Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре, заради такива нагли отрепки как да не ти се прииска да има геноцид или поне каторга!  :angry1

Недей така,че тенденцията е без оглед на спазване на закона,правила и ред да се пазят и защитават тез хора.Вече дори една критика се оспорва и се преследва като израз на расова образа.Ще скокне някой било от БХК било партиен активист и ще те нападне.

Тия явно не са чели за глобалното затопляне  :lol:

Или пък не са се запознали с мен, че да им кажа 100 години назад поне 5 зими дето са били доста по-студени. :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Лаптоп с 3 екрана.... мухаха

Яко, май такъв ще си взема! :punk

А какво ще кажеш за този?

Това не само е уникален кютук, ами все едно са го дялкали с тъпата тесла. :lol:

При мен още е Йордановден, но понеже си допивам вечерното винце хайде наздрве за всички именици и най-вече за Ванката! :beerchug

Подозирам, че фотосите съдържат предимно деца на заможни родители :)

Подоздренията ти са правилни :) Децата на заможните родители в наше време също си живеят много добре ;)

На повечето фотоси пише кой са снимали, но от друга страна до колко може да са били заможни децата от Алжир, Филипините и племето Кайова например.

На повечето фотоси пише кой са снимали, но от друга страна до колко може да са били заможни децата от Алжир, Филипините и племето Кайова например.

Кое ти се струва невъзможно?

Кое да ми се струва невъзможно??? Просто споделих снимки на щастливи деца преди 100 години. Нито имам желание да влизам в спор с някой, нито да се обяснявам за каквото и да е. 

Вокса искаше да подметне, че във всяка страна по света, независимо колко е бедна или изостанала, също има различни прослойки. ;)

П.П. Жалко че не са сложили снимки и от България - можеше да се видя на някоя от тях...ама надали...вече съм бил пораснал. :lol:

...между другото няма майтап - има ме като дете на една картичка за 8-ми март, която я продаваха около празника....чернобяла естествено. :))

Според мен пиците са им прекалено скъпи за ФастФууд. Струват колкото във Верди, а какво остава за по-евтини пицарии като Пикантино примерно.

Да,наистина са скъпи.Но идеята им е добра,а Пикантино не знам защо казваш,че е евтина.Лятото оставих едни 17 лв. за едно хапване.И не останах много впечатлен освен от високата цена разбира се.

Еми салата и биричка също.

П.С.Това лято обиколих по-известните пицерии в града с познавателна цел.Моят фаворит е Ориджинале.После Fresco.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...