Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Снимката за ден разбуча целият Фейсбук - нещо непонятно за тебе като ситуация, тъй като не знаеш що е Фейсбук и че вече действа по-мълниеносно от всяка друга медия. Като начало авторът на снимката измънка, че полицаят се е свързал с него и взе да се обяснява, че уж го заплашил, ама май си бил взел мед в крайна сметка.

В крайна сметка факт е, че полицаи гонят баби, които ей така вадят по някой лев за хляб и това неотдавна бе публикувано ако не се лъжа, не помня точно случая. По същия начин - баба продаваше няколко буркана лютеница на улицата (не от оная) и я изгониха и то не особено културно. Но без да си се убедил, че гонят човека нямаш право да пускаш подобни коментари, които предизвикаха моментално шитсторм. 

Вярно, имунизиран съм от подобни простотии.

А иначе, сменяйки темата се чудя - що за идиот може да се излъже да тръгне да отваря приложения зип в писмото от спойлера долу (което получих вчера), след като съвсем явно идва от "Национална агенция за приходите "? :wtf:

Уважаеми госпожи и господа,

Национална агенция по приходите (НАП) напомня за промени в регламента и периодите за подаване на декларации в НАП. Необходимо е да се запознаете с нововъведенията с цел спазване на всички срокове. Напомняме, че в случай на данъчно задължено лице, което не подаде декларация по този Закон, не я подаде в срок, не посочи или невярно посочи данни или обстоятелства, водещи до определяне на дължимия данък в по-малък размер или до неоснователно намаляване, преотстъпване или освобождаване от данък, се наказва с имуществена санкция в размер от 500 до 3000 лв. При повторно нарушение имуществената санкция е в размер от 1000 до 6000.

Внимание!

Всички подробности касаещи изменения на регламента и сроковете ще намерите в прикачения файл.

Национална агенция за приходите.

Всички стари теми във форума от дата "хххх" и назад са архивирани автоматично от софтуера. Твоята я пуснах сега да излезе от архива (обикновено отнема около няколко минути), а ако и някой друг си иска старата тема - да се обажда. ;)

П.П. И защо точно Пламен, след като тука сме сумати народ + един новобранец (липсващ)...

Нали знаеш, обичайният заподозрян..:lol:...пък и останалите хич ги няма. Благодаря за темата.

Брех мааму... Ти по коя магистрала караш?

Тракия. Може би е фактор, че обикновено пътувам, когато сите софиЕнци кат' мен се прибират по родните села... Или се връщат от тях.

Пешо, че то не си ли личи още от началния скрийншот от тубата...или трябваше да го сменят с някой по-ясен. :lol:

1.jpg

Днес го пробвахме с 4 разклонителя навързани един с друг и даже успях да си дозаредя телефона за без пари. Направо съм горд от себе си.  :laughing:

Аз пък утре отивам да си купя ЧЕТИРИДЕСЕТ разклонителя, та да си правя кафето за без пари :))

П.п. Абе... Дали има значение разклонителите с колко гнезда са? Щот, ако такова, да взема такива с повечко гнезда, та и една перална да пусна, че имам тука едни мърляви работни....

Я, тоя форум бил жив

И ти - таман 4 години от последното ти появяване. :)

Аз пък утре отивам да си купя ЧЕТИРИДЕСЕТ разклонителя, та да си правя кафето за без пари :))

П.п. Абе... Дали има значение разклонителите с колко гнезда са? Щот, ако такова, да взема такива с повечко гнезда, та и една перална да пусна, че имам тука едни мърляви работни....

Няма, но гледай всичките да са с равно количество гнезда, за да върви тока в синхрон. :D

Аз вече те изпреварих. :moon:

В понеделник чакам половин камион разклонители от Еhmann. 

R1237441-01.jpg

Този уикенда ще работя върху бизнес плана. Ако всичко върви по план, другата седмица ще ипотекирам жилището и ще теглим голям кредит.

Идеята е с парите да се изкупят всички разклонители на пазара и да стана един от ключовите играчи на зелена енергия в Европа.

Мотото на концерна ще бъде "от всеки разклонител - електроцентрала" 

Ако някой от съфорумците мисли да се включи в идеята, да драсне на лично.  :santa:

...и колко спести? :popcorn:

Предлогам доста, тъй като раклонителите в къщи взеха вече да миришат на изгорял бакелит. 

В понеделник чакам половин камион разклонители от Еhmann. 

Ако някой от съфорумците мисли да се включи в идеята, да драсне на лично.  :santa:

Аз лично не смятам да се включвам, но поради естеството на работата ми имам из къщи към един камион разклонители и мога да те спонсорирам за събирането на началния капитал. :laughing: ...пък после като ти тръгне бизнеса и станеш милионер, като благодарност може да ми купиш едно малко апартаменче в София - нямам кой знае какви претенции, може и да е необзаведен като този например...скромен и само за 5400 лева квадратния метър, а ако го вземеш с ипотека за 20-години, малко повече - 7400 лева квадратния метър, но ти пък тогава ще си голям баровец и ще ти излезе по-евтино, понеже ще ми го вземеш кеш на момента. Та...да пращам ли утре камиона с разклонителите? :evil

Колкото - толкова...все пак не сме Северна Корея. ;)

България:          площ - 111 000 km² ; численост на армията - 32 000  ;      процент от БВП за отбраната: 1,98 %

Северна Корея: площ - 120 000 km² ; численост на армията - 1 106 000 ; процент от БВП за отбраната: 26,1%

245daeb35e380c94600d4d93a50cf64a.jpg

korea-18.jpg

П.П. Това на снимките почти съм го гледал на живо, преди 30-40 години...ама и тогава пак нямахме чак толкова големи площади...и толкова много народ. :laughing1:

Предлагам коментари в Булфорум от активен профил на 15 години с над 20 000 мнения. Цена 2лв.

За повече информация ки пишете на лично.

Трия всякакви коментари без значение от какъв профил - промоция, само за левче ; за триене на тема - + 50 ст. :popcorn:

П.П. За изтриване на целия форум - по договорка. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...