w00x Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Аз ще си закупя една за медийната кутийка. По-евтини са от дистанционните с клавиатура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Писах на дядо Коледа за 335i 2008ма, ръчка. До няколко дни чакам резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Емии успех Чефо, ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 М'ба, аз всяка година му пиша да ми прати Снежанка, ама йок. Все я влачи с него, не ще да я остави при мене, хем да не му се пречка, хем да ми изпълни коледното желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Снощи, след пет прекрасни години прекратих работата си в Opencode и изпитвам смесени чувства След Коледа - нови приключения Това по-перспективно място и удовлетворяваща работа ли значи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 М'ба, аз всяка година му пиша да ми прати Снежанка, ама йок. Все я влачи с него, не ще да я остави при мене, хем да не му се пречка, хем да ми изпълни коледното желание. Добре поне че не ти праща джуджета, че ще се чудиш какво да ги правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 М'ба, аз всяка година му пиша да ми прати Снежанка, ама йок. Все я влачи с него, не ще да я остави при мене, хем да не му се пречка, хем да ми изпълни коледното желание. Майна й на Снежанка...аз да мога да засуча тая задница, че е и по-бързо от М3 същия модел . Как ще се оправям - не знам...ама един път искам да имам кола, която ИСКАМ, а не която ми трябва. Ай сиктир :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Писах на дядо Коледа за 335i 2008ма, ръчка. До няколко дни чакам резултат ...е и аз му писах за една R6-чка от последните ама се ослушва нещо тоя брадатия дебелак :-( Дано при теб се получат нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Ами, на мен също не ми е проблем, но за мен това време е загубено. Предпочитам да прекарам свободното си време в правене на нещо друго различно от потене в сауна/парна баня. Ходя на фитнес, защото уж е полезно (въпреки, че започвам да усещам болежки тук и там в ставите). Просто ни се разминават интересите, това е. Въпроса е да направиш така, че да имаш много свободно време. Аз не си губя цялото време по такива места. Сигурен ли си, че изпълняваш упражненията правилно? Не е нормално да те болят ставите. Ако си сигурен, че не грешиш - вземи си глюкозамин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Въпроса е да направиш така, че да имаш много свободно време. Аз не си губя цялото време по такива места. Сигурен ли си, че изпълняваш упражненията правилно? Не е нормално да те болят ставите. Ако си сигурен, че не грешиш - вземи си глюкозамин. Както и да го въртя, 8 часа от деня са ми прекаранина работа. Пия глюкозамин от доста време. Ами уж правилно ги изпълнявам ама като започна да вдигам килограмите и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Добре поне че не ти праща джуджета, че ще се чудиш какво да ги правиш. Боже опази. Недей така с лошите помисли.Джуджета...ужас....ще трябва да ги впрягам да ми оправят новите слушалки, които както е тръгнало, май ще ги връщам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Писах на дядо Коледа за 335i 2008ма, ръчка. До няколко дни чакам резултат Внимавай какво си пожелаваш. Старият ми автомобил беше BMW 1 (верно не е 3-ка), феислифт 2016 - дизел 150кс, ръчка, спортната модификация, подобен като този на снимката по-долу. На по-малко от 20x км и на близо 10 месеца ползване го разкарах с кеф и то основно заради неудовлетворение от возията, качеството на изпъленение и високите разходи по подръжката. 2-ри път няма и да пробвам с BMW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Тъкмо се питах, кой нормален човек си купува 1-ва серия, но ето..явно си нормален щом си го разкарал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Внимавай какво си пожелаваш. Старият ми автомобил беше BMW 1 (верно не е 3-ка), феислифт 2016 - дизел 150кс, ръчка, спортната модификация, подобен като този на снимката по-долу. На по-малко от 20x км и на близо 10 месеца ползване го разкарах с кеф и то основно заради неудовлетворение от возията, качеството на изпъленение и високите разходи по подръжката. 2-ри път няма и да пробвам с BMW. Дължат ми немалка сума пари. Някак си трябва да се оправят нещата. И това е вариант. Ще му се порадвам малко и каквото сабя покаже. Аз ям знам колата. Вози като каруца и зимата не може да се кара. Адски ниска е и постоянно върти гуми. Само спирачните дискове са по-големи от джантите на Тойотата дето имах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Боже опази. Недей така с лошите помисли.Джуджета...ужас....ще трябва да ги впрягам да ми оправят новите слушалки, които както е тръгнало, май ще ги връщам. RF слушалки без шум е мисия невъзможна, освен за Виден, който явно им е свикнал по същия начин, по който е свикнал и с пиринското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 :santa: Весели празници! Бъдете здрави, вие и семействата ви :santa: :heart: :heart: :heart: :heart: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 RF слушалки без шум е мисия невъзможна, освен за Виден, който явно им е свикнал по същия начин, по който е свикнал и с пиринското. А не би трябвало. С толкова напреднали технологии..представяш ли си да дадеш 700-800 лева за слушалки и да ти шумят. Ужас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 А не би трябвало. С толкова напреднали технологии..представяш ли си да дадеш 700-800 лева за слушалки и да ти шумят. Ужас.С аналогов сигнал няма как да се пребориш напълно с шумовете. Затова се използват цифровите трансформации. Честита Коледа на всички и успешна и щастлива Нова година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Честита Коледа. Много ви здраве на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 RF слушалки без шум е мисия невъзможна, освен за Виден, който явно им е свикнал по същия начин, по който е свикнал и с пиринското. Logitech H800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Logitech H800 Не бих дал 159 лева... Офтопик - тия гонят 200, а и май бяха с микрофон... ...и като дойде време за смяна на батерията - още $25 без доставката. П.П. Да сте живи и здрави всички съфорумци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Офтопик - тия гонят 200, а и май бяха с микрофон... ...и като дойде време за смяна на батерията - още $25 без доставката. И освен всичко друго - изглеждат като някаква шега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 От чисто любопитство, какво наложи търсенето на промяна?Причина №1 - фирмата започна да върви по път на "затягане на дисциплината". Реално CTO-то се пенсионира преди година, а той беше технически грамотен, разумен и много умен човек. Неговата роля пое CEO-то, който приема лично всеки път, когато някой не е съгласен с него, оставя егото си да ръководи и опъва чадър над мениджърите, независимо кой как си върши работата. Започна да назначава приятели и роднини, един от които е технически неграмотен индивид, който би трябвало да оценя труда ни. И започна кастрене на бюджета. Причина №2 - сменям пряката сфера на дейност и предпочетох да започна на чисто, а не да сменям отдела в досегашната фирма. Надявам се другиден да пиша в една друга тема Това по-перспективно място и удовлетворяваща работа ли значи? На този въпрос ще мога да отговоря след време. За сега мога само да се надявам и да се надявам колектива да е поне наполовина толкова добър, колкото в досегашната... Писах на дядо Коледа за 335i 2008ма, ръчка. До няколко дни чакам резултатБлагородно бих завиждал 2-ри път няма и да пробвам с BMW.Аз не знам дали бих пробвал друга марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Аз не знам дали бих пробвал друга марка Пробвай - не боли. П.П. Сектант! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Весела Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.