Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Той беше много зле, грижеха се за него много малко приятели. Гледах някакво интервю преди година може би, беше в болницата, супер тъжен и изглеждаше много жалка картинка. Вика: "На толкова хора съм помогнал, толкова храна съм раздал, а никой не се грижи за мен, всички избягаха като ми свършиха парите". Той беше пред фалит даже. Май инфаркт ли, какво беше изкарал, но и много усилия положи и отслабна. И наистина, въпреки че никога не ми е бил симпатичен, тогава много тъжно ми стана, защото такъв в животът. Днес подаваш ръка, за нея се борят 100 човека, утре имаш нужда да ти подадат ръка, никой не го прави.

Била съм свидетел, че в неговото гаражно заведение за бързо хранене, в което ядяха всички студенти, беше евтино, но хубаво. Храната никак не беше лоша. Виждала съм го многократно, както в ролята на простак, така и на добър човек. И на мен се опитваше да ми намеква някакви неща, ама не му обърнах внимание. Беше 2006 година, учих във ВТ :)

Бях се притеснил, че Митьо Пищака щял да се беси ако спечели Радев, ама няма да стане. Жив и здраФ си е човека.

15056427_1489632487720004_34949777013351

Нема, бее.... Жив си е човекът и се радва на живота...

Това телевизиите и по-точно пиарите им са голяма работа (в кавички)...

Пускам си телевизора и в края на новините по БНТ чувам - "...В деня на избора зрителите предпочетоха БНТ пред останалите канали с незнамколкоси процента...". След известно време засичам други новини, тоя път по БТВ и там Юксел Кадриев тържествено ми съобщава, че в деня на избора БТВ е била най-гледаната телевизия с незнамколкоси процента. Викам си "- сефте...я като дойде време за новините на Нова ТВ да си ги пусна, че да видим кой е по-по-най..."...и идва време, пускам си ги и в края им чувам "В деня на избора Нова ТВ беше най-гледаната телевизия с незнамколко си процента пред прекия ни конкурент", а прекият им конкурент е оня предишния дето е бил най-гледан, е...не и повече от оня първия ако го слушаме какви ги разтяга и той. Голямо надлъгване пада всеки път като има нещо по-важно дето им заема цял ден излъчване и ако всеки път им събираме на тия 'тримата' процентите, ще излезе че цяла България е гледала поне по 2 пъти изборите по едно и също време, понеже всеки път сборът минава с доста 100-те процента без да смятаме процентите на всички останали канали. :)

После гледай как ти обясняват, че те едните са гледали всъщност че в Х часа и Y минути най-гледани са били те, а другите били измервали като вземели средностатистическия брой зрители от нам си къде включително по времето на "Лека нощ деца" и подобни.

Всъшност тези откъде знаят кой какво гледа, след като аз с антената мога да хвана всичко, по кабелната (аналоговата) също няма как да разберат какво гледам. Айде разните IPTV - там да кажем че могат да разберат, но за останалите (а те са болшинството)...

И трите си имат 3 различни пийпълметрични компании, които следят кой какво гледа, и не, не се следи по осмотрение, а компаниите раздават специални устройства, с които се следи коя програма се гледа.

После гледай как ти обясняват, че те едните са гледали всъщност че в Х часа и Y минути най-гледани са били те, а другите били измервали като вземели средностатистическия брой зрители от нам си къде включително по времето на "Лека нощ деца" и подобни.

Всъшност тези откъде знаят кой какво гледа, след като аз с антената мога да хвана всичко, по кабелната (аналоговата) също няма как да разберат какво гледам. Айде разните IPTV - там да кажем че могат да разберат, но за останалите (а те са болшинството)...

Дават устройства на 1000 човека и по тях си правят рейтингите.

Баси, HDD е най-шумният компонент в машината ми!!!!! Сърбят ме червата да го сменя с SSD, ама тези по 1TB още са доста солени. Дано покрай черния петък изникнат добри оферти!

Баси, HDD е най-шумният компонент в машината ми!!!!! Сърбят ме червата да го сменя с SSD, ама тези по 1TB още са доста солени. Дано покрай черния петък изникнат добри оферти!

WTF, да не си с водно или имаш някъв хипер стар и полуразвален хард? :D

Представям си, ако имаш референтна карта с турбина :moon:

Може и нещо да му има, не знам. Не говоря за "тракането" при четене - стоя си на десктопа, няма отворени прозорци, а от него се чува тихо бучене. Не би трябвало да върти. Сигурен съм, че е от него, защото като избера от Power опциите да се изключва HDD при неактивност, шумът спира.

Иначе съм с въздушно, взех си Noctua, които по начало са тихи, а като ги държа на 40% реално са недоловими от около 1 м. Картата при idle също не върти и затова този шум от HDD, колкото и да е нисък, става осезаем.

Като спомена референтна - бях намерил много добра оферта за 290х, но като видях/чух в YouTube каква реактивна духалка е, веднага ми се изпари меракът :)

Карти-марти...да ви имам проблемите. Преди малко по БНТ2 ми препоръчват ако не съм си сменил летните гуми със зимни, веднага да тичам да го правя. И понеже ги смених още преди 2 седмици, таман мислех да превключвам канала и Тони Рапонска продължава "...обаче ако грайферът на зимните ви гуми е по-малък от 1.6 сантиметра...бла...бла.." - един вид ми каза, моментално да ги хвърлям. Вярно, моите зимни не са първа младост и грайферът им е около 5мм, ама щом не ми достига повече от сантиметър, почвам да се оглеждам за някакви офроуд. :notify:

И друго - чудя се колко ли трябва да си прост и нарцистично настроен, за да почнеш да се катериш на 20-киловолтов стълб само за да може да си заснемеш ухилената физиономия нависоко. И тая пак голям късмет е имала, щото когато я праснал тока и останала в несвяст горе, приятелят й бил долу и веднага повикал бърза помощ, а междувременно дошли и ония от енергото да спрат тока, та някакси успели да я закарат "неумряла" до спешното. :moon:

Кевин Костнър...Робърт Де Ниро...Шон Конъри...Анди Гарсия...режисира ги Брайън Де Палма...и звучи прекрасната музика на Енио Мориконе...нали се сещате за кой филм говоря. - в момента пак го гледам по БНТ1. Велик! :thumbsup:

На мен ми е в топ-листата - не само заради режисьора, актьорския състав и любимия ми филмов композитор...просто филмът дава особено усещане. :))

Ще взема да го гледам. Въпреки, че много мразя филми за мафиоти. Много са скучни и всичките са еднакви!

Лошо детство > постепенно издигане в йерархията > жени > Жена > брак > жената минава на някаква субстанция защото не издържа > напуска мафиота > мафиота я преследва > най-накрая умира > тъжна музика > надписи за това какво се е случило с останалите участници в организацията > край на филма.

Ще взема да го гледам. Въпреки, че много мразя филми за мафиоти. Много са скучни и всичките са еднакви!

Лошо детство > постепенно издигане в йерархията > жени > Жена > брак > жената минава на някаква субстанция защото не издържа > напуска мафиота > мафиота я преследва > най-накрая умира > тъжна музика > надписи за това какво се е случило с останалите участници в организацията > край на филма.

В момента цитираш предишен филм на Брайън Де Палма, ама той там се е учил още, понеже го е правил 5 години преди "Недосегаемите". :grin:

В момента цитираш предишен филм на Брайън Де Палма, ама той там се е учил още, понеже го е правил 5 години преди "Недосегаемите". :grin:

Ми не го знам кой е.

Цитирах:

Scarface

Goodfellas

Legend

По същия начин се развиват и филмите за музикални изпълнители.

Ми не го знам кой е.

Цитирах:

Scarface

Goodfellas

Legend

По същия начин се развиват и филмите за музикални изпълнители.

Недосегаемите е съвсем, съвсем различна бира ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...