си го знаем че е телешка глАва та не е голям проблем П.С. Даже няма да коментирам реакцията ти като човек толкова толерантен щото това наистина добавя известна доза хумор в цялата ситуация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Ще си ги прочетеш ли пак на глас или трябва да отбележа кой точно е човека с личните нападки директно неспазващ правилата на форума ??? Щото не го виждам той да ти лепи някакви етикети и т.н. Изразява мнение което е различно от твоето но не виждам да те обижда по някакъв начин. Той и Виден така си ги пляска ама него си го знаем че е телешка глАва та не е голям проблем П.С. Даже няма да коментирам реакцията ти като човек толкова толерантен щото това наистина добавя известна доза хумор в цялата ситуация. Ще си ги прочета преди лягане ако позволяваш? Ако не може преди лягане, да почвам да чета сега. Само кажи как е удобно, за да си планирам вечерта. Колкото и да чета обаче, няма да как да видя залепени етикети или да направя сравнение, защото си цитирал само моите постове, а етикети няма. Смея ли да обиждам 7 годишно момченце? Не виждам и да се спори на някаква конкретна тема в цитатите (то ще да е някакъв монолог в два цитата на един автор), та не знам точно кое изразено мнение визираш, дето се различавало от моето, дори и да се абстрахирам от конкретните постове и да погледна цялата "дискусия". Реакцията ми към кое, като човек толерантен към какво? Имам чувството, че четем различни неща тука.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Толкова писане и пак нищо не каза. Кое не е етикет ? Момченце ? Да продължавам ли ? Ще се спреш ли сам и навреме че най-мразим да ме лъжат и да ми мажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Толкова писане и пак нищо не каза. Кое не е етикет ? Момченце ? Да продължавам ли ? Ще се спреш ли сам и навреме че най-мразим да ме лъжат и да ми мажат. Аз не лъжа. Не, не е етикет. Той сам каза, че е на 7 години и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Върти още дупето. Не че ме изненадваш с нещо де. Само гледай да не прекаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Върти още дупето. Не че ме изненадваш с нещо де. Само гледай да не прекаляваш. Изобщо не знам за какво говориш. Това е форум. Модерен форум. Не от ония старите, дето се вика през главата на другия. Всичко е написано черно на бяло. @biodesign... кажи честно, имаш ли 14? Че такива разсъждения и доводи даваш, че... 7 и половина Радвам се, че си ме оценил двойно! Момчето си го е казало. Кой съм аз да съдя? А и както сам каза: П.С. Даже няма да коментирам реакцията ти като човек толкова толерантен щото това наистина добавя известна доза хумор в цялата ситуация. Толерантен съм. Да прави каквото иска детето. Просто мисля, че не е безопастно тук за толкова млади потребители. Мисля за децата, а пак черен ме изкара... 2ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Изобщо няма да се изненадам ако човекът е на 30 -и фактически е роден на оная дата през високосна година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Килъре сериозно ли нИмоа майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Аз велзнах в полемика с една "дама" която коментира изгонването на майка от бизнес парка, че детето й било драскало с тебешир по асфалт, не един ами цели трима охранитела изгонили жената. Това, което ме засегна, беше коментар на няква изтрещелка, която нарече жената и всички майки с деца, за "окозени" и децата "копелета" Нямам нищо против правилата във въпросния бизнес парк, които явно ще излезне, че точно там е общинско място със свободен достъп, но по този начин да изгониш майка с детето й....3 ма охранителя, разревана майка, която се оказала журналя...било е случка и половина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Малеее, дете, асфалт, ужас! Къде се е чуло и видяло?! По цигани сме от циганите... Познавам американчета, видяха ми се много некултурни и без правила отглеждани деца. В смисъл не говоря да им се караш за всяко нещо, а изобщо да им направиш забележка. Със зелените от тревата крака и калните дрехи легнали в белите, гладени чаршафи... И какво ли още не... Хубаво е да има свобода, ама на мен ми дойде малко повечко. А ние за тебешира ще ги изгоним децата... No comment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Малеее, дете, асфалт, ужас! Къде се е чуло и видяло?! По цигани сме от циганите... Познавам американчета, видяха ми се много некултурни и без правила отглеждани деца. В смисъл не говоря да им се караш за всяко нещо, а изобщо да им направиш забележка. Със зелените от тревата крака и калните дрехи легнали в белите, гладени чаршафи... И какво ли още не... Хубаво е да има свобода, ама на мен ми дойде малко повечко. А ние за тебешира ще ги изгоним децата... No comment! Tova e mnogo bolna tema za amerikanskite i za emigrantskite deca rodeni v USA. Imam nabliudenie ot parva raka i ne6tata me izkarvat izvan relsi. Tolkova e nelepo, 4e do utre ne moje da mi stigne vremeto da obiasniavam. Pitat decata v u4ili6te dali sa biti vka6ti. Pod biti ozna4ava edin 6amar ili nasineno oko - edno i sa6to e. Ne moje6 gak da kaje6 na malkoto keleme, koeto ti se rep4i na sre6ta, otgovaria ti i ti darji ton i ti kazva kakvo da napravi6 ili ne se slu6a ama gram. Nelepostta e na seriozna visota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Те нали са набожни ("In God We Trust", the official motto of the United States). Положението им е добре описано в книгата. "Притеснители на Моя народ са деца, и жени владеят над него. Народе Мой! твоите вождове те въвеждат в заблуда и са развалили пътя, по който вървиш." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Tova e mnogo bolna tema za amerikanskite i za emigrantskite deca rodeni v USA. Imam nabliudenie ot parva raka i ne6tata me izkarvat izvan relsi. Tolkova e nelepo, 4e do utre ne moje da mi stigne vremeto da obiasniavam. Pitat decata v u4ili6te dali sa biti vka6ti. Pod biti ozna4ava edin 6amar ili nasineno oko - edno i sa6to e. Ne moje6 gak da kaje6 na malkoto keleme, koeto ti se rep4i na sre6ta, otgovaria ti i ti darji ton i ti kazva kakvo da napravi6 ili ne se slu6a ama gram. Nelepostta e na seriozna visota. Не случайно разни ресторанти започнаха да банват децата, или да предлагат много скъпи детски менюта... За съжаление тук ситуацията е подобна. Не знам да питат децата в училище дали ги бият вкъщи, но родителите и така ги лигавят прекалено много. Най-смешно е когато ми дойдат на гости и се оказва, че децата им слушат мен (може би се боят от непознатият човек), но игнорират тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Не случайно разни ресторанти започнаха да банват децата, или да предлагат много скъпи детски менюта... За съжаление тук ситуацията е подобна. Не знам да питат децата в училище дали ги бият вкъщи, но родителите и така ги лигавят прекалено много. Най-смешно е когато ми дойдат на гости и се оказва, че децата им слушат мен (може би се боят от непознатият човек), но игнорират тях. Ти имаш ли деца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Малко за мъжката солидарност Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Не случайно разни ресторанти започнаха да банват децата, или да предлагат много скъпи детски менюта... За съжаление тук ситуацията е подобна. Не знам да питат децата в училище дали ги бият вкъщи, но родителите и така ги лигавят прекалено много. Най-смешно е когато ми дойдат на гости и се оказва, че децата им слушат мен (може би се боят от непознатият човек), но игнорират тях. абсолютно съм съгласен. Те крещят до посиняване, бягане, викане. Това е недопустимо в изискан ресторант. В рейнфорест кафе и и мак енд чийз е ок, но на други места... В българските заведения като има деца и просто не седям. Истрричния крясък ме натоварва повече от двойна смяна. И никой не им прави забележка Ти имаш ли деца?Това няма значение. Много малките деца и аз не ги искам да моя да речем скъп ресторант. Има са влак за всички. Нощните заведения не са за 4 годишни Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Това няма значение. Много малките деца и аз не ги искам да моя да речем скъп ресторант. Има са влак за всички. Нощните заведения не са за 4 годишни Тук говорим за ресторант в който отиват хората семейно да вечерят или нощно заведение? Щот между двете има голяма разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Тук говорим за ресторант в който отиват хората семейно да вечерят или нощно заведение? Щот между двете има голяма разлика.Вечерята започва в 6. Както може да идеш в Макдоналдс, така може да идеш в Олив Гардън или някой още по-изискан ресторант за чаша вино, свалка, годеж, ядене. Определено не искам истерични крясъци и някой да ми бяга в краката. В Мак енд Чийз - ок. За това е направено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Значи аз като имам две деца не мога да отида в някой скъп ресторант да вечерям!?!?! Ето това вече е истинка дискриминация. Слава Богу до сега не съм имал такъв проблем, където и да съм бил. А аз често вечерям с децата ми в ресторанти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.