Midex Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Изгледах към половин час от геймплея на 4-ката...ами...не ме впечатли особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Играта е направена много добре, но мен просто самия свят не ме привлича. Предпочитам фентъзи светове с големи замъци, красиви гледки и огромни пространства и чудовища. Пущинак и разруха не ме кефят. Най-близкото до това, което мога да приема е Халф Лайф 2, който в момента изигравам за първи път след като го почнах към 3 пъти преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 edit: Не искам да споделя диетата и програмата понеже човекът се издържа с това нещо. Няма да е честно да му споделям труда.Правилно, да не говорим и че това е програма за индивидуален хранителен режим, която на друг би се отразила различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Преди време бях питал къде има Monkey Shoulder (уж в Метро, но там нямаха от бая време). В момента е налично в Лидл на мн добра цена - 39.99лв и боднах едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Даже покрай форума вече съм си набелязал едно две заглавия за тестване, като Fallout-а По-добре The Witcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 По-добре The Witcher. Аз вчера поръчах Fallout-a. За 9 паунда и нещо от ebay. Надявам се да дойде по - скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Аз вчера поръчах Fallout-a. За 9 паунда и нещо от ebay. Надявам се да дойде по - скоро. Втора ръка? Аз го гледах 16 паунда нов в Амазон, но не го искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Даже покрай форума вече съм си набелязал едно две заглавия за тестване, като Fallout-а С това заглавие се приготви за много часове и нощи в "тестове". Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Втора ръка? Аз го гледах 16 паунда нов в Амазон, но не го искам. Втора ръка. В разликата до 16-те паунда може да се вземе още нещо. Вече няколко игри съм взимал така. Дисковете са били с перфектно качество и без драскотина. С това заглавие се приготви за много часове и нощи в "тестове". Това ме притеснява и мен. Не знам защо съм я пропуснал до момента, но в скоро време ще си наваксам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Тамън излизам в отпуска та ще имам време за трепане Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Имам чувството, че всички работодатели в IT сферата вместо да си наемат човек с по-малко опит и да го обучат, те стоят без такъв човек и чакат от космоса да им дойде правилният квалифициран... На 2 места ми казват, че нямам много опит с автоматизирано тестване, и на 2те места от 3 месеца им стоят обявите за тая позиция Без кодене вечер след работа няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Военното положение в Столипиново Тази случка не я бях чувал преди! Танковете обграждат циганското гето, като при вида им всичко живо мигновено се скрива. Страхът плъзва навсякъде и никой не смее да излезе. В квартала буквално е въведено военно положение. За назидание бойните машини разрушават една къща, а самият Чочоолу нарежда по мегафона, че види ли мангал по тъмно ще се стреля на месо. И ако до изгрев не предадат нападателите, продължават със следващата къща! Случилото се така наплашва обитателите на гетото, че до началото на демокрацията никой от тях не си позволява да извърши дори и най-малкото престъпление. А близо 2 години жив циганин не посмява да се появи в града. Това е бил и единственият период, в който Пловдив е живял без страх от криминални прояви, а за този своеволен и дързък акт Чочоолу, заплаща с военната и политическата си кариера. Три дена "съветване" и интегриране на мангалите и след това 23 години спокоен живот за пловдивчани ... ! Браво на генерал Стою Иванов Неделчев (Чочоолу)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Тази случка не я бях чувал преди! Щот си малък и не си живял в онова време. А след тая случка Чочоолу беше станал легенда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Малоумни пишман-журналисти не спират да пишат за тротилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 А какво същност представлява тротилена - конгломерат между тротил и пропилен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Имам чувството, че всички работодатели в IT сферата вместо да си наемат човек с по-малко опит и да го обучат, те стоят без такъв човек и чакат от космоса да им дойде правилният квалифициран... На 2 места ми казват, че нямам много опит с автоматизирано тестване, и на 2те места от 3 месеца им стоят обявите за тая позиция Без кодене вечер след работа няма да стане За какво да го обучават, като след 3-6 месеца ще духне при първите 100лв отгоре. Аз също режа тия без опит, понеже няма инструменти, чрез които те да останат, а инвестицията се избива след доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Лично за 100лв няма да духна виж за 300-400 отгоре бих Но си прав да, няма как да си върнеш инвестицията, че си го обучил тоя човек. Ще си правя някакви неща в къщи и ако стане някъде живи и здрави. След нова година ще продължа да търся, че тука само си губя времето от Живота... до преди 3-4 години мразех програмирането, а сега какво стана, опрях до него И вече не ми се струва като космическа разработка на Наса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 За какво програмиране става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Военното положение в Столипиново Тази случка не я бях чувал преди! Три дена "съветване" и интегриране на мангалите и след това 23 години спокоен живот за пловдивчани ... ! Браво на генерал Стою Иванов Неделчев (Чочоолу)! О..., тогава живеехме в Изгрев и имам доста ясни спомени. Всъщност тогава за първи път видях и Червени барети, както и какво и как могат да го правят В интерес на истината танковете не ги видях, но видях доста БТР-и. Виждал съм и как живеещите по номенклатура на първия етаж на всеки блок мангали, изхвърчат през стъклата или взимат стълбището по метода Глава-гъз. След което, поети от грижовните ръце на други здравеняци с червени шапки биват подреждани ред по ред в каросериите на тъмно зелени ЖУК-ове и БАРКАС-и. Помня и годините без циганско присъствие в града. Както и това, че съседите цигани упорито твърдяха, че са българи и се "обиждаха", когато ги наричахме турци или цигани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Такова е и решението сега. А за изметта дето плъзна в Европа... Големи дизелови двигатели, затворени помещение, тор, плодородна почва... Край Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Имам чувството, че всички работодатели в IT сферата вместо да си наемат човек с по-малко опит и да го обучат, те стоят без такъв човек и чакат от космоса да им дойде правилният квалифициран... На 2 места ми казват, че нямам много опит с автоматизирано тестване, и на 2те места от 3 месеца им стоят обявите за тая позиция Без кодене вечер след работа няма да стане Пробвай се в Opencode Толкова хора напускаме, че сигурно скоро обявата в jobs-a ще е "Опенкод търси да наеме малка софтуерна компания" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Като наоускате много хора, защо го тласкаш нататък? Явно има проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Замислям се да посетя CES 2017. Има ли някой мераклия от форума та да не съм сам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Надали...много е далече и респ. идва доста скъпо дотам и обратно ; eвентуално ако намериш някой съфорумец зад океана, но пък тия дето познавам и са там, едва ли ще се юрнат точно на CES. П.П. Кръстника ако се навие, той ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Твърде късно е тепърва да се планува посещение. Изложението започва само след 3 седмици. Със сигурност не са останали места в свестните хотели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.