GeorgiK Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Защото са путки. Същото нещо са и пишлеметата. Говорят, че искат умна и добра жена, а тичат по путки. Всичко си е на мястото. А ти пък какво общо имаш с това? Не си ли над тия неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Не. В последно време установявам, че си падам по курви. А то кво се оказва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Защо путките казват, че искат умен мъж, а реално искат винаги най - простия?!?!?!?! Или : "Защо путките са прости?" Иване. Чудя се какво ти става?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Иване. Чудя се какво ти става?. хубаво е да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ми Иване, що все путки и то все прости харесваш? О три месеца насам на една курва не си попаднал, да го ева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Fuck you , I won't do what you tell me : Тва ми минава през главата , някой да познава без гугъл :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 хубаво е да става Прав си. Лошо е когато нестава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Fuck you , I won't do what you tell me : Тва ми минава през главата , някой да познава без гугъл :Р Тоя номер с познаването "без google" нещо е модерен, а? Some of those that burn crosses are the same that hold office, ще кажа аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Писна ми да повтарям, че НЕ + глагол = разделно писане!!! НЕ ЗНАМ, НЕ МОГА, НЕ ИСКАМ!!! Вече поправям хората за всяка правописна грешка. И аз ставам spelling nazi. Според гугъл няма такава болест, при която поправяш хората за правописни грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 @Killer - какво учиш всъщност и къде по-точно.. някви подробности... питам защото и аз нещо се зарибявм по идеята да си продължа образованието по някое време в england може би си писал в някоя друга тема но... ако можеш да ме насочиш с 2-3 думи ще ти бъда благодарен Не уча тука приятелю, дойдох да работя В университета попаднах, щото отидохме да му позлваме "селската" компютърна зала Там пък работи едно българче охрана и т.н. дълга и широка От друга страна, тук в Лондон нямаш никакви грижи да работиш и да учиш, ако си решил. Имаш много бонуси, хората са готови да те разберат и не виждам проблем акто наближи момента да ми се обадиш да проверя на място каквото те интересува. Весо, я кажи как я кара бабата, че скоро май ще идва време да се кълна във вярност към Нейно величество? Момчиле, бабата е пич. Навсякъде е Връща данъци, дава разни бонуси, абе бабето е мноо яко Мамка му & прасе трябваше миналото лято да си с мене В тази къща си пихме бирата - в NEW MARKET. Малко снимки и от близкия CAMBRIDGE - и там пихме бира хахаха: Въпросните бири: ЕДИТ: Току що ми хрумна че може би няма да отвориш снимки от дата.бг там ...... Правилно ти е хрумнало, че тука дата няма, освен заглавната страница Но има Арена и Замунда и Уарез Трябвало миналото лято да съм с тебе ама не бях, така че ти ела тва лято за да си с мене Да идем в Гъската и да се напукаме яко с бири като за начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 ...Не уча тука приятелю, дойдох да работя... Кога успя толкова бързо да заминеш, до онзи ден те гледах покрай щъркелите и изведнъж...в Англия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Днеска таман направих един месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Благодаря много за отговора Може би след време че в момента имам план за изкарване на хубава заплата в пловдив btw - за хората с проблеми с путките.. докато ги наричате путки... имате проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Тоя номер с познаването "без google" нещо е модерен, а? Some of those that burn crosses are the same that hold office, ще кажа аз... Това ако не е на RATM, овца да стана! Edit: Ху'с да меън! А'м да меън! Edit 2: Диалектически материализъм??? WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Минава ми, че се нуждая от чаша добро кафе, за да се поосеферя малко, че иначе хич ме няма. А и данеби да заспя зад волана по път към вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 btw - за хората с проблеми с путките.. докато ги наричате путки... имате проблем Хм... последно време рядко се случва да съм толкова съгласен с теб :] Иначе, чето ви безгугълна залъгалка: The bleeding hearts and artists Let him get away with murder. Let me hammer him today? Редакция: Минава ми през главата това: 5 човека на място, 12 ранени, сред които 10 в критично състояние. Май игри като Carmageddon, GTA се приемат от някои хора прекалено сериозно... Имам чувството, че спускането по скална пътека с 40-50 km/h е по-безопасно от карането на шосеен велосипед... Карайте пили бе, няма проблем. Дружеството на велосипедистите поздравява дружеството на автомобилистите с КариZма - Минаваш през мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 интересна снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Хм... последно време рядко се случва да съм толкова съгласен с теб :] Иначе, чето ви безгугълна залъгалка: The bleeding hearts and artists Let him get away with murder. Let me hammer him today? Редакция: Минава ми през главата това: 5 човека на място, 12 ранени, сред които 10 в критично състояние. Май игри като Carmageddon, GTA се приемат от някои хора прекалено сериозно... Имам чувството, че спускането по скална пътека с 40-50 km/h е по-безопасно от карането на шосеен велосипед... Карайте пили бе, няма проблем. Дружеството на велосипедистите поздравява дружеството на автомобилистите с КариZма - Минаваш през мен... Lele maiko. Tova kyde e, koga e? Dai malko pove4e info, napravo statiq, ako moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 poss12=-23;?! Пак превеждам английски, писан от китайци. HEALTH LOSING WEIGHT! това трябва да е "здравословен начин за отслабване" Но по нормалната логика на английския е "тегло, което вреди на здравето", също както "mind altering drink" е "питие, което влияе на мозъка". Ако надолу е все така с езика и трябва да прекарвам по една минута в мислене и гадаене на значенията, ще им го таксувам като специализиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Курунире, за теб е engrish... Иначе... снимката я взех от друг форум, където се дискутираше тази тема. Но намерих и статия... Която показва, че информацията от другия форум е неточна... Оу, чудесно има и видео. Дано да е на английски, че тук нямам звук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Снимката дето из целия форум съм публикувал Пешо не че нещо, но последвах линковете дето си дал и от това, което аз чета разбирам че Alejandro Alvarez е успял да убие само един от колоната и да вкара 7 в болница, от които 3 леко ранени и 4 по-тежко, но вече "стабилизирани" както се казва..... Я моля те ми обясни как ги видя тия 5 убити, 10 критични и т.н. Разбира се относно DUI си напълно прав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 But my dreams they aren't as empty As my conscience seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free Srqda depres time! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Защо винаги към добрата новина има и лоша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 You don't need to boovaaaa I don't need to beeeee Hamster стегни се, сряда не е депрес, сряда е Малък Петък! Rejoice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 You don't need to slaughter, you don't need to pee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.