djadomraz Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Мъка мъка, тоя черен петък хептен нищо не успях да си харесам. Абсолютно. Всичко което ми трябва не е намалено изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Мъка мъка, тоя черен петък хептен нищо не успях да си харесам. Абсолютно. Всичко което ми трябва не е намалено изобщо. И аз така. Не че се бях засилил да купувам нещо конкретно, ама все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Миналата година по това време имаше доста по-изгодни неща...и доста повече като асортимент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Аз прибарах един кухненски робот Bosch от Емаг В понеделник ще ми вържат и мияланата, та няма да има нужа и да го мия тоя робот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Мдаам, и аз оставам валат днес.От 5-6 неща, които ми трябват, няма намалено нищо....Бал съм го, ще чакам Коледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Аз купих 4К телевизор за нашите, PS4 Pro, малък и евтин (надявам се и напълно безшумен) UPS, 16ГБ СД карта и прах за пране на капсули.Щях да взимам и 2ТБ вътрешен диск, но не ми беше толкова наложително, та докато се наканя ги изкупиха. Та може да се каже, че накупих разни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Е то и аз взех още един сървър, няколко мишки и един лаптоп ама това дето ми трябваше грам не беше намалено - нито Mac Mini нито iPad Air... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Няма как да очакваш голямо намаление на продукти, които държат един вид монопол. Трябва да остареят доста.Освен това, кой нормален човек си купува Mac Mini на тая цена, освен ако не му трябва конкретно това устройство за някакво тестване?1600лв+ за това безполезно изчадие са някаква шега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Ангел (w00x),къде видя намалени хардове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Ангел (w00x),къде видя намалени хардове? http://www.emag.bg/hard-disk-seagate-barracuda-2tb-7200-ob-min-64mb-sata3-st2000dm001/pd/E40QDBBBM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 То основната идея на тези черни петъци е още един начин да подтикнат по-голям брой хора да си купят вещи, от които на практика нямат нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 За мен всеки ден си е такъв. Затова пазарувам винаги извън "активния сезон", когато всички се блъскат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 http://www.emag.bg/hard-disk-seagate-barracuda-2tb-7200-ob-min-64mb-sata3-st2000dm001/pd/E40QDBBBM/Мдам, ясно. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Няма как да очакваш голямо намаление на продукти, които държат един вид монопол. Трябва да остареят доста. Освен това, кой нормален човек си купува Mac Mini на тая цена, освен ако не му трябва конкретно това устройство за някакво тестване? 1600лв+ за това безполезно изчадие са някаква шега. Mac mini се купува основно за дизайнерска работа и създаване и publish-ване на апове за ios. Това е най-евтиният възможен вариант. Че е много надценено, не мога да споря обаче. Apple gonna apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Е поне майка ми се уреди. Поръчах й един телевизор. За първи път купувам тв онлайн. Баси...до преди няколко години изобщо не можех и да си помисля такова нещо...камо ли за дрехи и обувки...ама ей го на, света ни се променя ежедневно вече. LG LH5100 43-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 ...За първи път купувам тв онлайн. Баси...до преди няколко години изобщо не можех и да си помисля такова нещо...камо ли за дрехи и обувки...ама ей го на, света ни се променя ежедневно вече.... Никакво значение няма дали купуваш онлайн телефон, лаптоп или телевизор...все същото е. Може би ако беше купил кола или къща онлайн, тогава наистина щеше да е по-различно за настоящия момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Баха...мда. Прав си, просто ми е странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Ба...странно - хората вече жени си поръчват онлайн, ти за един телевизор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Ами, то, като се замисли човек всичко вече може да си поръча по интернет...просто старите навици си казват думата..око да пипне, ръка да види.....та за т'ва ми е странно...иначе доста голяма част от последните ми покупки е чрез нета. Лесно, удобно, по-евтино и най-вече мързеливо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Едно Клипшче 12ка, дето Ангел вика, че бутало стени ми даде черния петък. С 220 долара намаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Кой иска да ми напише упражненията по mySQL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Че какъв е смисъла друг да ти ги напише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Че какъв е смисъла друг да ти ги напише? Да му спести малко време? Или пък просто го мързи... ... ми даде черния петък.... Аз пък тази година нищо не си харесах...за пръв път май. А иначе и без петъци редовно си купувам разни джундурийки...преди няколко дена ми дойде едно левитиращо глобусче като онова на клипчето долу, само че "златно", че по ми отива цветово на обстановката. https://www.youtube.com/watch?v=4TLBfQcPWR8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Плюшкин. Ако ми се налагаше да живея в едно жилище с теб, щях да те изолирам с всичките ти джунджурии в стая, в която не ми се налага да влизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Абе то и аз харесвам да си купувам някакви такива джаджи от време на време, но сенсей е ненадминат! @мастър джунджурий, я ми прати линк към тоя левитиращ глобус, че ми стана интересно edit - намерих си го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.