w00x Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Ние все пак говорим за дрехи които се продават в секцията за мъже. Slim fit панталоните нямат място там. Айде, айде. Много ще ти е трудно да намериш снимка на една известна личност от някое събитие, която да не е със Slim Fit костюм. Просто Slim Fit изглежда по-добре. Не живеем в 70-те вече. Времето на широките дрехи отмина. То си е за рантове ) Не всички сме слим фитнати И в много магазини просто липсва избор за нормални размери. Peek and Cloppenburg също имат нормални размери Slim Fit не са само за слаби хора. Има си и големи номера Slim Fit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Не говоря за дрехи тип торба и няколко размера по - големи. Съвсем нормални дрехи които да не те стягат и да ти ограничават движенията. Трябва да са максимално удобни. Това са изискванията. Слим не се вписва в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Аз нямам проблем с удобството при Slim Fit дрехите. Имам проблем с удобството при Skinny fit дрехите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Баси,какви са тия термини... Трябваше пак да потърся с Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Глупости на търкалета (за снимките говоря) - на първата снимка костюмът просто му е голям и не е никакъв "regular". P.S. То затова е Гугъл де - да се образоваме малко...щото не сме чак толкова начетени в облеклата и размерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Ето една по - добра снимка която обяснява разликите. Горната снимка наистина показва грешно. Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Не аз съм правил този колаж.Пък и някои хора предпочитат да носят по-голям размер дреха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 EasyPay са еб@си смешната фима. Ако е да ти вземат парите, веднага, но иначе нямат да изплатят 500лв. Да си дадеш телефона, като ги съберат да ти се обадят или мини утре, други ден, в Понеделник да провериш дали има. Иначе не, че за 10мин през този клон не минават едно 7,8 човека, който си плащат сметките и парите е очиизвадно, че ги имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Ето една по - добра снимка която обяснява разликите. Горната снимка наистина показва грешно. Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********. Ами тоя в дясно не ми прилича на *******, а и ако покажеш тия двете снимки на един човек и му кажеш да намери разликите - няма да успее. Освен това, не са на един и същи модел изложени двете кройки, което си е от значение. Както и снимката показва, разликата в панталона е от коляното надолу. Разликата в сакото е в дебелината на ревера и стесняването в гърдите и талията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 ...Каквото и да си говорим slim и skinny е подходящо само за ********. "Подходящо за ..." и 8 звездички...я да видим коя 'подходяща' дума в мн.ч. е с осем букви. Не аз съм правил този колаж.Пък и някои хора предпочитат да носят по-голям размер дреха. Да де, нали казах, че "глупостите" са за снимките, а не за тебе. Освен това аз също нося по-широки дрехи, но не такива, че хората да си мислят, че износвам дрехите на по-големия ми брат. П.П. Ангеле, тоя вдясно може и да не е от категорията със звездичките, но така както му се е впил в дъното тоя панталон, наистина изглежда ужасно...опънатото и вталено сако също допринася за този изглед - спасява го единствено това, че е професионален манекен и има вид на изглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Слим да, скини не. Регюлар - понякога да, понякога не. Всичко е въпрос на вкус, казало животното и се облизало под опашката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Аз също имам огромен проблем със слим фит. Не ми стават. Почти 18 кила качих за 4 години близо. Ташак е ситуацията. Един гардероб дрехи за боклука ако не остлабна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Стига бе... Колко килограма сте и с какъв гръден кош, че чак тениски не можете да си намерите?? Айде с дънките го разбирам и аз, че които ми стават на бутовете, на талията са ми огромни и отделно са ми дълги, ама това си е риска от 15 години тренировки, ама чак пък тениски да не можете да си намерите? За мен пък е задължително да е слим фит тениската, защото иначе с широк гръден кош и малка талия ми стоят като торба... Няма риза която да съм си купил и да не е минала през шивач, иначе ми стои ужасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Иван просто е дебел пухчо (и нека си спести приказките за фитнеса), Аню отново се резна по педа... упс, гейски... А истината е, че това, което преди десетина години се предлагаше за XL в момента се предлага като S. Това и в мъжката и в дамската мода. От там на сетне, смятайте сами, свине със свинете ви, ниедни.... И едва ли някой иска (освен ако не е тотален педал) топките и пърдялникът му да изпъкват релефно. П.п. Шъ мъ извините за френския Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Иван просто е дебел пухчо (и нека си спести приказките за фитнеса), Аню отново се резна по педа... упс, гейски...Бях преди време. Преди известно време си промених целият режим. Изчистих много мазнини и продължавам. Махнах корема. Изобщо искам да си върна предишната форма. А въпросната форма беше с много блъскане във фитнеса. Сега спазвам пълен режим. Храня се по часове. Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо.А за гейското изказване... Хем е сигурно, че не е гей, хем от време на време има такива включвания. Очаквах, че някой ще скочи за което. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Иване, ти имаш ли 30, че да се връщаш във форма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Иване, ти имаш ли 30, че да се връщаш във форма? 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 А, па са и оправдаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 А, па са и оправдаваш Просто в последните 10 години се отпуснах и разплух. Даже и малко повече са мисля. Правя го за себе си. Нямам някакви здравословни проблеми. От години исках да го направя и преди известно време се захванах доста сериозно. И не само, че не ми тежи ами и ми харесва все повече и повече. Говоря за хранителният режим. Това което разправят, че храната е 70% и тренировката само 30% се убеждавам лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Баси, откакто ми се разтропа(уж) сърцето, почнах и аз да се вкарвам във форма...Пък то кво стана... Почнах да боря свиньете за клане сам... И на Шел ше им еба майката проста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Ти кого чиниш на Шел, ми е интересно? Толко ли няма друга верига, че точно Шел!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Просто в последните 10 години се отпуснах и разплух. Даже и малко повече са мисля. Правя го за себе си. Нямам някакви здравословни проблеми. От години исках да го направя и преди известно време се захванах доста сериозно. И не само, че не ми тежи ами и ми харесва все повече и повече. Говоря за хранителният режим. Това което разправят, че храната е 70% и тренировката само 30% се убеждавам лично. Абе не е баш така, 50 на 50 са си, друг е въпроса, че повечето ги мързи да тренират като хората! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Абе светна ми резервата, попътно нямах друго до работата, а ме чакаше висяне в задръстване след това... Най-доволен съм от Лукойл, най-малко мизерии от тях съм видял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Бях преди време. Преди известно време си промених целият режим. Изчистих много мазнини и продължавам. Махнах корема. Изобщо искам да си върна предишната форма. А въпросната форма беше с много блъскане във фитнеса. Сега спазвам пълен режим. Храня се по часове. Ям само качествени неща. Даже и бирата спрях. ужасТ направо. А за гейското изказване... Хем е сигурно, че не е гей, хем от време на време има такива включвания. Очаквах, че някой ще скочи за което. Нищо гейско не виждам в изказването си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 ...най-малко мизерии от тях съм видял. Да ви имам и претенциозните коли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.