w00x Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 ....Което обаче никак не му пречи да се мисли за наистина забавен.... Нали знаеш, че хумора е субективен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Ти май не си преминал още тийнейджърска възраст, познах ли? Какво искаш да кажеш с тази уникална глупост дето си нацвъкал, че толерантността към хомосексуалните е причина за престъпления като въпросния тип изнасилване? А хетеросексуалните изнасилвания и те ли са причинени от толерантност? Смисълът на въпроса е друг. Не става въпрос изобщо за изнасилвания или престъпления, а за толерантността: истинска ли е или не. Помисли пак и тогава ми казвай какво съм преминал и какво не съм. Такива като w00x-а ги знам много добре. Ще ти дам прост пример: Назначаваш някакъв на работа. Успял е по някакъв начин да те поизлъже за уменията си, знанията си и т.н. Докато е на изпитателен срок е супер изпълнителен, уж се старае, но усещаш че нещо не е ред. През това време той тръби колко е готин шефа, работата, заплатата. Да, ама минава още малко време, магариите му излизат наяве и го освобождаваш. Изведнъж шефа става педераст, фирмата - педерстка и т.н. Нали се сещаш, че през този отрязък от време нито фирмата може да се промени драстично, нито шефа, демек проблема е в освободеният от работа. Същото е и с т.н. декларативна толерантност. Тя съществува само до настъпването на определи обстоятелства. След това се изпарява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Това е най-несвързаният пример, придружен с обяснение, които съм виждал някога. И не, такива като w00x-а изобщо не ги знаеш много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 @biodesign... кажи честно, имаш ли 14? Че такива разсъждения и доводи даваш, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 и 14 са му много. Разбира ги оратъ човека Иначе е тва е много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 @biodesign... кажи честно, имаш ли 14? Че такива разсъждения и доводи даваш, че... Има, как ще няма. Дори по естеството на примерите, които дава, ще направя заключение, че е работодател! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 @biodesign... кажи честно, имаш ли 14? Че такива разсъждения и доводи даваш, че... 7 и половина Радвам се, че си ме оценил двойно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Нямаше ли възрастово ограничение за регистрация във форума? 13 години или нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Правя един шибан ремонт у нас. Изкъртих вградения гардероб и отзад някъв ужас. От другата страна на тази стена е банята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Вероятно е избило през фугите.А иначе преди малко открих докъде може да стигне псевдо бизнеса в Пловдив.Един бивш работодател ще наеме няколко човека по някаква измислена програма с европейско финансиране.Така дори няма да му се наложи да плаща собствено.А заплатата-500 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Вероятно е избило през фугите.А иначе преди малко открих докъде може да стигне псевдо бизнеса в Пловдив.Един бивш работодател ще наеме няколко човека по някаква измислена програма с европейско финансиране.Така дори няма да му се наложи да плаща собствено.А заплатата-500 лв. Тази програма я има от поне 4 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Нямаше ли възрастово ограничение за регистрация във форума? 13 години или нещо от сорта. Има, но той се е писал по-голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Има, но той се е писал по-голям. Даже преди да съм се родил съм се регистрирал тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Има, но той се е писал по-голям. Значи трябва да му се suspend-не акаунта, заради нарушаване на правилата на форума. Дори има самопризнание, не знам какво чакате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Значи трябва да му се suspend-не акаунта, заради нарушаване на правилата на форума. Дори има самопризнание, не знам какво чакате. Ами Мидекс е неграмотен и не може да смята. Не е високоинтелигентен като теб да види, че като извадиш от 2017 2004 се получава число по-голямо от 7,5. От друга страна, дори Антарес да е прав (макар той да имаше съвсем друго в предвид), пак не излиза исапа. 2017-14=2003. То, еба ти и вундеркинда да съм, че да се регистрирам на 1 годинка. Много си зле, пич. Не само няма да ти отговарям повече, няма и да те чета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Ами Мидекс е неграмотен и не може да смята. Не е високоинтелигентен като теб да види, че като извадиш от 2017 2004 се получава число по-голямо от 7,5. От друга страна, дори Антарес да е прав (макар той да имаше съвсем друго в предвид), пак не излиза исапа. 2017-14=2003. То, еба ти и вундеркинда да съм, че да се регистрирам на 1 годинка. Много си зле, пич. Не само няма да ти отговарям повече, няма и да те чета. Моето момче, не е нужно да ми обясняваш значението и употребата на цифричките. Това очевидно е на татко ти акаунта. Затова ще помоля модераторите да предприемат нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Моето момче, не е нужно да ми обясняваш значението и употребата на цифричките. Това очевидно е на татко ти акаунта. Затова ще помоля модераторите да предприемат нещо. 1. Не ми говори на "моето момче"! 2. Модераторите са далеч по-умни от теб и нямат нужда от никакви напътствия нито във форума, нито в живота. 3. Започва да ме гложди съмнение, че нещо ти хлопа дъската. И хлопането се засилва в последните дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 1. Не ми говори на "моето момче"! 2. Модераторите са далеч по-умни от теб и нямат нужда от никакви напътствия нито във форума, нито в живота. 3. Започва да ме гложди съмнение, че нещо ти хлопа дъската. И хлопането се засилва в последните дни. На 7 години си. Още нямаш окосмяване по тялото си. Как искаш да се обръщам към теб? С "господине"? Трябва да поживееш още доста, за да стигнеш до възраст, в която ще можеш полу-успешно да правиш оценка за психическото състояние на събеседниците си. До тогава, остави възрастните да си говорят и се отдай на типично детски забавления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 полу-успешно Полууспешно. Така се пишат сложните думи с първа съставка "полу", поне според официалният правописен речник на българския език, издаден от БАН. Очевидно, наличието или липсата на окосмяване по тялото и възрастта не са критерий по който можеш да оцениш някого, още повече че Моцарт е написал първата си музикална композиция на 4 годишна възраст, а ти на xx години не можеш да прочетеш и първите два такта от композицията на 4 годишният тогава "сополанко". Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Полууспешно. Така се пишат сложните думи с първа съставка "полу", поне според официалният правописен речник на българския език, издаден от БАН. Очевидно, наличието или липсата на окосмяване по тялото и възрастта не са критерий по който можеш да оцениш някого, още повече че Моцарт е написал първата си музикална композиция на 4 годишна възраст, а ти на xx години не можеш да прочетеш и първите два такта от композицията на 4 годишният тогава "сополанко". Дайте на детето награда! Отне му цели 3 поста, преди да започне да чопли думичките, напълно да игнорира написаното и да говори за правопис и речници. За 7 и половина годишен, това си е доста сериозно постижение, доближаващо се до това на нормален средно-интелигентен възрастен. Радвам се, че си си направил труда да ме ограмотиш. Ще се поуча и няма да бъркам повече - ОБЕЩАВАМ! Но някакси е несериозно човек, който допуска стилистични и правописни грешки, да прави забележка на някой, че е допуснал правописна или стилистична грешка. Добавя хумореска в цялата ситуация. Ами Мидекс е неграмотен и не може да смята. Не е високоинтелигентен като теб да види, че като извадиш от 2017 2004 се получава число по-голямо от 7,5. От друга страна, дори Антарес да е прав (макар той да имаше съвсем друго в предвид), пак не излиза исапа. 2017-14=2003. То, еба ти и вундеркинда да съм, че да се регистрирам на 1 годинка. https://kaksepishe.com/predvid-3/ ---------------------- Видях ти грешката още тогава, но тъй като не съм дребнаво малко детенце, просто я приех и прочетох остатъка от излеянието ти. Момче, ако нямаш какво да напишеш, не е нужно да пишеш каквото и да било. Сравнението с Моцарт ни връща там, от където тръгнахме. Сравненията ти куцат като цяло, но е напълно нормално като се има предвид крехката ти възраст. Похвално е, че продължаваш да се опитваш, обаче. Всички така се учим - от грешките си. Не знам дали знаеш значението на думичката "музикална композиция", но май не е това, което предполагаш. Музикалната композиция и писането на музикални композиции, по никакъв начин не те обогатява, когато трябва да преценяваш нечий характер и психическо състояние, каквото именно беше и твърдението ми по-горе. Не е и много сериозно малко момче, което говори против хомосексуалистите, да пише подобни неща: На тия да им кажеш, че затихването нема нищо общо с пакета (ако не вярват, да дойдат да ма хванат за него и ще се уверят). Притеснително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Минават ми в момента през главата едни такива, празни мисли... Търся отговор на следния въпрос: Ако затворят на едно място, за един месец един луд и един нормален, без никаква външна намеса, то какъв ще бъде крайният резултат: Дали лудият ще стане нормален или нормалният ще стане луд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Когато се закачаш с форумният Трол Woox, почват да ти минават такива мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.