Antares Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Пробвай - не боли. П.П. Сектант! А, сектант не съм, горното го казах повече на шега. Имал съм и друга марка кола, имам бегли наблюдения и над колите на баща ми до момента. На тоя етап - по-добра от сегашната си не виждам, в бъдеще - според обстоятелствата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Офтопик - тия гонят 200, а и май бяха с микрофон... ...и като дойде време за смяна на батерията - още $25 без доставката. Последно "мисия невъзможна ли са RF слушалки" или "мисия невъзможна за до 20лв"? П.П. Да сте живи и здрави всички съфорумци! Честита Коледа на всички и весело посрещане на новата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Последно "мисия невъзможна ли са RF слушалки" или "мисия невъзможна за до 20лв"? Мисия невъзможна по принцип. Колкото и скъпи RF слушалки да вземеш, все нещо в ефира ще прецаква сигнала, просто защото това е принципа на RF аналоговата технология - било то някакви случайни хармоници или обясняващата се по стария безжичен телефон комшийка на Виден. Ако се затвориш в кафез на Фарадей и изключиш вътре всички други RF излъчващи уреди, евентуално би могъл да намериш перфектната среда за тази технология. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Тъкмо това си мислех да направя. Ще се екранирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 :ха....... к^во е батки-велосипедисти от форума, размишлявах и страста се пробуди и каза да ме лапнете заасоциасиqта!::::::: ::____________________________________________легенда:!1.Всички подчертани думи са с преносен/друг смисъл.!2.Това се отнася и до модераторите на този НТМЛ сървър. а и да не забравя ,че ми мина презглавата да кажа: без вашето разбира се ирично съгласие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Някой да ми обясни смисъла на горния пост, че май липсва копи/пейста, за който е и легендата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Аз избрах просто да го игнорирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awen Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Не бе сега сериозно някой да е намирал информация около - (Гендюн Друп) в енциклопедията "УИКИПЕДИЯ" не намирам нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Ако са ти се отпушили чакрите, на мен ми е запушен носа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Някой да ми обясни смисъла на горния пост, че май липсва копи/пейста, за който е и легендата... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Попаднах на реклама на Philips Hue. Викам си "това ако е под 100 лв, ще си взема". Проверявам - 400 лв. Усмихнах се и затворих прозореца. Явно не съм достатъчно богат, за да съм smart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Просто ще си смарт по китайски, а не с Филипс. Те са цяла серия Hue на Филипс. Има и за по 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Аз пък съм събрал сумати талони за отстъпка до 50% за продукти на Филипс, дето ми ги дават всеки път като зареждам на Шел по не знам колко си литра наведнъж - обикновено ги отказвам, но понякога все пак успяват да ми ги пробутат, така че ако някой реши че му трябват за нещо...да се обади да му ги дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Е разбрах защо нямам бонус. Защото не съм работил достатъчно :D :lol: Малко си скъсъх гъза последните 2 месеца, но явно никой не го е забелязал. Сега почвам наистина да не работя да видим какво ще излезне накрая на месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 К'во толкова може да стане...най-много да ти удържат от заплатата заради неработене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Которе, по-скоро търси причината при теб, а не толкова при работодателя ти. По-принцип работодателите плащат за свършена работа, а не за това колко си се напъвал. Така че, това което реално си свършил през цялата изминалата година (не само последните 2 месеца) вероятно не подлежи на бонус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Да може да е в мен причината, и да не съм бил мотивиран през доста от времето, но накрая на дена съм имал 0 таскове в Jira dashboard-a ми, което ще рече че съм си вършил работата Но някой не го е оценил и си е бил направил извод още в средата на годината Това ме дразни. И как може нетехническо лице да ми прави performance review като не знае какво съм правил през годината :D Не смятам, че съм се представил толкова зле, че да не взема пукнат лев... Нищо де, вaжното да е сме живи и здрави Нови възможности в тоя отрасъл бол. на 4ти съм на интервю А до тогава работим според оценката, която ми е дадена едит: Като няма Обективно оценяване е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Колко време си бил в съответната фирма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Кольо, говори ми... Нас се опитват да ни оценяват хора, които бъкел не разбират от това, което правим, като дори ни оценяват времето за свършена работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Колко време си бил в съответната фирма? Година и 5 месеца...ако се водим по инфото в старите му постове. Аз взех само малък бонус,но за 5 месеца толкоз. В старата фирма пак си е същия малък кенеф. За жалост шефа е българин. Колкото и да плюят евреите, те са по-добре от бг работодателите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Еми Танасе евал съм ги. След месец ще й вида физиономията на тая шматка като й дам предизвестието. Много тъпо ще й стане Щото няма в момента кой да ми върши работата @Ferante, Midex ти е отговорил. Година и половина почти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Не знам как е в твоята сфера, но при нас не гледат с добро око на човек, който си сменя работодателя всеки ~2 години. При нас минималната граница е 4-5 години. Аз лично не бих напуснал работата ако не са ми дали коледен бонус. Ако си кадърен, бонуси се изкарват не само по Коледа. Според мен има по-важни неща от 100-те лева бонус/увеличение на месечните доходи и това е личностното ти развитие, денек погледа в дългосрочен план. Ако все пак не можеш да преглъднеш липсата на коледен бонус, бих ти препоръчал да гледаш потенциала за собственто си развитие през следващите 5 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Гледах Сноуден... Нищо от филма не е ново, но един едничък въпрос ме яде жив... Каква му е била заплатата в ЦРУ ☺️☺️☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Гледах Сноуден... Нищо от филма не е ново, но един едничък въпрос ме яде жив... Каква му е била заплатата в ЦРУ ☺️☺️☺️☺️ Явно не достатъчно голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Гледах Сноуден... Нищо от филма не е ново, но един едничък въпрос ме яде жив... Каква му е била заплатата в ЦРУ ☺️☺️☺️☺️ $200,000 was my "career high" salary. Източник: https://www.theguardian.com/world/2013/jun/17/edward-snowden-nsa-files-whistleblower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.