Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В момента клюкарника е изпаткал на тема политическа коректност. Една камара хора около мен изгърмяха, на някои даже акаунтите им спряха... Виц за негри ми го трият и разлогват, въобще положението е страшно. Не искам да остарявам в тоя свят :/

Затоваа тия неща в затворени групи и няма проблем :D

18581749_1406105829457097_48983377722686Опитвам се да вляза в тая група, ама нещо много изисквания... Напишете защо искате да влезете, защо сте веган, кажете паролата... Искам да ги видя тези дебили :D

П.П. Приеха ме :lol:

"Ако запиташ гръцките книжовници, като речеш: „Кой ви е създал буквите и превел книгите, или в кое време?“, то рядко измежду тях знаят. Обаче ако запиташ славянските азбукарчета, като речеш: „Кой ви е създал азбуката или превел книгите?“, всички знаят и в отговор ще рекат: „Св. Константин Философ, наречен Кирил, той ни създаде азбуката и преведе книгите и брат му Методий.“ И ако попиташ в кое време, то всички знаят и ще рекат, че през времето на гръцкия цар Михаил и на Бориса българския княз, и на Растица моравския княз, и на Коцел блатенския княз, в годината 6363 от създаването на света."
"За буквите" - Черноризец Храбър

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! 

Ботев шампион!!! :) Как ме е яд, че не успях да отида...

Много трябва да те е яд :) Атмосферата беше един път :)

Здравей Лига Европа :)

Вярно, че го има при всички производители, ама това си е направо изнудване...

По информация от американски дилър на Bugatti, смяната на маслото на Bugatti Veyron в официален сервиз на марката струва 21 000 долара. Ако собственикът избере друго място за смяна, губи гаранцията. Като цяло текущото обслужване на хиперколата в официален сервиз в САЩ струва 132 000 долара годишно, като в тази сума не влиза труда на механиците.

...То и аз нещо се разкандърдисах...

П.п. О, Древни... Ти като един първо проходец в неизбродимите дебри на китайската он лайн търговия. Би ли ми казал дали си се натъквал на някое достатъчно миниатюрно (като за дискретно носене по дрехите) и достатъчно читаво видео рекордерче?

Тук при мен е като мините на Соломон с материал за захранването на рубриките The Darwin awards и Елате ни вижте.

Който има възможност да хвърли повече от два милиона за кола, едва ли ще се трогне от 100к на година за поддръжка.

Който има възможност да хвърли повече от два милиона за кола, едва ли ще се трогне от 100к на година за поддръжка.

Един вид - даже се чувства поласкан, че го товарят като за стандарта му?

@Гадо, има доста опции за спай-заснемане, но първо ще проверя кое е читаво и не струва колкото смяната на маслото на Вейрона...

...То и аз нещо се разкандърдисах...

П.п. О, Древни... Ти като един първо проходец в неизбродимите дебри на китайската он лайн търговия. Би ли ми казал дали си се натъквал на някое достатъчно миниатюрно (като за дискретно носене по дрехите) и достатъчно читаво видео рекордерче?

Тук при мен е като мините на Соломон с материал за захранването на рубриките The Darwin awards и Елате ни вижте.

Нека да се опитам да си представя-някаква комбинация от древния Рим  и Содом и Гомор...Познах ли? :lol:

Кавал съм вече. За тъпия американски идиот, бил той и с Бугати. Думата съртифайт... Е повече от Бог, повече от тройка с Лима и Алба. Други не съществуват. Други "тъпанари" не могат да му пипнат колата. Ако питаш собственика на колата.... Залагам поне мъдо, че ще каже, че това е нормално и така трябва да бъде защото това се прави за негова сигурност и спокойствие. И тука идваме ние, за да го издялкаме сякаш няма да има утре и така.

То и каското ти е към 150 бона на година, пък ако ти се развали нещо случайно да не говорим :D

Кавал съм вече. За тъпия американски идиот, бил той и с Бугати. Думата съртифайт... Е повече от Бог, повече от тройка с Лима и Алба. Други не съществуват. Други "тъпанари" не могат да му пипнат колата. Ако питаш собственика на колата.... Залагам поне мъдо, че ще каже, че това е нормално и така трябва да бъде защото това се прави за негова сигурност и спокойствие. И тука идваме ние, за да го издялкаме сякаш няма да има утре и така.

Това от една страна е добре, защото поне могат да потърсят отговорност от сервиза, а не като тук чичо ти Гошо с чука в гаража и той автомонтьор, въпреки че не е много сигурен какво прави и дали като приключи с ремонта, колата няма да е по-зле от преди това...

CSI Сливен с цигански бой  :lol:

Виж на каква статия попаднах случайно одеве :)

Като ми я показа, да, видях я. И?

Ако очакваш коментар от мен, ми... няма да го получиш. Нещото, което величаеш с названието "статия" е написано вероятно със стилистичния изказ на твоето аверче. Поради която причина и вероятно ти звучи и съвсем реалистично. Поради което, вероятно си убеден и в абсолютната му достоверност и актуалност. Тоест, никакъв смисъл да коментирам.

То ще е все едно да се опитам да обясня на един джатравартид от Вилтводл IV , че Великото Пришествие на Бялата Носна Кърпа няма как да се случи, поради това, че Великият Зелен Арклесезур съществува само и единствено в неговите представи....

При това, забележи, изобщо не ми и минава през главата да обвинявам този джатравартид в тъпота, понеже според историята, расата му е единствената, която е открила назалния спрей преди колелото...

Дадох си месец и половина почивка от форума - може би най-дългата откакто съм регистриран. Връщам се и гледам, че нищо не се е променило :). Май само хората намаляват, а Виден продължава да спами яко във всички теми.

гадински, занимаваш ли още с климатици, че имам един вкъщи, който трябва да се погледне? Може и на лично да ми отговориш. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...