Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чудих се, чудих се и тъй като немога да преценя за коя тема съм за хвалби или оплаквания ще пиша тук.
От 20.11 съм сгоден след 5г++ дундуркане се нахендрих. Сега по вещите да кажат да се хваля или да се оплаквам :)

Чудих се, чудих се и тъй като немога да преценя за коя тема съм за хвалби или оплаквания ще пиша тук.

От 20.11 съм сгоден след 5г++ дундуркане се нахендрих. Сега по вещите да кажат да се хваля или да се оплаквам :)

Честито :) Според мен се хвали докато можеш :)

Е как да го питаме като той не влиза вече. Кажи ни ти. :)

Доколкото ми разказа -  40 мин след като са си поръчали нещо за пиене са им донесли само газирано, музиката не била много хубава и имало главно мутри, които гледали лошо.

Узи, честито! Живи и здрави!

По моите разбирания си е за хвалене, особено ако момичето си заслужава.

Доколкото ми разказа -  40 мин след като са си поръчали нещо за пиене са им донесли само газирано, музиката не била много хубава и имало главно мутри, които гледали лошо.

Ами на снимките от заведението нямаше мутри... :)

Ще видим в крайна сметка какво ще се случи. Музиката във всичките пиано барове е еднакво тъпа, та го очаквам.. Quattro, Face 2 Face, Gatsby, едно и също. Бон Джоуви, Уайтснейк, Щурците, Сигнал, ФСБ и т.н.

Ее ако имаше и на снимките мутри не знам.

Тцтц. Тоя сняг сутринта малко зорно ми дойде. 40-50мин докато стигна до работа, а прицнипно стигам за 20тина... 

https://lh3.googleusercontent.com/-qylJsg7g6NI/WD1PcK0x80I/AAAAAAAAJe0/sPaLvZNoMZUKvI2FzaSx6gsL-77X3QWpwCL0B/h1152/7089225912246083480%253Faccount_id%253D1

Много як тролей :)

май и там не чистят :D

Ти как го чувстваш?

Все същото. Със или без пръстен всичко си е като преди.

Честито, и то без значение как го чувстваш. :lol:

Благодаря!

Честито :) Според мен се хвали докато можеш :)

То тука само ще се похваля ;) В клюкарника ме похвалиха, колкото и да не исках.

Узи, честито! Живи и здрави!

По моите разбирания си е за хвалене, особено ако момичето си заслужава.

За толкова години Галя живеене заедно си заслужава. Особено като гледаме масата каква е и какво може да намериш, аз съм ударил шестица от два тиража.

За сега се хвали....

За толкова години Галя живеене заедно си заслужава. Особено като гледаме масата каква е и какво може да намериш, аз съм ударил шестица от два тиража.

...пък когато му дойде времето да се оплакваш, ако си пич, стискай зъби и си кротувай :)

Иначе честито и от мен, де... Нали знаеш? Човек и добре да живее, се жени!

Ами на снимките от заведението нямаше мутри... :)

Ще видим в крайна сметка какво ще се случи. Музиката във всичките пиано барове е еднакво тъпа, та го очаквам.. Quattro, Face 2 Face, Gatsby, едно и също. Бон Джоуви, Уайтснейк, Щурците, Сигнал, ФСБ и т.н.

И отиваш доброволно. Аз не разбирам кое му е лошото на хорото и народната музика. Много клиенти са ме питали какво точно слушам, някои с го оценявали, други се мъчиха да си пуснат тяхна си музика, ама не им се получи с емигрант, за който клиента е последна дупка на кавала.

Особено като гледаме масата каква е и какво може да намериш, аз съм ударил шестица от два тиража.

"Винаги може да е по-зле" е много лоша причина да се седи във връзка, затова не го споменавай това с "като гледаме масата каква е". :)

И отиваш доброволно. Аз не разбирам кое му е лошото на хорото и народната музика. Много клиенти са ме питали какво точно слушам, някои с го оценявали, други се мъчиха да си пуснат тяхна си музика, ама не им се получи с емигрант, за който клиента е последна дупка на кавала.

Лошото е, че звука на подобни събития е небалансиран, изключително силен и просто е невъзможно да се комуникира. Скоро започва да те и боли главата. Обстановката е неприятна, като е пълно с разни шумни хора, които се надвикват с ненужно силната музика. Пеят някакви тъпотии като "Шопската салата" и "Камъните падат".

Еми, кво да ти кажа, предпочитам пиано бар.

Еми, кво да ти кажа, предпочитам пиано бар.

хех кефиш ме. Аз също бих избрал пиано бар. Въпреки, че съм по склонен да подкрепя мнението на netrootbg, че по добро от домашната обстановка няма. Няколко пъти съм празнувал в заведения и сам крайно разочарован.

В случая "домашна обстановка" не фигурира като вариант, а между пиано бар, клуб и ресторант/кръчма, последното ще е последният ми избор.

Не е за пропускане и вариантът "домашна кръчма", т.е. когато компанията е само една и собствениците също са от компанията.

Днес рожден ден чества 117-годишната....живее изолирано....„Не ям по много,..."....прекарва повечето си време в сън...

Я, колко много съвпадения - ако не беше малката възраст и женския род, щях да си помисля, че за мен си писал. :lol:

В голяма заблуда си се вкарал, младежо. :)

В голяма заблуда съм за личните си предпочитания :blink:  :Facepalm:

Дъртежо, прочети пак частта "за мен" ;)

Само като прочета това, дето си го цитирал, и ми звучи като педофил. :D

Не, просто имаш мръсно подсъзнание. :lol:

----------------------

А между другото - това истина ли е? В паркинга на чисто новия мол? След такъв мижав дъжд/сняг? Ами ако завали като из ведро, както става понякога...освен да е някаква локална повреда...

https://www.youtube.com/watch?v=OtPLTJhi9aA

Като ти се казва, че е така от по-стар значи е така :D :lol:

Иначе честито на всички - легалния петролен картел постигна съгласие за сделка и петрола ще се качи малко - значи тук очаквайте скоро старите цени на горивата  :thumbsdown:  :Facepalm:

Много насериозно си почнал да се взимаш и пропускаш нишката с шегата. Както и да е.

Иначе честито на всички - легалния петролен картел постигна съгласие за сделка и петрола ще се качи малко - значи тук очаквайте скоро старите цени на горивата  :thumbsdown:  :Facepalm:

Мъхъм, и в комбинацията с нашия картел за Коледа ще очакваме чудеса с цените....отново и за пореден път....и както винаги...

Мъхъм, и в комбинацията с нашия картел за Коледа ще очакваме чудеса с цените....отново и за пореден път....и както винаги...

Не мисля, че ОПЕК ще успеят да повишат цените съществено. Специално пък Саудитска Арабия не виждам как ще си намалят производството. Те и сега са закъсали финансово. В момента в който цената отиде нагоре и започва яко производство от шистовите компании в САЩ плюс пясъците в Канада. И пак ще има свръхпредлагане. Заявките на Тръмп са дори и да увеличи това предлагане. Изобщо в скоро време цената няма да отиде съществено нагоре.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...