PSYCHOSIS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 До нас има една малка пицарийка, която редовно пуска промоции на фамилни пици (1кг+) за 10 лв. Аз = доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Това не е вярно.Ще ядеш на крак ако има поне 30 клиента,а голямата пица с диаметър 36 санта аз ако се напъна да я изям после може и да повърна Достатъчна ми е тази за 9 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Pizza lab съм ял в някой от моловете в София и останах много разочарован доста под средното ниво. Особено при тази цена от 10лв пица е трагедия. В ориджиналето не останах много впечатлен. На тях концепцията им не беше ли: да са евтини и вкусни пици... или това беше преди години...? в момента са на нормални цени порядъка на 8-12лв, а не ме впечатлиха като вкус много много. За мен ненадмината си остава Паладиума в Кичука до стадион на Векта, бившия работнически. Обстановката е доста мизерна, но като вкус пиците им са номер едно за мен. Като цени са направо без пари, като вкус също са доста добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Баси евтините пици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Ъъъъъ паладиум и хубава пица...това за мен са две несъвместими думи.... вече приемливо добра пица в Пловдив има в пицария Виктория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Това не е вярно.Ще ядеш на крак ако има поне 30 клиента,а голямата пица с диаметър 36 санта аз ако се напъна да я изям после може и да повърна Достатъчна ми е тази за 9 лв. Чудех се дали да сложа кавички на "на крак" или не. Викам си "айде, няма смисъл, то ще стане ясно". Ако си разкопчея само якето (образно казано), ям от кутия, вилиците се раздават зад бара, няма сервиз и обстановка и след като се наям - ставам и си отивам - това за мен е "ядене на крак". За мен ненадмината си остава Паладиума в Кичука до стадион на Векта, бившия работнически. Обстановката е доста мизерна, но като вкус пиците им са номер едно за мен. Като цени са направо без пари, като вкус също са доста добри. Онова онази бърза закуска/столова, където вадят пици на конвейр ли е? Два пъти съм ял от там и в блата имаше толкова масло/маргарин/олио, че направо оставяше петна по кутията и други вкусове почти не се усещаха. За парите си са супер, но вкуса им е като на всяка друга "пица" от закусвалня/баничарница/дюнерджийница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 .... вече приемливо добра пица в Пловдив има в пицария Виктория. За мен беше пълно разочарование и безвкусица. Нищо общо със софийската/ите Виктория. А гръцката салата не беше с фета, а с някакво твърдо и солено сирене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 В България било бедствено положени!?!!?! Ето ви малко снимки от Оймякон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 В медиите е бедствено положение. Да им *** майката тъпа, всяка година все по-страшни ги изкарват. А до момента само една зима е имало, дето да доближава зимите от детството ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 За мен беше пълно разочарование и безвкусица. Нищо общо със софийската/ите Виктория. А гръцката салата не беше с фета, а с някакво твърдо и солено сирене... Може, но на фона на останалите пици в Пловдив....а и фета сиренето е българско. Но хората са си го патентовали и жулят яко...както и да е, факт е, че тук всичко е скапано..все пак сме в провинцията. Charmok, кой модел на Дали имаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Zensor 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 И от къде трябваше да се сетя, че става въпрос за наркотик по-точно Споко, журналята пак са се изхвърлили. Олеамид не е наркотик. Не, че е нормално това вещество да се съдържа в лютеницата, но все пак не е от продуктовата листа на Пабло Ескобар или Ел Чапо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Може, но на фона на останалите пици в Пловдив....а и фета сиренето е българско. Но хората са си го патентовали и жулят яко...както и да е, факт е, че тук всичко е скапано..все пак сме в провинцията. Харесаха ми пиците в Gallo Nero. Отлично съотношение качество/цена. Талиателите им също са класа над тези в провинциалната ни Виктория Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 А какво ще кажеш за този? https://www.cnet.com/products/acer-predator-21x/preview/ Грозен, тежък, неудобен. ПС: Честито на Ивановците леко на патерица ама съботата я проспах... Да сте живи и здрави и много любов пък останалото се купува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Zensor 5.Дали с Онкио...ммм интересна комбинация.Как се справят с ниските? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Дали с Онкио...ммм интересна комбинация. Как се справят с ниските? Ами като ги гледам с тия 46hz, сигурно има вуфер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Имам и вуфер E-12F. Честно казано когато ги взимах тези правих и сравнение с B&W които звучаха извънземно, но пък цената им беше вече непосилна. А относно Onkyo, това ми е best brands ever, още повече, че правят озвучителната техника на любими групи като Iron Maiden и Sabaton. Даже тези дни смятам да си поръчам и такива слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Имам и вуфер E-12F. Честно казано когато ги взимах тези правих и сравнение с B&W които звучаха извънземно, но пък цената им беше вече непосилна. А относно Onkyo, това ми е best brands ever, още повече, че правят озвучителната техника на любими групи като Iron Maiden и Sabaton. Даже тези дни смятам да си поръчам и такива слушалки. Ако са на цената, която гледам по сайтовете в чужбина ~ $300 - не мисля, че ще си заслужават. Иначе изглеждат супер и ако им четеш само рекламните слогъни и брошурки - най-вероятно бих си ги купил (ако бях фен на групата и стила музика). Според мен, трябва да разгледаш и други модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Аз както ти писах в другата тема имам слушалки които ми вършат чудесна работа, тези ще си ги взема просто от честа фенщина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ангеле, някои неща се взимат чисто импулсивно, така че напълно го разбирам защо иска да си вземе точно тези слушалки, дори и без да има необходимост от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ангеле, някои неща се взимат чисто импулсивно, така че напълно го разбирам защо иска да си вземе точно тези слушалки, дори и без да има необходимост от тях. То не става въпрос за липса на необходимост, а просто за извличане на най-голяма полза от вложените пари. Ако ще е за фенщина обаче, както той каза горе - няма друг вариант май. @charmock: Въпреки неоправдано високата цена, надявам се все пак тези да свирят дооооста по-добре от сегашните ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Кой знае, въпрос на късмет е. След около месец ще видим. Ама и ти все се заяждаш с Polk-а, а дори не си ги чул как звучат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Кой знае, въпрос на късмет е. След около месец ще видим. Ама и ти все се заяждаш с Polk-а, а дори не си ги чул как звучат. Според мен ще ти хареса много повече звука. Да, не съм ама такива мобилни слушалки за телефон...колко да свирят? Ако бяха такива за в ухото, можеше и да ме изненадат, но при големите слушалки рядко има попадения за тия пари. Свикнал съм си с някакво минимално качество от моите чифтове и не смятам вече да падам под него. Слушалките могат да си изкарат години наред, стига да се пазят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 То не става въпрос за липса на необходимост, а просто за извличане на най-голяма полза от вложените пари. Ако ще е за фенщина обаче, както той каза горе - няма друг вариант май. Да припомням ли пак лафа, че кефът няма цена? Вземи мен за пример - имам много и всякакви кондензаторни микрофони...дори вече продадох в Ибей няколко, които почти не ползвам (Rode NT1000, MXL V63M и един Нойман) и въпреки, че нямам нужда от още един пореден, миналата година мярнах един с невероятен дизайн и нелоши данни и се задрах да го имам единствено заради външния му вид...а иначе дори и не смятах да го ползвам - просто съм ценител на всичко красиво, без значение дали е микрофон, слушалки или жена примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Аз така бях поръчал едни дървени слушалки за 970лв, които дори не бяха произведени и в 1 бройка още и щяха да са готови след 5 месеца! Ама се осъзнах на време и отказах поръчката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.