galaxi Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Далече съм от тази област,но при такъв бонус -еднократен вероятно,заплатата 5-6 хиляди лева ли някъде се очаква да бъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Да, бонуса е еднократен. Заплатата пряко зависи от възможностите на кандидата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Какъв бонус, това си е сериозна сума...баси...защо ли ми е това електричарство...да са таковам у главата проста, да бях станал компютърджия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Какъв бонус, това си е сериозна сума...баси...защо ли ми е това електричарство...да са таковам у главата проста, да бях станал компютърджия... Никога не е късно . Даже е по - лесно отколкото си мислиш. Трябва ти обаче добър английски. Поне да го четеш и донякъде слушаш на първо време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Ами покрай 'талянския доста позабравих английския...то като няма практика... и сега малко трудно превключвам, думите все ми идват на жабарски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Практиката е навсякъде. Филми, игри, музика, Интернет. "Няма практика" в днешно време за Английски език не е оправдание. Не си мисли оправдания, магданозеее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Не бе човек, не търся извинения...по-скоро се оплаквам...говорейки два езика сносно, вече е само един. И най-добрата практика е общуването на съответния език...с жив човек срещу теб..то и за това съвсем съм забравил руския...ама като не го ползвам от двайсе години така ще е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Свинското с картофи ще ми стане коронна манджа. Отново е станало така, че да искам да си посегна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Свинското с картофи ще ми стане коронна манджа. Отново е станало така, че да искам да си посегна! Мхъ, лайк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Какъв бонус, това си е сериозна сума...баси...защо ли ми е това електричарство...да са таковам у главата проста, да бях станал компютърджия... Аз станах... Ми... Ще ми се и електричарство да науча... Не е мед, както си мислят всички Крилата мисъл на дена:"Лесбо секса е все едно да атакуваш портите на древен град... С портите на друг." Ред. Някой с идея колко приблизително излиза една нова ел. инсталация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 На ап, на къща, кажи поне бр. стай Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Какъв бонус, това си е сериозна сума...баси...защо ли ми е това електричарство...да са таковам у главата проста, да бях станал компютърджия... Стани,бре-нещо да ти пречи да учиш и сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Аз станах... Ми... Ще ми се и електричарство да науча... Не е мед, както си мислят всички Крилата мисъл на дена:"Лесбо секса е все едно да атакуваш портите на древен град... С портите на друг." Ред. Някой с идея колко приблизително излиза една нова ел. инсталация? Мед няма никъде.Грубо 20 лева на квадрат с труда. Но без да се види за какво става въпрос, не може да се потвърди 100 процента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 В смисъл, на квадрат? Не е ли на линеен метър? Явно съм в дълбока заблуда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Както казах много зависи. Принципно за грубо определение на бюджет се смята така. По-лесно е и дава добра представа, а като се замисля поняга е и много точна сметка.Иначе, ако се влиза в детайли се смята полагане на кабел в л.м., брой точки (разкл.кутии, конзоли и т.н.). Примерно за кабелите да кажем полагане до 2,5 кв.мм е една цена, от 4 до 6 кв.мм друга и така нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Благодаря, добих обща представа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Моля. Ако имаш още въпроси съм на линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Някой изгледа ли го това вчера? И това е в София, в кв. "Дружба" и за парадокс - до бул. "Брюксел"...ама всъщност какъв ти парадокс - с тая европейска "интеграционна" политика с акцент към толерантността, вече и във всяка европейска столица си имат по 1-2 гета, дето нямат оправия, а тия даже са си лично наши. Не че не го знам от 20 години, но поставяйки се на мястото на тия хора дето живеят в постоянен страх и тормоз, напълно ми е ясна безизходицата им...а и ония се множат със скоростта на светлината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qXzyrTQoNYs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Родната "Милиция" ни пази! Много ми е чудно, как тая сутрин Полицията ме откри на адрес, на който не съм регистриран, колата ми не е регистрирана там, за да я преместя, а не могат "да открият", кой прави битовите кражби, кой вандалства по улиците, кой краде коли........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Родната "Милиция" ни пази! Много ми е чудно, как тая сутрин Полицията ме откри на адрес, на който не съм регистриран, колата ми не е регистрирана там, за да я преместя, а не могат "да открият", кой прави битовите кражби, кой вандалства по улиците, кой краде коли........... Най-елементарното - някой им е казал къде могат да те открият? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Ако толкова си иска акаунта - да ми пише. Не мога да разбера кой човек ще си направи регистрация с e-mail address, който не е негов... Някакъв поляк е използвал моя мейл, за да се регистрира за мобилния си оператор и постоянно получавам фактури. Също ми е използвал мейла, за да си направи акаунт в Uplay. С тая разлика, че аз също исках да си направя акаунт в Ubisoft Uplay и някакси успях да влезна, при което видях, че ника ми е mike77, 88 набор съм и съм от Полша. Смених си информацията съответно, защото мейла е мой. Само не знам на Юбисофт тъпата система как го е позволила това. Някакви студентки ми пращат университетски задания и се чудят защо не им отговарям. На едната ѝ написах, че мейла е грешен и ще е хубаво да каже на някой. Тя реши да ми прати още един мейл след това и да ме пита дали съм проверил есето, все едно нищо не съм написал преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Някакви студентки ми пращат университетски задания и се чудят защо не им отговарям. А защо просто не им помогнеш със заданията? Ти си интелигентно момче и съм сигурен, че ще се справиш. П.П. А по въпроса "...тъпата система как го е позволила това." - някои сайтове ползват имейла само за да пратят уведомлението за регистрация и за бъдеща комуникация, без да искат потвърждение от него при самата регистрация, което е доста тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Защото са на Полски. Пък и те са готови задания, за проверка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Можеш да отговаряш с "titts or gtfo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.