Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ние все пак говорим за дрехи които се продават в секцията за мъже. Slim fit панталоните нямат място там.

Айде, айде. Много ще ти е трудно да намериш снимка на една известна личност от някое събитие, която да не е със Slim Fit костюм. Просто Slim Fit изглежда по-добре. Не живеем в 70-те вече. Времето на широките дрехи отмина.

То си е за рантове :)))

Не всички сме слим фитнати :D И в много магазини просто липсва избор за нормални размери. 

Peek and Cloppenburg също имат нормални размери

Slim Fit не са само за слаби хора. Има си и големи номера Slim Fit.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не говоря за дрехи тип торба и няколко размера по - големи. Съвсем нормални дрехи които да не те стягат и да ти ограничават движенията. Трябва да са максимално удобни. Това са изискванията. Слим не се вписва в тях.

Глупости на търкалета (за снимките говоря) - на първата снимка костюмът просто му е голям и не е никакъв "regular".

P.S. То затова е Гугъл де - да се образоваме малко...щото не сме чак толкова начетени в облеклата и размерите. :grin:

Ето една по - добра снимка която обяснява разликите. Горната снимка наистина показва грешно. Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********.

bonobos-suits-right-fit.jpg

EasyPay са еб@си смешната фима. Ако е да ти вземат парите, веднага, но иначе нямат да изплатят 500лв. Да си дадеш телефона, като ги съберат да ти се обадят или мини утре, други ден, в Понеделник да провериш дали има. Иначе не, че за 10мин през този клон не минават едно 7,8 човека, който си плащат сметките и парите е очиизвадно, че ги имат.

Ето една по - добра снимка която обяснява разликите. Горната снимка наистина показва грешно. Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********.

Ами тоя в дясно не ми прилича на *******, а и ако покажеш тия двете снимки на един човек и му кажеш да намери разликите - няма да успее. Освен това, не са на един и същи модел изложени двете кройки, което си е от значение.

Както и снимката показва, разликата в панталона е от коляното надолу. Разликата в сакото е в дебелината на ревера и стесняването в гърдите и талията.

...Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********.

"Подходящо за ..." и 8 звездички...я да видим коя 'подходяща' дума в мн.ч. е с осем букви. :lol:

Не аз съм правил този колаж.Пък и някои хора предпочитат да носят по-голям размер дреха.

Да де, нали казах, че "глупостите" са за снимките, а не за тебе. Освен това аз също нося по-широки дрехи, но не такива, че хората да си мислят, че износвам дрехите на по-големия ми брат. ;)

П.П. Ангеле, тоя вдясно може и да не е от категорията със звездичките, но така както му се е впил в дъното тоя панталон, наистина изглежда ужасно...опънатото и вталено сако също допринася за този изглед - спасява го единствено това, че е професионален манекен и има вид на изглед.

Аз също имам огромен проблем със слим фит. Не ми стават. Почти 18 кила качих за 4 години близо. Ташак е ситуацията. Един гардероб дрехи за боклука ако не остлабна

Стига бе... Колко килограма сте и с какъв гръден кош, че чак тениски не можете да си намерите?? Айде с дънките го разбирам и аз, че които ми стават на бутовете, на талията са ми огромни и отделно са ми дълги, ама това си е риска от 15 години тренировки, ама чак пък тениски да не можете да си намерите? За мен пък е задължително да е слим фит тениската, защото иначе с широк гръден кош и малка талия ми стоят като торба... Няма риза която да съм си купил и да не е минала през шивач, иначе ми стои ужасно.

Иван просто е дебел пухчо (и нека си спести приказките за фитнеса), Аню отново се резна по педа... упс, гейски... А истината е, че това, което преди десетина години се предлагаше за XL в момента се предлага като S. Това и в мъжката и в дамската мода. От там на сетне, смятайте сами, свине със свинете ви, ниедни....

И едва ли някой иска (освен ако не е тотален педал) топките и пърдялникът му да изпъкват релефно.

П.п. Шъ мъ извините за френския ;)

Иван просто е дебел пухчо (и нека си спести приказките за фитнеса), Аню отново се резна по педа... упс, гейски...

Бях преди време. Преди известно време си промених целият режим. Изчистих много мазнини и продължавам. Махнах корема. Изобщо искам да си върна предишната форма. А въпросната форма беше с много блъскане във фитнеса. Сега спазвам пълен режим. Храня се по часове. Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо.

А за гейското изказване... Хем е сигурно, че не е гей, хем от време на време има такива включвания. Очаквах, че някой ще скочи за което.

А, па са и оправдаваш :D

Просто в последните 10 години се отпуснах и разплух. Даже и малко повече са мисля. Правя го за себе си. Нямам някакви здравословни проблеми. От години исках да го направя и преди известно време се захванах доста сериозно. И не само, че не ми тежи ами и ми харесва все повече и повече. Говоря за хранителният режим. Това което разправят, че храната е 70% и тренировката само 30% се убеждавам лично.

Баси, откакто ми се разтропа(уж) сърцето, почнах и аз да се вкарвам във форма...Пък то кво стана... Почнах да боря свиньете за клане сам... И на Шел ше им еба майката проста.

Просто в последните 10 години се отпуснах и разплух. Даже и малко повече са мисля. Правя го за себе си. Нямам някакви здравословни проблеми. От години исках да го направя и преди известно време се захванах доста сериозно. И не само, че не ми тежи ами и ми харесва все повече и повече. Говоря за хранителният режим. Това което разправят, че храната е 70% и тренировката само 30% се убеждавам лично.

Абе не е баш така, 50 на 50 са си, друг е въпроса, че повечето ги мързи да тренират като хората!

Абе светна ми резервата, попътно нямах друго до работата, а ме чакаше висяне в задръстване след това... Най-доволен съм от Лукойл, най-малко мизерии от тях съм видял.

Бях преди време. Преди известно време си промених целият режим. Изчистих много мазнини и продължавам. Махнах корема. Изобщо искам да си върна предишната форма. А въпросната форма беше с много блъскане във фитнеса. Сега спазвам пълен режим. Храня се по часове. Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо.

А за гейското изказване... Хем е сигурно, че не е гей, хем от време на време има такива включвания. Очаквах, че някой ще скочи за което.

Нищо гейско не виждам в изказването си.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...