Yorikkk Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Айде на изпит same... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Tъкмо застъпвам поредното дежурство и се чудя дали някои от колегите ми няма да мине с желанието да ме смени. Да ми каже хаиде отиваи си почиваи, виж се с жена си и така. Ама това по скоро е мечта. Иначе пак започвам с бирата от рано сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Tъкмо застъпвам поредното дежурство и се чудя дали някои от колегите ми няма да мине с желанието да ме смени. Да ми каже хаиде отиваи си почиваи, виж се с жена си и така. Ама това по скоро е мечта.Иначе пак започвам с бирата от рано сутринта. Rano sutrin vika To si e napravo obed ve4e Sutrin e do 9 i 30 Ujas. Pone e petyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Rano sutrin vika To si e napravo obed ve4e Sutrin e do 9 i 30 Ujas. Pone e petyk Е за мен е рано. А петъкът е твои, ще се поразкършиш тази вечер някаде може би. А аз ще си следя машините и ще се наливам с бира. Пак нещо хубаво де сам съм има бира нека е петък. Аз утре вечер ще поразкърша някаде с жена ми, че не сме излизали вече 3 седмици и направо съм луднал. Иначе от мен на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Днес сутрешния блок на Ретро радио озарява целия ми ден: Митко пусна почти целия концерт на Депеш мод!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Е за мен е рано. А петъкът е твои, ще се поразкършиш тази вечер някаде може би.А аз ще си следя машините и ще се наливам с бира. Пак нещо хубаво де сам съм има бира нека е петък. Аз утре вечер ще поразкърша някаде с жена ми, че не сме излизали вече 3 седмици и направо съм луднал. Иначе от мен на всички. A 6a se razkyr6a. Utre trqbva da stavam v 6 i 30 da si hva6tam vlaka za Pld. Ina4e utre ve4er opredeleno 6te se pie bira nqkyde Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Днес е началото на така наречените почивни дни в които има по малко почивка от работните Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Днес е началото на така наречените почивни дни в които има по малко почивка от работните Кои за каквото си заслужил, или кои както си го направи. Но според мен трябва да се съчетава полезното с приятното дори и понякога да не ни се иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Какво толкова намират американците в peanut butter & jelly?!? Аз съм "за" всякакви хранителни експерименти, но тази комбинация е просто неприемлива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Пробвай с KY вместо със сладка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Хората кучета и хлебарки ядат ти на едно фъстъчено масло се учудваш. Различни хора- различни вкусове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ЙЕС! ЙЕС! ЙЕЕЕ! След цял ден борба с конзолата на Mac OS X, най-накрая успях да сменя потребителската парола на... <пиийп>, да де, клиентката, която не я знаеше... И сега започва интересното... Стискайте палци! Редакция: Нееееее... шибаната инсталация на Windows... всяка фибра от тялото ми простестира срещу този престъпен акт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ЙЕС! ЙЕС! ЙЕЕЕ!След цял ден борба с конзолата на Mac OS X, най-накрая успях да сменя потребителската парола на... <пиийп>, да де, клиентката, която не я знаеше... И сега започва интересното... Стискайте палци! Редакция: Нееееее... шибаната инсталация на Windows... всяка фибра от тялото ми простестира срещу този престъпен акт Abe izlyjiq ne6to tam. Kaji i "Windows zasi4a, 4e tova e Mcbook Air i ne iska da se instalira" Primerno. Bydi kreativen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 В момента правя последните стъпи по инсталацията на Windows XP на Macbook Air... Изпитвам смесени чувства, няма го усещането, че правя правилното нещо... Лошото са драйвърите Хамстере, това, което го предлагаш е деструктивно, не е креативно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Какво толкова намират американците в peanut butter & jelly?!? Аз съм "за" всякакви хранителни експерименти, но тази комбинация е просто неприемлива. Ооо, батьооо... аз от скоро открих за себе си фъстъченото масло и ся само ми дай бурканче и ми глей сеира... много яко, много! Който го е изобретил туй паметник тряя... все едно ядеш стъфъци, ама на паста виж комбинирано с нещо друго - не знам... по- си ми харесва натюр като си е само то. не си преставям какво би се комбинирало със стъфъчено масло... иначе се сещам за класически комбинациики - халва+масло... масло+лютеница... лютеничка+сиренце... пирфектну... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Лютеница + сиренце.... Особено овче... Ах... И 1 домат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 same... Как мина при теб? При мен повече от очаквано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Ооо, батьооо... аз от скоро открих за себе си фъстъченото масло и ся само ми дай бурканче и ми глей сеира... много яко, много! Който го е изобретил туй паметник тряя... все едно ядеш стъфъци, ама на паста виж комбинирано с нещо друго - не знам... по- си ми харесва натюр като си е само то. не си преставям какво би се комбинирало със стъфъчено масло... иначе се сещам за класически комбинациики - халва+масло... масло+лютеница... лютеничка+сиренце... пирфектну... Men mnogo me kefi banan sys sirene. Nqkaksi stra6no dobre mi passvat vkusovete Edit: Tuka v Sf kva gradu6ka praska maliiiiiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Тва за градушката.. Сериозно ли?!?! Важно е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Тва за градушката.. Сериозно ли?!?! Важно е.. Da be. Poroi s gradu6ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 един ден до европейското Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Или диня със сирене много върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Vzeh zaplata Nov monitor skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 един ден до европейското Честно да си кажа го чакам с нетърпение, понеже ще имам компания на бирата по време на дежурствата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.