PSYCHOSIS Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Форнети май западат. Днес си взех попрепеченки гризини БЕЗ кашкавал. Голям фън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Форнети май западат. Днес си взех попрепеченки гризини БЕЗ кашкавал. Голям фън! има нещо такова - по обяд бяха студени Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Темата се напълни с як спам.Нека поне и аз да поспамя малко. Тъпа сесия!Смотано ми е!Немога да се съсредоточа.Незнам кво да правя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 По цял ден си блъскам блъските с тая баня. На бас, че не съществува по-нефункционално разположен прозорец. Единственият вариант е да има вана, ама не се кефя на идеята. Още по-малко ме радва опцията да имам баня без прозорец... Поне да го бяха направили по-голям, та не ме е яд. Сега и китки не мога да си гледам там... Блех. Иначе животът е хубав Edit: Дали пък да не обиколя съседите, за да видя те как са решили проблема с банята, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 От личен опит - имам вана 10 год. у нас и не е ползвам - причина - прекалено голям неоправдан разход на вода Като искам да се плечукам - ходя на басейн, като искам да се накисвам - ходя на парна баня или сауна Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 дали да реагирам на няколко бледожълти аларми, които ми се появяват във фонов режим из ежедневието, за да задействам алгоритъм "ревнив и опасен" или пък да изчакам да ми светне някоя яркочервена лампа, но тогава пък ще е вече късно за прилагането на тоз алгоритъм и ще съм пропуснал отново своя шанс да си беснея на воля..... хмммм. ала-бала-ница.... и утре е ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 mobo, I feel disturbance in the force :] Иначе още не мога да повярвам, че метъл спечели music idle на Чалгария :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Днеска посетих по няква случайност един университет тука в Лондон и веднага ми се изясни какво значи университет. То едни поляни, то едни басейни, то едно езерце, ама то една компютърна зала цялата с Dell машинараиики, ама то скенери, то принтери, то ксерокси, па то интернет, пък места за инвалиди, пък то климатици и даже работят, едно такова чистичко направенко да ти се приучи само като го гледаш. Мидълсекс юнивърсити е въпросния университет, ся таман се сетих. И пътя до университета с бабунките, между дърветата, самия университет не е в центъра на града ами на доста по-спокойно място. Абе красота. Ще кача тия дни снимки, не са много добри ама се добива няква преддстава все пак Минава ми че искам да уча в такъв университет, но няма да ме огрее Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Е, така е Килерине, нещата са различни. Аз да ти покажа и снимки от моето колежче, дето като за в Америка е сравнително доста зле...зеленко, подреденко и хубаво. Пак има хиляди кусури, ама то къде няма. Да не говорим какво става на местата, където реално имат пари (моето е бая бедно колежче) и се разпростират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Намерих си кабела за телефона та няма да е след няколко дни Нямаше време да снимам всичко ама и така се вижда поне една част от университета Таман бяха окосили тревата и не можаха да я приберат щото заваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 ФФффф, Килър, пусни един GPS до тая сграда, ще се спусна с NASA, искам да живея цял живот в стаята на втория етаж, прозореца с бръшлянчето! Ех, Ингиланд, Ингиланд... Ще отида ли някога да живея в теб... Не за парите, а за усещането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Тва е компютърната зала така че няма да можеш да живееш в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Върнах се с ОГРОМНО нежелание :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Тая зеленинка около университета прави гледката уникална! Едва ли някога ще видим нещо толкова чисто и подредено тука.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 То ще видиш някъде ама ще е за малко докато не го осерат студентите и преподавателите. Това е проблема в България, че никой не му пука и сере където му падне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Predizvikvam Curunir i Sandman na bira nqkoi pyt! Ili na bira Xbox 360 party, 4e 6a mi pisne da si igraq sam. Първо да измислят симулатор с клавири и тогава... Иначе за бири - може! ...Извинявай, ама ... бах тоя университет, разбираш ли! Представям си кралицата къде живее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Кралицата живее в Бъкингам къде да живее Другия път като минавам от там ще снимам, но честно казано няма много за снимане. Всичко е оградено с доста високи стени и отгоре даже има бая злобна бодлива тел и други такива секюрити джаджи Нямам идея дали може да се влезне на нещо като посещение или дали организират няква обиколка, но ще проверя щото и аз искам да видя къде живее кралицата Сигурно ще има някви посещения из двореца, не мое да няма. П.С. Сега се сетих един приятел като гледа тия ми ти стени и охрани и вика тя в затвора живее кралицата И отвънка като погледнеш може и така да се каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Айде тогава и аз да се покажа... Снимките са правени бая отдавна, но в момента нямам достъп до по-актуални, защото не съм си в Beloit, WI. Иначе то си е същото...Beloit College... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 @Killer - какво учиш всъщност и къде по-точно.. някви подробности... питам защото и аз нещо се зарибявм по идеята да си продължа образованието по някое време в england може би си писал в някоя друга тема но... ако можеш да ме насочиш с 2-3 думи ще ти бъда благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Кралицата живее в Бъкингам къде да живее Другия път като минавам от там ще снимам, но честно казано няма много за снимане. Весо, я кажи как я кара бабата, че скоро май ще идва време да се кълна във вярност към Нейно величество? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 и двата показани университета са си направо селски дупки на фона на истинските университети, за които знаят не само хората от съседния град Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 и двата показани университета са си направо селски дупки на фона на истинските университети, за които знаят не само хората от съседния град А защо не поразмишляваш например върху простичкия факт как въпросните "селски дупки" превъзхождат многократно по всички показатели всички български университети взети заедно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Добро утро Времето е точно каквото го харесвам , а ако стане малко по-мрачно ще е идеално..слушам си музичка и след малко се изстрелвам към Безистенъ да пия 1 кафе.Лек и приятен ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Alergiqta mnogo me my4i dneska pak 6a se zatvora vky6ti i nqma da mrydna do zimata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 и двата показани университета са си направо селски дупки на фона на истинските университети, за които знаят не само хората от съседния град Ами щом тези не те задоволяват,иди в някой "истински" Перфектни са си,красота! Ей такова нещо би ме предразположило мен да стана пълен зубар,цял ден да уча и да не правя нищо друго П.С. - никога обаче няма да забравя барачките на ПУ-то,не съм учила в по-голяма мизерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.