netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Нищо гейско не виждам в изказването си. Баш такова си беше . Взе ли си PS4? При нас са докарали 4(не pro) + Uncharted 4 за: 229$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Един от най-прекрасните подкасти, който съм слушал последно време: Aко нямате време да го гледате, препоръчвам ви да потърсите информация за Jordan Peterson или да изгледате някои от неговите онлайн интервюта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо. АНАТЕМА! П.п. Ангеле, пусни въздуха, бре! Вдишвай, издишвай.... Да речем, че изказването ти не беше баш гейско, а.... метросексуално.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Баш такова си беше . Взе ли си PS4? При нас са докарали 4(не pro) + Uncharted 4 за: 229$ Взех. PS4 Pro. Само дето нямам нито една игра за момента, която да използва предимствата на Pro-то. Трябва да си пречупя и идеологията, че до сега никога не съм плащал за игри, та ми е малко трудно да го преглътна. Това е доста добра цена. Ако е 1TB Slim - взимай я. Тя само Uncharted е 80-100лв. Тук на черния петък в емаг беше толкова конзолата. 400лв за 1ТБ, но първата версия (не слим) и без игра. Игри има ли при вас? П.п. Ангеле, пусни въздуха, бре! Вдишвай, издишвай.... Да речем, че изказването ти не беше баш гейско, а.... метросексуално.... Ще се хипервентилирам от толкова контролирано вдишване и издишване. Така е по-приемливо. В метро-сексуалността няма нищо лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Това е доста добра цена. Ако е 1TB Slim - взимай я. Тя само Uncharted е 80-100лв. Тук на черния петък в емаг беше толкова конзолата. 400лв за 1ТБ, но първата версия (не слим) и без игра. Игри има ли при вас? Не видях точно кой модел е. Игри няма. Това с плащането и аз трудно го преживях, но няма как. Трябва да дебнеш за промоции. Аз на нормална цена не ги купувам. За няколко месеца нищо няма да ми стане. Отделно, че толкова игри натрупах, че имам сигурно за година напред. Вариант за по - евтини игри е втора ръка от Амазон. Веднъж си купих 2 игри така. Дисковете имам чувството, че не бяха ползвани никога. След време обаче същите игри ги имаше на същата цена в магазина им... Ще се учудиш и какъв размер са игрите. В метро-сексуалността няма нищо лошо. Бъркаш се. Една стъпка преди педерастлъка е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Не видях точно кой модел е. Игри няма. Това с плащането и аз трудно го преживях, но няма как. Трябва да дебнеш за промоции. Аз на нормална цена не ги купувам. За няколко месеца нищо няма да ми стане. Отделно, че толкова игри натрупах, че имам сигурно за година напред. Вариант за по - евтини игри е втора ръка от Амазон. Веднъж си купих 2 игри така. Дисковете имам чувството, че не бяха ползвани никога. След време обаче същите игри ги имаше на същата цена в магазина им... Ще се учудиш и какъв размер са игрите.. Ами аз също си поръчах от Амазон и разни други места. Къде втора ръка, къде нови. Чакам ги да дойдат. Купих и от тук на промоция две, на добра цена. Общо взето, за първата седмица след купуването събрах 8 игри. Избягвам дигиталните покупки, защото дисковете мога да ги дам на някой да играе или да ги продам. Дигиталните са си завинаги мои, а и цените в PS Store-а дори на разпродажба са по-високи от тези на физическите копия по магазините в UK. То аз като се оглеждах за игри, реално, това, което искам - си го купих. Останаха само някакви, които са прекалено скъпи в момента и ще ги купя като им падне цената. Фифа 17 например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Това с дисковете не ме кефи много. Някак ми е по - удобно да си ги сваля. Не съм забелязал да е по - евтино от магазин им, но ще разгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Това с дисковете не ме кефи много. Някак ми е по - удобно да си ги сваля. Не съм забелязал да е по - евтино от магазин им, но ще разгледам. Някаква носталгия ме наляга като си купя диск с игра. Както като малки си купувахме дискети за старите конзоли. Предпочитам да ми седи на рафта, отколкото да е в някаква дигитална библиотека, която губя ако някой, някога, по някаква причина, реши да ми банне акаунта. А и дори да може да се споделят игрите с Share Play и някой приятел да играе, за да тества играта, друго си е направо да си му дадеш диска, за да играе, колкото му се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Някаква носталгия ме наляга като си купя диск с игра. Както като малки си купувахме дискети за старите конзоли. Предпочитам да ми седи на рафта, отколкото да е в някаква дигитална библиотека, която губя ако някой, някога, по някаква причина, реши да ми банне акаунта. А и дори да може да се споделят игрите с Share Play и някой приятел да играе, за да тества играта, друго си е направо да си му дадеш диска, за да играе, колкото му се играе. И това е така. Виж с даването на дисковете не се бях сетил. Трябва да взема да почна да купувам и аз така. Сега и ти като имаш и има с кой да се разменя. После ще ти пиша какво имам на дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Могат ли 4 и 4 Про да играят онлайн. В смисъл ако взема Про, ще помпим ли фифа 17 ☺️☺️☺️. Аз друго не мога да играя. А и не ме влече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Могат ли 4 и 4 Про да играят онлайн. В смисъл ако взема Про, ще помпим ли фифа 17 ☺️☺️☺️. Аз друго не мога да играя. А и не ме влече.Нямат проблеми с това нещо. Но нали знаеш, че трябва да имаш Playstation+ абонамент? Ако се плати за една година, излиза доста изгодно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 И това е така. Виж с даването на дисковете не се бях сетил. Трябва да взема да почна да купувам и аз така. Сега и ти като имаш и има с кой да се разменя. После ще ти пиша какво имам на дискове. Окей. На мен всичко ми е на дискове, така че... Само дето не съм играл нито една от игрите още. Сега погледнах цените, за да ти дам конкретен пример с тия в PS Store. В момента върви промоция 12 Deals Of Christmas, в която една игра е намалена за 2 дни на 50%. Първия ден беше Rise of the Tomb Raider: 20 Year Anniversary edition - 60лв. Същия ден, в Амазон, физическият диск беше 24.99 паунда, а към него върви и книжка с илюстрации. Не успях да си го купя обаче на тая цена, защото го направиха 29.99 в рамките на 2 часа. Сега вече гледам, че е 38 най-евтиното. Преди няколко дни беше Fallout 4 за около 60-70лв някъде. В Amazon е 16 паунда. Днес е Battlefield 1 за 80лв, което си е ОК цена при положение, че същата в БГ в момента е 119лв, а в Амазон е 42 паунда. Но пак, ако цената е една и съща, бих предпочел физическият диск. Като ти писне го продаваш на някой и е чиста работа. Могат ли 4 и 4 Про да играят онлайн. В смисъл ако взема Про, ще помпим ли фифа 17 ☺️☺️☺️. Аз друго не мога да играя. А и не ме влече. Могат. Няма никакво ограничение между двете конзоли. Дори дисковете с игрите са еднакви. Просто на Pro се появяват допълнителни графични настройки в менюто и пачовете, които се свалят при стартиране на играта са различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Нямат проблеми с това нещо. Но нали знаеш, че трябва да имаш Playstation+ абонамент? Ако се плати за една година, излиза доста изгодно. Не, не знаех. На тройката играя онлайн и не съм дал стинка. Това нещо с даването почна да не ми харесва. 440 долара конзола, 50 долара двойстик, 30 кинта зарядно, по 60 долара играта като излезе. Шшш айде да попипат мечока небръснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 instant-gaming.com Аз от там постоянно дебна. Всичко ми излиза по-евтино от там. Иначе отдавна не съм пиратствал игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Не, не знаех. На тройката играя онлайн и не съм дал стинка. Това нещо с даването почна да не ми харесва. 440 долара конзола, 50 долара двойстик, 30 кинта зарядно, по 60 долара играта като излезе. Шшш айде да попипат мечока небръснат.На година излиза 100 лева абонамента, ако не се лъжа. В момента не мога да проверя. Към него имаш и други бонуси. Всеки месец има по няколко игри които можеш да си свалиш безплатно. Можеш да ги играеш колкото искаш, но трябва да имаш валиден абонамент. Не разбрах тези 30 долара за какво зарядно са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 На година излиза 100 лева абонамента, ако не се лъжа. В момента не мога да проверя. Към него имаш и други бонуси. Всеки месец има по няколко игри които можеш да си свалиш безплатно. Можеш да ги играеш колкото искаш, но трябва да имаш валиден абонамент. Не разбрах тези 30 долара за какво зарядно са. Джойстиците. Даже е малко. Да зареждаш двата джойстика едновременно. Аз имам такъв за тройката. Освен това мисля, че зарежда по-бързо от кабела към конзолата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Не знам с каква цел ти е това нещо. Конзолата има 2 usb порта през които спокойно можеш да зареждаш 2 джойстика едновременно. Самите джойстици се зареждат чрез micro-usb конектор. Сигурно имаш един тон такива кабели у вас. Можеш да си ги зареждаш през зарядното на телефона ако искаш. Честно казано не виждам много смисъл от такова нещо. До момента не съм успявал да изхабя батерията на джойстика в един ден. Държи по супер много часове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Бях преди време. Преди известно време си промених целият режим. Изчистих много мазнини и продължавам. Махнах корема. Изобщо искам да си върна предишната форма. А въпросната форма беше с много блъскане във фитнеса. Сега спазвам пълен режим. Храня се по часове. Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо. А за гейското изказване... Хем е сигурно, че не е гей, хем от време на време има такива включвания. Очаквах, че някой ще скочи за което. Истината е, че доста неща си зависят от гена + донякъде начина на живот. При мен примерно от страната на баща ми хич не са фиданки, но не са и дебели и последните няколко години фитнеса почти го изключих от живота си, защото нямах време или по-скоро бях неорганизиран, а и работата ми, която е пред компютър, отнема доста време. И така бавно но, славно станах 85-86 килограма при височина 1.75 А на мен килограмите ми личат и то доста. От близо 2 месеца се храня по-нормално и разделно, и определено има ефект. В момента съм 76-77 кила с тенденция да падна до 73-74. Пък ако се наканя и да тренирам редовно, цена няма да имам Който се интересува от диетата - чичо гошо, дванадесет дневна диета Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 При мен генът е високо ниво на тестостерон. Даже съм си правил изследвания. Започна ли да тренирам супер бързо качвам мускулна маса. Даже са ме питали какви стероиди приемам. Колкото е хубаво, толкова и кофти. Когато не тренирам стават едни неприятни процеси и супер много мазнини качвам. Отделно че не спазвах никакъв режим. Ядях си каквото и когато ми падне. Никаква физическа дейност. Това в продължение на години и резултата се появи на лице. Не малък корем направих. Останах си сравнително стегнат, но прекалено много мазнини. На мен програмата и диетата ми я направи професионалист в тази сфера. Ям много по - голямо количество храна отколкото приемах преди. Същевременно супер бързо свалям мазнини и качвам мускулна маса. Oколо 45-тия ден успях да направя гърдите да изпреварят корема. Бях достигнал до там корема ми да е доста по - напред от гърдите... Е не бях като някой разплут чичка, но някой ден можеше и това да стане. Тази 12 дневна диета нещо не ми харесва. Ама хич. Да не говорим колко гладуване има в нея. Да уточня, че използвам думата диета. При мен е храниелен режим по - скоро. Приемам около половин кило месо на ден + много други неща. В началото виждах зор да изям всичко което ми беше по програма... Супер доволен съм до момента . Все повече и повече се кефя на резултата и това ми помага да се амбицирам още повече.edit: Не искам да споделя диетата и програмата понеже човекът се издържа с това нещо. Няма да е честно да му споделям труда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Не знам с каква цел ти е това нещо. Конзолата има 2 usb порта през които спокойно можеш да зареждаш 2 джойстика едновременно. Самите джойстици се зареждат чрез micro-usb конектор. Сигурно имаш един тон такива кабели у вас. Можеш да си ги зареждаш през зарядното на телефона ако искаш. Честно казано не виждам много смисъл от такова нещо. До момента не съм успявал да изхабя батерията на джойстика в един ден. Държи по супер много часове.Тройката беше нещо различно. Както и да е. Купено е вече. Беше ме питал разни работи. Отговорих ти преди месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Беше ме питал разни работи. Отговорих ти преди месец Аз тия неща ги видях. Много благодаря за отговора. Просто ги получавам и като имейл и тогава ги прочетох по този начин. Нямах възможност да отговря веднага и след това просто ми изхвърча от главата. Ще го направя тези дни. Иначе ми беше доста полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Дарявам генетичен материал! Ям като пУрдот квот и по колкото ми падне, имам апетита на улично куче и... нищо не ми се лепи, а само хубавея Истината е, че доста неща си зависят от гена + донякъде начина на живот. При мен примерно от страната на баща ми хич не са фиданки, но не са и дебели и последните няколко години фитнеса почти го изключих от живота си, защото нямах време или по-скоро бях неорганизиран, а и работата ми, която е пред компютър, отнема доста време. И така бавно но, славно станах 85-86 килограма при височина 1.75 А на мен килограмите ми личат и то доста. От близо 2 месеца се храня по-нормално и разделно, и определено има ефект. В момента съм 76-77 кила с тенденция да падна до 73-74. Пък ако се наканя и да тренирам редовно, цена няма да имам Който се интересува от диетата - чичо гошо, дванадесет дневна диета Шишо! Че и ще си продължиш да си си шишо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Преди няколко дни беше Fallout 4 за около 60-70лв някъде. В Amazon е 16 паунда. Това е една от малкото игри, за които всеки даден цент си струва, дори и да си я взел на ритейл цената при пускането й! Аз все още я играя от време на време дори и след приключването на всички излезли DLC-та. Иначе и аз съм натрупал доста PS4 дискове, някои от които изобщо не са въртяни - като Far Cry Primal примерно, подкарах я малко в началото и след първото спиране извадих диска и го зарязах, нямаше никакъв хъс в тази игра, за разлика от 4-ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Аз тия неща ги видях. Много благодаря за отговора. Просто ги получавам и като имейл и тогава ги прочетох по този начин. Нямах възможност да отговря веднага и след това просто ми изхвърча от главата. Ще го направя тези дни. Иначе ми беше доста полезно.Дано си заслужава цялата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Това е една от малкото игри, за които всеки даден цент си струва, дори и да си я взел на ритейл цената при пускането й! Аз все още я играя от време на време дори и след приключването на всички излезли DLC-та. Иначе и аз съм натрупал доста PS4 дискове, някои от които изобщо не са въртяни - като Far Cry Primal примерно, подкарах я малко в началото и след първото спиране извадих диска и го зарязах, нямаше никакъв хъс в тази игра, за разлика от 4-ката. Никога не съм харесвал Фолаут. Последно играх 3. А да играя FPS игра с геймпад - това просто няма как да се случи. Изобщо не знам как някои хора успяват да запазят самообладание докато го правят. Играх демото на новия Дуум. Точно 3 минути след началото, в една по-динамична битка - щях да счупя телевизора и геймпада. Играта е супер и ще си я сваля на PC да я играя, но с геймпад - не мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.