djadomraz Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Колко е вярно това, мога да го потвърдя от 1ва ръка. Както и истинността на "Не е хубаво да си незаменим. Решението да обуча хора, които да ме заместват беше най-доброто което съм взимал последните 20 години" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 В Пловдив трудно се намират свестни кадри в промишлеността, защото заплатите в повечето случаи са доста ниски. Нереално ниски за такъв голям град с не малко заводи. Нема ли стотинки, нема и кадри, защото кадрите бягат и остава само шкартото тука. Като поразвържете кесиите и кадрите ще имат стимул да останат/се върнат, а не само да се чудим как да си раздадем едни бонуси и 18-та заплата. Много вярно. Ама те наистина се подиграват тея хора, ама и не случайно тук се правят все повече и повече заводи. Горе се спомена за извънземни изискванията, където сега и в производството поставят. Всичко добре и като ти кажат, 3 смени и 650 лв. бруто и се чудят, как така нямало кадри. Почват да реват после, че в университетите не ги учат, пускат глупави рекламни клипчета в социалните мрежи, рекламки по разни сайтове и "О чудо, пак нямаме човек за тая позиция!". Сега и апартаменти ще "раздават", само и само да докарат от села и паланки хора дето на 350 лв. чисто ще се радват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Минава ми през главата, че WOOX ми помогна страшно много в избора и настройката на системата за домашно кино. Слушайте го като ви говори за такива неща След това обяснение в любов, да не вземеш и ти да станеш метросексуалист?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 След това обяснение в любов, да не вземеш и ти да станеш метросексуалист?! Той по едно време като че ли си беше паднал по черните, че нещо май го задиряха там, та нищо чудно... ...пък и нали съм нощна птица, та бях по времето когато написа обяснението и първоначално изречението беше най-обикновено...след това обаче претърпя редакция, като беше оцветено в червено и даже удебелено, за да не го пропусне някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Просто човека е бил много щастлив кратко след получаване на адекватната ми помощ. Може и музиката да му е била много силна, та затова да е писал с по-големи букви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 След това обяснение в любов, да не вземеш и ти да станеш метросексуалист?!Аз отдавна съм по-кифла от жените. С повече кила по мен ама нищо. Следващото в списъка е друг китайски телефон, че тоя навърши 3 години и диаманти. Най-накрая стигнах до тях в списъка. Я обичам да изглеждам като манекенче ☺️☺️☺️. Не е трудно да се разбере като ме погледне човек, че веждите ми не са орангутански, а ноктите не са като на Стара доячка с напукани пети. Няма страшно, не съм педал. Комшийката знае ☺️☺️☺️Просто човека е бил много щастлив кратко след получаване на адекватната ми помощ. Може и музиката да му е била много силна, та затова да е писал с по-големи букви. Музиката е уникална. Баса пълни цялата стая и пита за още. Съседите ме мразят вече. Много вярно. Ама те наистина се подиграват тея хора, ама и не случайно тук се правят все повече и повече заводи. Горе се спомена за извънземни изискванията, където сега и в производството поставят. Всичко добре и като ти кажат, 3 смени и 650 лв. бруто и се чудят, как така нямало кадри. Почват да реват после, че в университетите не ги учат, пускат глупави рекламни клипчета в социалните мрежи, рекламки по разни сайтове и "О чудо, пак нямаме човек за тая позиция!". Сега и апартаменти ще "раздават", само и само да докарат от села и паланки хора дето на 350 лв. чисто ще се радват. Иди в индустриялната зона на Тракия и виж колко взимат жените там. Точно въпросните 350 лв. На вярвам з 4 години заплатите да са им скочили 3но Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Минава ми през главата, че народното поверие, което гласи дето на 31 декември в осем и половина сутринта бетонът е най-мек, а дупките се получавали най-прецизни... ще вземе да излезе особено тачено... Двама комшии усилено са се заели да изпълняват ритуала според това вярване. Тва са нечовеци, вее..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Снощният двубой между Rousey и Nunes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Само за конкретния двубой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Утре пак така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 ЧНГ! Много ви здраве. И на мене също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 За много години! Да сме здрави всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 За много години на всички! Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 За много години. Живи и здрави и всичко най - хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Честита да е Новата 2017-та и да донесе много здраве и късмет на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 За много години на всички русофили и фоби, амереканофили и фоби, желая здраве и късмет и дет се вика да илядим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 За много години, народе! Да сме живи и здрави! НаздравИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 https://youtu.be/Yk1s8BkKvJo?t=11m40s Постоянно се сещам за този момент. Който не е запознат с филма и автора горещо препоръчвам да прегледа за какво иде реч : ) Весела НГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Честита нова година и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Честита Нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Честита и от мен, пичуи и дами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 За много години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Обичам водка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Обичам водка. Демек безвкусен спирт.. Никога не съм го разбирал това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.