Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мъка мъка, тоя черен петък хептен нищо не успях да си харесам. Абсолютно. Всичко което ми трябва не е намалено изобщо.

И аз така. Не че се бях засилил да купувам нещо конкретно, ама все пак. :moon:

Аз прибарах един кухненски робот Bosch от Емаг :) В понеделник ще ми вържат и мияланата, та няма да има нужа и да го мия тоя робот :) 

Аз купих 4К телевизор за нашите, PS4 Pro, малък и евтин (надявам се и напълно безшумен) UPS, 16ГБ СД карта и прах за пране на капсули.
Щях да взимам и 2ТБ вътрешен диск, но не ми беше толкова наложително, та докато се наканя ги изкупиха.

Та може да се каже, че накупих разни неща. :D

Няма как да очакваш голямо намаление на продукти, които държат един вид монопол. Трябва да остареят доста.
Освен това, кой нормален човек си купува Mac Mini на тая цена, освен ако не му трябва конкретно това устройство за някакво тестване?
1600лв+ за това безполезно изчадие са някаква шега.

То основната идея на тези черни петъци е още един начин да подтикнат по-голям брой хора да си купят вещи, от които на практика нямат нужда.

Няма как да очакваш голямо намаление на продукти, които държат един вид монопол. Трябва да остареят доста.

Освен това, кой нормален човек си купува Mac Mini на тая цена, освен ако не му трябва конкретно това устройство за някакво тестване?

1600лв+ за това безполезно изчадие са някаква шега.

Mac mini се купува основно за дизайнерска работа и създаване и publish-ване на апове за ios. Това е най-евтиният възможен вариант. Че е много надценено, не мога да споря обаче. Apple gonna apple.

Е поне майка ми се уреди. Поръчах й един телевизор. За първи път купувам тв онлайн. Баси...до преди няколко години изобщо не можех и да си помисля такова нещо...камо ли за дрехи и обувки...ама ей го на, света ни се променя ежедневно вече.

LG LH5100 43-ка.

...За първи път купувам тв онлайн. Баси...до преди няколко години изобщо не можех и да си помисля такова нещо...камо ли за дрехи и обувки...ама ей го на, света ни се променя ежедневно вече....

Никакво значение няма дали купуваш онлайн телефон, лаптоп или телевизор...все същото е. Може би ако беше купил кола или къща онлайн, тогава наистина щеше да е по-различно за настоящия момент.

Ами, то, като се замисли човек всичко вече може да си поръча по интернет...просто старите навици си казват думата..око да пипне, ръка да види..:lol:...та за т'ва ми е странно...иначе доста голяма част от последните ми покупки е чрез нета. Лесно, удобно, по-евтино и най-вече мързеливо...

Че какъв е смисъла друг да ти ги напише?

Да му спести малко време? Или пък просто го мързи... :P

... ми даде черния петък....

Аз пък тази година нищо не си харесах...за пръв път май. ;) А иначе и без петъци редовно си купувам разни джундурийки...преди няколко дена ми дойде едно левитиращо глобусче като онова на клипчето долу, само че "златно", че по ми отива цветово на обстановката. :D

https://www.youtube.com/watch?v=4TLBfQcPWR8

Плюшкин. :D Ако ми се налагаше да живея в едно жилище с теб, щях да те изолирам с всичките ти джунджурии в стая, в която не ми се налага да влизам. :)

Абе то и аз харесвам да си купувам някакви такива джаджи от време на време, но сенсей е ненадминат! :moon:

@мастър джунджурий, я ми прати линк към тоя левитиращ глобус, че ми стана интересно :laughing:

edit - намерих си го :moon:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...