vinyl_master Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fwNcjo9PX0U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fwNcjo9PX0U Не знам, ама твоето видео много ми прилича на това долу... https://www.youtube.com/watch?v=swHhWG-qioE Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Да те мързи да работиш е разбираемо. Да те мързи да чистиш също е разбираемо. Но да те мързи да цъкаш игрички - това вече е повод за размисъл. Проблемът е, че ме мързи да мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Поне все още не те мързи да пишеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 На тея от горния клип как по-точно им е хрумнало масово да разграбват посред бял ден?! И собствениците на КАМЕНИЦА прекратиха дейност,но просто изнесоха активите си и що годе организирано разрушиха производствената площадка,изнесоха боклуците и сега ако не са го направили ще си осребрят терена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 На тея от горния клип как по-точно им е хрумнало масово да разграбват посред бял ден?! Те не разчитат да им хрумне нещо...това тяхното си е начин на живот - пълно опустошение където и да идат...достатъчно е само да сравниш който и да е панелен блок преди да ги настанят и година след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Ако ги хващаше тока и ги биеха по пръстчетата нямаше да е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 nikoi da iska bokluk za 1000 dolara https://chicago.craigslist.org/nwc/vgm/5986171583.html 100 sa za men :D: D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 nikoi da iska bokluk za 1000 dolara https://chicago.craigslist.org/nwc/vgm/5986171583.html 100 sa za men :D: D новата версия на т'ва я продават за 140 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Да те мързи да работиш е разбираемо. Да те мързи да чистиш също е разбираемо. Но да те мързи да цъкаш игрички - това вече е повод за размисъл. Проблемът е, че ме мързи да мисля. Мен ме мързи да ги инстална, щото ме обвзема всеки път мисълта: "Дейба ся колко време ще си отрепя с тая игра.." За тва и не си платих WOW щото щях да си изгубя много време, а това време го използвам да чета книга, или да изляза Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 новата версия на т'ва я продават за 140 лвНямам идея за какво говориш. Исках да видя дали има ПС 4ка на нормална цена, но всеки път се сещам, че трябва да се плаща за онлайн игра и ми минава мерака. И излезна тоя боклук, че и уникален шанс съм бил имал да го притежавам чак ☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Шшш, стига бе, за тия пари ше си взема една е36-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Дойдоха ми парфюмите от enzo.bg Ангеле(Woox) мерси за съвета. Number 6 е доста хубав за дневен парфюм и е доста траен. Миришеше си през целия ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Дойдоха ми парфюмите от enzo.bg Ангеле(Woox) мерси за съвета. Number 6 е доста хубав за дневен парфюм и е доста траен. Миришеше си през целия ден. За кой съвет бе приятелю? За сайта ли? Защото за ароматите така или иначе не написа нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Шшш, стига бе, за тия пари ше си взема една е36-ца Тука почват да стават скъпи е30ките. И под скъпи имам предвид, брутално скъпи. Обикновен коптор може да гони 10 бона, а М версия под 50 хиляди - трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Ба мааа му.... к'во - да се запасявам с e36-ци ли Като станат и те колекционерска стойност да изнасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 И к'во, махнаха се селтаците от Арената, играе се страхотен тенис и публиката е изключително културна и отзивчива. Държат се прекрасно. Сякаш не е в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Трябва да стане нов олимпийски спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Оха кеф оказа се, че имам 7 дена отпуска и от 1ви март до 13ти март съм пълен айляк между 2те работи Ще си ида в Пловдив и ще му отпусна края Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 ... Странник в странна страна... Невероятна книга! Мисля си, че всеки може да намери нещо в нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Именно! Когато я прочетох сефте преди десетина години, направо ми идеше да си прегризя левия крак от яд, че съм я бил пропускал до тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 И аз ще я взема да я прочета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Знаеш английски, чети я в оригинал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Добре. Пак така по твоя препоръка прочетох The Long Walk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Знаеш английски, чети я в оригинал Вече я свалих и започвам да чета. Добре е да се знае, че книгата има uncut, както и някакъв твърде редактиран вариант. Разбира се първият е за предпочитане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.