Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да.

И ефекта от Руското присъствие в държавата е главно положителен.

Дано си прав. Дано аз греша :) Дано не е просто тролене :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дано си прав. Дано аз греша :) Дано не е просто тролене :)

Обърках се. Кое да не е просто тролене?

Ако прочетеш и останалата част от цитирания коментар, ще разбереш тона му. За другите не мога да коментирам.

За сефте днес получих фишинг на мейла си за UnicreditBulbank. Интересно от къде са разбрали, че съм им клиент... Дали не е време да сканирам за malware...

Линка води към този адрес.

Хех, стига толкова бачкане за тази година! От днес вече айляк! :)

За сефте днес получих фишинг на мейла си за UnicreditBulbank. Интересно от къде са разбрали, че съм им клиент... Дали не е време да сканирам за malware...

Линка води към този адрес.

Не е нужно да са разбрали, пък иначе до имейла ти може да се докопат чрез трети страни.

Воксе, какъв е проблема на лъскавите фитнеси и защо това да е "българщина"? :confused:

Какъв е проблема на лъскав фитнес? Това е зала, в която отиваш да спортуваш, а не да пазиш теракота и да те е страх да си изпуснеш дъмбела. Или пък тия лъскави съблекални, знаеш ли колко добре ще се вържат като миришат на потен гъз?

Вие на фитнес, за да спортувате ли ходите или за да се оглеждате в пода и тавана? Или пък да се заплесвате по скритото фоново осветление? Тоя фитнес на снимките е тъмен като дискотека! Всичко е в черно! Егати депресията.

Българщина е, защото само тук лъскаво и шарено е синоним на скъпо и луксозно. И по други места го има, но там си има конкретна аудитория, като дори самата аудитория не отрича, че това е кич. В България е масово. Влизаш в ресторант и той е толкова тъмен и "гъзарски" (под гъзарски да се разбира лъскав и шарен), че не можеш да видиш дали ядеш спагети или връзки за обувки. Тук същото - не можеш да видиш на колело за спининг ли сядаш или на парапета.

Изобщо не си представям как плащам 25/40лв за един ден и прекарвам 4-5 часа, обикаляйки в тая крипта, ако ще и Джеки Чан да ходи там, не само Соня Немска и Фики. Само като се види от какви хора се взимат похвални думи, веднага може да се прецени и таргет аудиторията. Не случайно и пода, и тавана са толкова лъскави - повече огледални повърхности, за да може да се гледат от различен ъгъл докато ходят по пътеката .

Може да погледнеш известните фитнеси в нормални държави и да ги сравниш. Ще ти покажа един:

Gold's Gym, LA

Ако някой толкова иска да тренира на друго място, фитнеса горе в МОЛ Марково Тепе изглеждаше нов, широк и с много уреди. Не съм ходил. Сигурно е към 8-10лв посещението, така че ще поддържате имидж на заможни фитнесджии, които не пестят от тренировки.

Аз не знам за другите, но аз на фитнес не искам да ходя. Басейн и сауна обаче са голям кеф и ми действат много добре и физически и психически. Като мина през басейна хем и релаксирам, хем ми се оправя гърба престава да ми е схванат и да ме боли.

А басейн ако си разглеждал колко би ти излезнал ако решиш сам да си направиш и поддържаш, ще разбереш и защо цените са такива.

На мен ми се струва, че объркването идва от факта че хората го възприемат за фитнес. Може би техния маркетинг е объркан...

Всъщност това е Велнес с фитнес част. И на запад, тежкия тузарски стил е типичен за Велнес центровете. Цената му е повече от добра за листа от предлагани услуги.

На мен ми се струва, че объркването идва от факта че хората го възприемат за фитнес. Може би техния маркетинг е объркан...

Всъщност това е Велнес с фитнес част. И на запад, тежкия тузарски стил е типичен за Велнес центровете. Цената му е повече от добра за листа от предлагани услуги.

Да, прав си, че аз лично го коментирам като фитнес и после останалите неща, а не обратното. Но реално погледнато, кой има толкова време да отдели за да се кисне и да си обикаля там по разните му места, които предлага? Ако имам време за отделяне през уикенда, защо да отида на басейн и сауна в Пулс, до Автогарата, вместо да отида за същите цени на спокойствие на Беркут, Старосел или където и да било в планините около Пловдив?

Има разлика между тежък тузарски стил и "Български тежък тузарски" стил. За справка може да се обърне внимание на по-известните заведения в града.

Но реално погледнато, кой има толкова време да отдели за да се кисне и да си обикаля там по разните му места, които предлага?

Дедо...той и сега се кисне с часове. :popcorn:

... кой има толкова време да отдели за да се кисне и да си обикаля там по разните му места, които предлага? 

И колко време ти трябва според теб? Да споделя - около 3 часа е заедно с времето за отиване и връщане, пиенето на кафе за да изсъхна хубаво, а не да излезна с леко влажна коса и съвсем да се схвана.

На въпроса защо вече отговорих - прегледай какво написах предния път.

Сталингулаг, както и Макс ЧеПай пускат много яки туитове. А този е изваден от контекста :D

То май е за темата с фукането, но 6 дена от седмицата не ми е проблем да отделям и по 5 часа на ден за фитнес и релакс. Когато успея да отида в Пулс, планирам да ми отнеме между 3-4 часа посещението. Може даже и малко отгоре. Само фитнеса ще ми отнеме около час - час и половина.

Ами, на мен също не ми е проблем, но за мен това време е загубено. Предпочитам да прекарам свободното си време в правене на нещо друго различно от потене в сауна/парна баня. Ходя на фитнес, защото уж е полезно (въпреки, че започвам да усещам болежки тук и там в ставите).

Просто ни се разминават интересите, това е.

Снощи, след пет прекрасни години прекратих работата си в Opencode и изпитвам смесени чувства :)

След Коледа - нови приключения :)

Снощи, след пет прекрасни години прекратих работата си в Opencode и изпитвам смесени чувства :)

След Коледа - нови приключения :)

От чисто любопитство, какво наложи търсенето на промяна?

Мишки за по $1

тук и тук

Колеги от друг форум за си взимали и за цената си са без коментар.

Тъй като те по принцип си струват около 2-3 долара, това си е почти тройно коледно намаление! :laughing:

Аз пътувам доста и по тая причина мишките са ми консуматив, та винаги имам подръка десетина евтини. Точно от тая втората имам 2-3 и никак не са лоши - даже в момента на плота си имам 3 подобни и едната е точно като тази (средната на снимката долу). Единствено не съм доволен, че бързо им се зацапват превключвателчетата на копченцата и започват да повтарят. А другата от първия линк май съм я виждал в 'Диноел' за към 2 лева - те постоянно продават на подобни цени мишки-еднодевки, ако мога така да се изразя. ;)

7864c9e8800c2b78.jpg

Тъкмо се засилих да взимам първата, като видях, че пише 2.4 и после видях, че е жична...

Китайците редовно бъркат описанията на това което продават - сумати пъти съм им правил забележки, че е в техен интерес да си поправят заглавията или вътрешните описания, защото всеки, който получи нещо, дето се разминава с едното или другото моментално може да си отвори кейс в Ибей...ама много-много не им пука, защото почти никога не съм забелязвал да ги поправят след това.

А иначе безжичните еднодневки са по-скъпи от $1 - цели два са. :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...