Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не си в час - и двата спряха.

Между другото зелката преди малко се появи, но замундата все още я няма.

z.....a.se е зелката...и си функционира.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честно казано не знам защо, но съм свикнал да си ползвам замунда в пъти повече от арена...

В замунда никога не влизам, защото не мога да видя името на торента без да влезна в неговата страница. Не мога примерно да напиша в търсачката 1080p и да видя всичко в full hd което е качено. Нещо с което нямам проблеми в arena и rabbg.

Аз в RARBG не мога да влезна от години, не знам за теб. :)

Аз си ползвам Arena предимно. Замунда само ако търся нещо по-старо, защото има повече сийдъри.

Аз нямам никакви проблеми, но и не го отварям от България. Не знам дали не е блокиран за български ip-та. Не говорим да си влезнеш в профила. Сайта е на принципа на пиратският залив. Няма нужда от регистрация за да се сваля. Можеш магнитни линкове, можеш и директно торент файла да свалиш.

И аз не мога да го отворя директно - през прокси обаче става.

z.....a.se е зелката...и си функционира.

Знам - и двата бяха аут и затова помислиха да не ги е посетил Явор, но щом зелката се върна, значи явно не е това. :)

Нищо не ми отваря.

This site can’t provide a secure connection

rarbg.to sent an invalid response.

Странно. При мен си работи без проблеми. Доста повече сийдъри има от арената. Да не говорим колко повече неща се качват и не е наблъскан с реклами. Не че не ги спирам с разни програми и тези в Арената, но последно се изпедерастиха с едни гадни попъпи които се задействат при клик.

Между другото преди малко собственикът на Арена обясни, че Замундата е изчезнала поради технически проблем на хоста в Швейцария.

А защо изобщо ползвате замунда? Рарбг и евентуално арена + пиратският залив вършат в пъти по - добра работа.

Защото не сваляме само мейнстрийм американски сериалчета без субтитри.

В замунда никога не влизам, защото не мога да видя името на торента без да влезна в неговата страница. Не мога примерно да напиша в търсачката 1080p и да видя всичко в full hd което е качено. Нещо с което нямам проблеми в arena и rabbg.

Аз нямам никакви проблеми, но и не го отварям от България. Не знам дали не е блокиран за български ip-та. Не говорим да си влезнеш в профила. Сайта е на принципа на пиратският залив. Няма нужда от регистрация за да се сваля. Можеш магнитни линкове, можеш и директно торент файла да свалиш.

Като си живееш в някакъв фантастичен твой свят, не пречиш, докато не започнеш да даваш акъл. рар не само иска прокси/впн от безброй години но и през определено време излиза допълнителна проверка, която скапва цялото преживяване. Шведският залив пък редовно е "връщам се след 10 минути" и е по-разумно да се ползва някоя от мета-търсачките, да извади направо готов магнит.

В замунда има всичко и описаните неща от Ванката не са баш така. Ползвам и руския рутракер, там е подредено всичко до най-малките детайли и има всичко по-много :)

Идеята беше да ти се обясни най-лесния начин за достъп до rarbg.

Какво значи "не ми се занимава"? Инсталираш нещо, което ще заеме под 200MB и го стартираш само когато ти потрябва.

Сигурно съм сгрешил, но от казаното от теб по този начин, останах с впечатление, че от години не спираш безуспешно да се опитваш да влезеш в rarbg.

На мен ми е ясно как да влезна в сайт, който е ограничен по географско местоположение. Просто не бях сигурен дали RARBG е ограничен, но ми стана ясно щом netroot каза, че при него няма проблем.

"Не ми се занимава" означава, че трябва да пускам ТОР, да чакам да намери място към което да се върже, после да разчитам, че връзката ще е ОК и да се отправя към RARBG, за да сваля нещо, което го има и в Арена и в ThePirateBay.

Сгрешил си. Опитал съм 2 пъти. За каква маймуна по-точно ме взимаш, че да повтарям една и съща операция безуспешно години наред без промяна с надеждата да получа резултат?

На мен ми е ясно как да влезна в сайт, който е ограничен по географско местоположение. Просто не бях сигурен дали RARBG е ограничен, но ми стана ясно щом netroot каза, че при него няма проблем.

От твоя пост, веднага след този на netroot, не стана ясно, че вече ти е ясно:

Нищо не ми отваря.

This site can’t provide a secure connection

rarbg.to sent an invalid response.

От rarbg се взима само magnet-линка или torrent-файла. Друго не ти трябва.

Само уеб-сървърът е с ограничение за IP-адресите.

От rarbg се взима само magnet-линка или torrent-файла. Друго не ти трябва.

Само уеб-сървърът е с ограничение за IP-адресите.

Знам как работят торентите и географските ограничения. :)

Управляващият е голям майстор! 100 процентен фейк с RC моделче от финалните кадри с мащаба между колата и самолета, пък и няма луд, дето да рискува многомилионен изтребител и живота си като бонус....а и се мотат разни коли и мотори на тая писта, дето оня би трябвало да ги е издухал с двигателите. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=_FposBYJpx0

П.П. А междувременно - честито на имениците! :thumbsup:

Сто процентен фейк! Говоря за последното изпълнение. Липсата на реактивна струя и изгорели газове го доказва (реактивните RC самолети, като цяло са с електрически двигатели).

Абе най-малкото ония по пистата трябваше да са издухани извън нея при такъв вертикален форсаж - нали си гледал когато изтребител прелети ниско какво става долу...и даже не е необходимо да е толкова близо до земята.

https://www.youtube.com/watch?v=_ba2wWgc8cU

....и с пътнически самолет става. :)

https://www.youtube.com/watch?v=SoQ_NaMhJyg

А ето и едно доста старо - един съвсем съзнателно направен тест.

https://www.youtube.com/watch?v=DFP4xl0V0mk

Ми... Имал съм, хъм, щастието да усетя какво става, когато един не изтрезнял руски генерал остави Су-то си да пада с опашката на долу, и форсира двигателите си на по-малко от сто метра над главите ни. Това, че е бил пияничък и генерал, както и, че самолетът е бил Су (предполагам - 25) го разбрах около половин час по-късно, когато оня по радиото се ебаваше с двама наши генерали и се уговаряха за довечершното напиване. :))

П.п. Впрочем, това на първото ти клипче не от реактивната струя, а последствие от т.н. екранен ефект.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...