Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Плюшкин. :D Ако ми се налагаше да живея в едно жилище с теб, щях да те изолирам с всичките ти джунджурии в стая, в която не ми се налага да влизам. :)

Аз и сега съм си изолиран, понеже всичките ми джаджи са на рафове в една единствена стая - на едната стена са рафтовете с фосилите и черепите, на другата са джаджите, а на трета стена имам и "още нещо". :D

П.П. А 'плюшкин' е също оня над мене...има от кого да се учи. :laughing1:

П.П.П. Обаче глобусчето е трепач, особено както е в златист цвят...и освен това като загася лампата е още по-ефектно, защото в рамката са му вградили RGB диоди, които разпръскват мека светлина. Мислех да си взема от другия модел, по-големите дето са само с основа, но ми се видяха доста пари, пък и на съответния рафт вече нямам място за такъв. ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

П.П. Off/ Кръстник, ти като фен(че) - още ли не си си взел дрон? :)

Учителю Мидексе, далеч съм от твоите майсторски умения в навигацията из китайските e-commerce потайности, аз съм само един прост падауан. :lol:

Учителю Мидексе, далеч съм от твоите майсторски умения в навигацията из китайските e-commerce потайности, аз съм само един прост падауан. :lol:

Да, ама все още не съм достигнал съвършенството... :moon: След дълги и неуспешни опити да купувам директно от TaoBao, преди малко се принудих все пак да ползвам българския агент и пуснах една пробна поръчка (на стойност $55). Ако ми я докарат до вратата (както анонсират) подобно на една друга скорошна поръчка, която получих от щатите с Global Shipping Program, всичко ще е ОК, понеже те ще се погрижат за мита, ДДС-та и др., но понеже поръчвам за пръв път с посредник, а и съм чел някои недотам добри неща за него...като нищо може и да си изгърмя с тия тазвечершни $55. ;)

Тия хора с всичкия си ли са?

Що...хората се отпускат по празници....мани ами що неща накупих тая нощ - пак ме е хванала шопинг манията...освен една пробна покупка от ТаоБао, още 2 репитера (дето работят и като рутери), една мишка-трепач и още разни джаджи, дето вече забравих какви бяха...

Що...хората се отпускат по празници....мани ами що неща накупих тая нощ - пак ме е хванала шопинг манията...освен една пробна покупка от ТаоБао, още 2 репитера (дето работят и като рутери), една мишка-трепач и още разни джаджи, дето вече забравих какви бяха...

Учителю, имам чувството, че ако един ден решите да спрете с това изкуство, китайската икономика тутакси ще изпадне в рецесия. :bowdown: :lol:

Какво ти отпускане? 100лв за една вечер. Мога и менюто да ти покажа за тая селения.

Сега виждам обаче, че Ефир-а далеч не е единственият пример.

http://plovdiv.zavedenia.com/nova-godina/

Mac mini се купува основно за дизайнерска работа и създаване и publish-ване на апове за ios. Това е най-евтиният възможен вариант. Че е много надценено, не мога да споря обаче. Apple gonna apple.

Ми ти за какво мислиш че го искам? Другия вариант е с виртуална машина и hackintosh ама е мизерно.

Ми ти за какво мислиш че го искам? Другия вариант е с виртуална машина и hackintosh ама е мизерно.

Че той MacBook Air е по-евтин от тъпото Мини! По-добре това и един външен екран!

Какво ти отпускане? 100лв за една вечер. Мога и менюто да ти покажа за тая селения.

Сега виждам обаче, че Ефир-а далеч не е единственият пример.

http://plovdiv.zavedenia.com/nova-godina/

Сигурен ли си, че искаш на заведение за нова година? Аз колкото пъти съм пробвал, винаги е било голям провал. Не само в Бг. Всеки път се заричам никога повече и след няколко години решавам да пробвам и пак от начало. Вкъщи с приятели е най - добрият вариант. Тъкмо пропускаш простотиите на другите. И това ти го казвам като човек който предпочита да се храни навън. Просто нова година не е времето да се ходи на заведение.

Сигурен ли си, че искаш на заведение за нова година? Аз колкото пъти съм пробвал, винаги е било голям провал. Не само в Бг. Всеки път се заричам никога повече и след няколко години решавам да пробвам и пак от начало. Вкъщи с приятели е най - добрият вариант. Тъкмо пропускаш простотиите на другите. И това ти го казвам като човек който предпочита да се храни навън. Просто нова година не е времето да се ходи на заведение.

Ами аз ще съм в един пиано бар. Просто случайно попаднах на тия ресторанти и се хванах за главата като им видях цените. Пък си мислех, че 85лв за пиано бар-а с 30лв включен алкохол е скъпо! Пиано бар-а със сигурност ще е по-добре от тъпите ресторанти с хорАта, народните песни, чалга парчета в изпълнение на цигански оркестър и т.н.

Няма къде да се събираме, а почивните дни не позволяват излизане извън града. Пък и на хората им се струва много да дадат 200лв за нощувки, но явно 100лв за куверт не са проблем.... народопсихология..

Сигурен ли си, че искаш на заведение за нова година? Аз колкото пъти съм пробвал, винаги е било голям провал.

:thumbsup: ...и моето мнение е същото. Никога не ми е харесвало точно на Нова година да съм в заведение, но пък иначе заведенията по това време са пълни, така че за всеки вкус си има и различни варианти.

Ами аз ще съм в един пиано бар. Просто случайно попаднах на тия ресторанти и се хванах за главата като им видях цените. Пък си мислех, че 85лв за пиано бар-а с 30лв включен алкохол е скъпо! Пиано бар-а със сигурност ще е по-добре от тъпите ресторанти с хорАта, народните песни, чалга парчета в изпълнение на цигански оркестър и т.н.

Може ли линк към пиано бар-а. Стана ми интересно, а още не съм решил къде ще съм.

:thumbsup: ...и моето мнение е същото. Никога не ми е харесвало точно на Нова година да съм в заведение, но пък иначе заведенията по това време са пълни, така че за всеки вкус си има и различни варианти.

Те винаги са пълни, но е пълен провал всеки път. Дори един път не се сещам за добро прекарване.

Може ли линк към пиано бар-а. Стана ми интересно, а още не съм решил къде ще съм.

Синатра.

https://bg-bg.facebook.com/SinatraPlovdiv/

Самоче имат някакви тъпи снимки. Аз ходих през деня да го видя, защото не бях го виждал и интериора е страхотен. Всичко е много добре направено и новичко. Надявам се да не е провал като нощно заведение.

На последния етаж на Тримонциум е с панорамни гледки от двете страни на хотела.

Аз грам не мога да го управлявам. Сигурно трябва на триседмичен курс да ходя за да се науча, но аз или успявам да го забия в тавана или да го пусна да падне на пода. Това да го задържа във въздуха неподвижно просто не мога да го направя. А това да го накарам да завие просто забравяш. То завива ама обикновено не натам, накъдето аз очаквам.

Ебаси якото! Ще си взема един такъв пък ако ще да е скапан.

Може да дойда да те науча да го караш  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Аз предлагам дедо да си вземе направо един RC Еърбъс, ама голям...че дано с него се научи по-лесно. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=NvoitneS1io

Синатра.

Хм, интересно. Ако догодина отскоча до България ще го посетя със сигурност.

ПП. Минава ми през главата, че миналия месец по това време се пържех на жегата в този тропически рай. :)

magicalsunset2.jpg

Гад

Чудя се дали да не отида пак през февруари, мамка му. Баси райското местенце, при това евтиния отвсякъде, целогодишно жега и 350 слънчеви дни в годината. :)

Ако е "Синатра" от същата верига, за която си мисля, става. Имам добри впечатления.

Същата верига е.

Ще го видим. Не съм фен на пиано баровете принципно. Музиката не ми допада.

И аз съм същата работа, ходил съм по принуда, с добри впечатления съм - персоналът е учтив, не се моткат много, музиката обикновено е добре изпълнена, когато има прогама, е разнообразна. Говоря за София, разбира се, но не вярвам в Пловдив да е по-различно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...