Antares Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Не всички български фирми работят с държавата И слава богу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Ако искате да се отчаяте от сънародниците си - почетете коментари в тази статия. И после що говорим за "мат'ряла"То... това важи със същата сила за коментарите в замунда, vкенеф7 и другите подобни сайтове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Загубил съм всякаква надежда в сънародниците ми, че тепърва да се отчайвам. Пример - от всички собственици на кучета в квартала аз (май) съм единственият, който събира лайната на добичето, дори ако е в дълбоките преспи. Всички други, от пинчер до кане корсо, прилагат метода (s)hit and run. Айде, мога да разбера, ако не ти се гази сняг в градинката, но на 5 м отъпкана пътека по тротоар да има 5 лайна - това си е свинщина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Пък на който не му се чака и пропилява живота и има кураж, то бих препоръчал да избере едно от възможните решения: приема ситуацията, такава каквато е променя Я, избягва надалеч, игнорира Я; Останало си е хленчене... Ще се самоцитирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Феранте, ще направиш услуга на себе си, ако не гледаш на останалата част от човечеството с високомерно снизхождение Щото общо взето това лъха от постовете ти от едно известно време. Скромността е хубаво нещо, дори и когато имаш с какво да парадираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Мерси за съвета Ще го имам впредвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Я си те знам за кар аудио... Пропуснал съм тази важна и съществена информация. С кар аудиото вече съм минал само на съвети и изпращане на клиентите при проверени монтажници.За мое съжаление....., нещата не се развиха както ми се искаше. Иначе от почти 15 години съм в бранша на електрото.Търговия и монтажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Кой е тоя - някой известен форумен диджей ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Малко детски спомени от списание Дъга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Имаш ли достъп до сканирани броеве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Не, от фейсбук страницата е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Имаш ли достъп до сканирани броеве? В читанката са ги качили всички, става за набързо преглеждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Да, също има и препратка към Замунда http://www.zamunda.net/details.php?id=153170 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Страхотен анализ на професора. https://www.youtube.com/watch?v=QEaMsXQ5Fec Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Велико! Надявам се в скоро време да получа една бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Гришо още ли ходи с Николчето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 На вечеря ли те кани? Turn off this option! Nexus 6P Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Това не пречи - Жоро е широко скроен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Гришо още ли ходи с Николчето? Не, за теб е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Оф, ама сте едни. Добре, че си ви знам. Просто им се кефих като двойка и ми се щеше да са си заедно. Някои знаят, че Никол много я харесвам Никъде не намерих инфо, че са се разделили... Затова питам Последно се бяха показали заедно в началото на декември, та ми се видя прекалено скоро, за да са успели да скъсат. Между двамата бих избрала кака Никол, така че Жоро ще е щастлив Ама и нашето момче е хубавец де Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Заедно са още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Йес! Жоро ми каза, че са се разделили, рових аз, ама не открих... Радвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Селска постъпка на седмицата - да излезеш и да се изпикаеш в купчина сняг на 1 м от входа на блока. Да, става дума за човек, а не за куче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Йес! Жоро ми каза, че са се разделили, рових аз, ама не открих... Радвам се https://topsport.bg/other-side/nikol-shertsinger-pristiga-pri-grigor-dimitrov-i-styaga-bagazha-za-sofiya.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.