Antares Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Писането на Java може да ти помогне да разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 В неделя се разходих целия ден из града, хапнах в гръцката част в хубав гръцки ресторант....НЕ ВИДЯХ ЕДНА хубава цицеста мадама с къса пола, а времето беше много хубаво. Видях обаче безчет ПЕДАЛИ...как мазно са се хванали за гейските си шибани ръчички и въртят ония мънички овчи педалски очички...Само Путин за такива като тях. Норамлно било, толерантен да съм бил. Ай сиктир...огън да ги изгори педалите долни. СИктир от педерасти и толерасти Ми Чефо тва да не ти е студентски град. Вчера само за 10 мин бях там, ее чупи ми се врата да се въртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 На мен толкова ми е писнало от курви вадени на конвейер, че дори не им правя удоволствието да се обръщам вече. Няма такава плиткоумна сган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Е да така е. Все пак те с друго не могат да прокопсат освен с genetic lotary-то иии да се продадът добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Квото и да е... Которът да му мисли с тази джава. Пък и разправят, че мъжката любов била най-гореща, та може и на далавера да излезе от цялата тази работа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Ще пестим от парно Важното е да не стане като във вица "Ех пропилян Живот..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Това от сбирката на мазохистите ли е...или от тая на лаЙковете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Това от сбирката на мазохистите ли е...или от тая на лаЙковете? Не... От сбирката на лаЙковете мазохисти е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Анатема, анатема...това не е бира, не е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Някои просто наблягат на количеството...тогава е все тая какво ще пише на бутилката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 по отвратително постване на нискокачествена снимка не съм виждал досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Четейки какви глупости пишете, направо ме е срам че си правих труда да пиша предишния пост в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Не мисля, че си избрал правилната аудитория за целта Иначе с удоволствие бих се възползвал, но за целта щеше да е хубаво да има и някаква бакалаварска степен По-голям шанс би имал в hardwarebg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Мога да питам съквартиранта ми, но той мисля, че иска да се занимава с мениджърски неща след време. Сега е с ДЖАВА в SAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Анатема, анатема...това не е бира, не е... Не всички бутилки от снимката са Пиринско. Има три бутилки със специфично златно фолио на гърлото, които трябва да са някаква друга марка. Не се вижда какво е точно и не мога да гадая, но доста чешки марки използват този начин на презентация на бутилката, като например Czechvar. Може и някоя българска марка да са почнали да я опаковат по подобен начин, знам ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Като гледам, снимката си свърши перфектно работата . Все още откривам нови и нови заложби на някой форумни цървулЕ...Сега разбирам, че и нов фотограф си имаме..пълно щастие Кръстник - будвайзер е другата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Кръстник - будвайзер е другата Мдам, уцелих произхода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Какви са заложбите, че аз не ги откривам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 След като е писал "някой" в единствено число, най-вероятно има предвид мен, понеже бях първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Чудо голямо ся станало....сега и на Шерлок ми замириса Споко, не е към теб. Минава ми през тиквоча, че цяла седмица се ленза да си сменя гумите, и май днес ще е момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 За гумите... аз сложих летните и заваля сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 В градски условия, по това време на годината и да капне снежец мисля, че не е проблем и да си летни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Оказа се, че тъпият ACE Player, с който гледам тъпи мачове, трупа кеш от стриймовете и е стигнал до 40GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Трупа, но мисля че се задаваше някъде да се лимитира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.