w00x Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Мале, мале, колко е остарял и отслабнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Той нали беше преживял някакъв инфаркт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Той беше много зле, грижеха се за него много малко приятели. Гледах някакво интервю преди година може би, беше в болницата, супер тъжен и изглеждаше много жалка картинка. Вика: "На толкова хора съм помогнал, толкова храна съм раздал, а никой не се грижи за мен, всички избягаха като ми свършиха парите". Той беше пред фалит даже. Май инфаркт ли, какво беше изкарал, но и много усилия положи и отслабна. И наистина, въпреки че никога не ми е бил симпатичен, тогава много тъжно ми стана, защото такъв в животът. Днес подаваш ръка, за нея се борят 100 човека, утре имаш нужда да ти подадат ръка, никой не го прави. Била съм свидетел, че в неговото гаражно заведение за бързо хранене, в което ядяха всички студенти, беше евтино, но хубаво. Храната никак не беше лоша. Виждала съм го многократно, както в ролята на простак, така и на добър човек. И на мен се опитваше да ми намеква някакви неща, ама не му обърнах внимание. Беше 2006 година, учих във ВТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Бях се притеснил, че Митьо Пищака щял да се беси ако спечели Радев, ама няма да стане. Жив и здраФ си е човека. Нема, бее.... Жив си е човекът и се радва на живота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Това телевизиите и по-точно пиарите им са голяма работа (в кавички)... Пускам си телевизора и в края на новините по БНТ чувам - "...В деня на избора зрителите предпочетоха БНТ пред останалите канали с незнамколкоси процента...". След известно време засичам други новини, тоя път по БТВ и там Юксел Кадриев тържествено ми съобщава, че в деня на избора БТВ е била най-гледаната телевизия с незнамколкоси процента. Викам си "- сефте...я като дойде време за новините на Нова ТВ да си ги пусна, че да видим кой е по-по-най..."...и идва време, пускам си ги и в края им чувам "В деня на избора Нова ТВ беше най-гледаната телевизия с незнамколко си процента пред прекия ни конкурент", а прекият им конкурент е оня предишния дето е бил най-гледан, е...не и повече от оня първия ако го слушаме какви ги разтяга и той. Голямо надлъгване пада всеки път като има нещо по-важно дето им заема цял ден излъчване и ако всеки път им събираме на тия 'тримата' процентите, ще излезе че цяла България е гледала поне по 2 пъти изборите по едно и също време, понеже всеки път сборът минава с доста 100-те процента без да смятаме процентите на всички останали канали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 После гледай как ти обясняват, че те едните са гледали всъщност че в Х часа и Y минути най-гледани са били те, а другите били измервали като вземели средностатистическия брой зрители от нам си къде включително по времето на "Лека нощ деца" и подобни. Всъшност тези откъде знаят кой какво гледа, след като аз с антената мога да хвана всичко, по кабелната (аналоговата) също няма как да разберат какво гледам. Айде разните IPTV - там да кажем че могат да разберат, но за останалите (а те са болшинството)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 И трите си имат 3 различни пийпълметрични компании, които следят кой какво гледа, и не, не се следи по осмотрение, а компаниите раздават специални устройства, с които се следи коя програма се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 После гледай как ти обясняват, че те едните са гледали всъщност че в Х часа и Y минути най-гледани са били те, а другите били измервали като вземели средностатистическия брой зрители от нам си къде включително по времето на "Лека нощ деца" и подобни. Всъшност тези откъде знаят кой какво гледа, след като аз с антената мога да хвана всичко, по кабелната (аналоговата) също няма как да разберат какво гледам. Айде разните IPTV - там да кажем че могат да разберат, но за останалите (а те са болшинството)... Дават устройства на 1000 човека и по тях си правят рейтингите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Предложения за придвижване на Тръмп: https://www.youtube.com/watch?v=LgF0C-yWID4 https://www.youtube.com/watch?v=NPnFN7KzJ5c В същност по долното видео присъствието му е вече досто респектиращо: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Видене, завърнах се пак в бащината къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Баси, HDD е най-шумният компонент в машината ми!!!!! Сърбят ме червата да го сменя с SSD, ама тези по 1TB още са доста солени. Дано покрай черния петък изникнат добри оферти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Баси, HDD е най-шумният компонент в машината ми!!!!! Сърбят ме червата да го сменя с SSD, ама тези по 1TB още са доста солени. Дано покрай черния петък изникнат добри оферти! WTF, да не си с водно или имаш някъв хипер стар и полуразвален хард? Представям си, ако имаш референтна карта с турбина Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Може и нещо да му има, не знам. Не говоря за "тракането" при четене - стоя си на десктопа, няма отворени прозорци, а от него се чува тихо бучене. Не би трябвало да върти. Сигурен съм, че е от него, защото като избера от Power опциите да се изключва HDD при неактивност, шумът спира. Иначе съм с въздушно, взех си Noctua, които по начало са тихи, а като ги държа на 40% реално са недоловими от около 1 м. Картата при idle също не върти и затова този шум от HDD, колкото и да е нисък, става осезаем. Като спомена референтна - бях намерил много добра оферта за 290х, но като видях/чух в YouTube каква реактивна духалка е, веднага ми се изпари меракът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Карти-марти...да ви имам проблемите. Преди малко по БНТ2 ми препоръчват ако не съм си сменил летните гуми със зимни, веднага да тичам да го правя. И понеже ги смених още преди 2 седмици, таман мислех да превключвам канала и Тони Рапонска продължава "...обаче ако грайферът на зимните ви гуми е по-малък от 1.6 сантиметра...бла...бла.." - един вид ми каза, моментално да ги хвърлям. Вярно, моите зимни не са първа младост и грайферът им е около 5мм, ама щом не ми достига повече от сантиметър, почвам да се оглеждам за някакви офроуд. И друго - чудя се колко ли трябва да си прост и нарцистично настроен, за да почнеш да се катериш на 20-киловолтов стълб само за да може да си заснемеш ухилената физиономия нависоко. И тая пак голям късмет е имала, щото когато я праснал тока и останала в несвяст горе, приятелят й бил долу и веднага повикал бърза помощ, а междувременно дошли и ония от енергото да спрат тока, та някакси успели да я закарат "неумряла" до спешното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Кевин Костнър...Робърт Де Ниро...Шон Конъри...Анди Гарсия...режисира ги Брайън Де Палма...и звучи прекрасната музика на Енио Мориконе...нали се сещате за кой филм говоря. - в момента пак го гледам по БНТ1. Велик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 нали се сещате за кой филм говоря. Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Не. The Untouchables. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Не съм го гледал. Но и аз толкова гледам филми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 На мен ми е в топ-листата - не само заради режисьора, актьорския състав и любимия ми филмов композитор...просто филмът дава особено усещане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ще взема да го гледам. Въпреки, че много мразя филми за мафиоти. Много са скучни и всичките са еднакви! Лошо детство > постепенно издигане в йерархията > жени > Жена > брак > жената минава на някаква субстанция защото не издържа > напуска мафиота > мафиота я преследва > най-накрая умира > тъжна музика > надписи за това какво се е случило с останалите участници в организацията > край на филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ще взема да го гледам. Въпреки, че много мразя филми за мафиоти. Много са скучни и всичките са еднакви! Лошо детство > постепенно издигане в йерархията > жени > Жена > брак > жената минава на някаква субстанция защото не издържа > напуска мафиота > мафиота я преследва > най-накрая умира > тъжна музика > надписи за това какво се е случило с останалите участници в организацията > край на филма. В момента цитираш предишен филм на Брайън Де Палма, ама той там се е учил още, понеже го е правил 5 години преди "Недосегаемите". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 В момента цитираш предишен филм на Брайън Де Палма, ама той там се е учил още, понеже го е правил 5 години преди "Недосегаемите". Ми не го знам кой е. Цитирах: Scarface Goodfellas Legend По същия начин се развиват и филмите за музикални изпълнители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ми не го знам кой е. Цитирах: Scarface Goodfellas Legend По същия начин се развиват и филмите за музикални изпълнители. Недосегаемите е съвсем, съвсем различна бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.